Üniversite

Frankeinstein

Yasaklanmış
Arkadaşlar Liseye Gidiyordum Ben 9 Da Kaldım Tekrar Okudum Yine Kötü Gidiyordu Dersler 3 Ay Önce Bıraktım Ve Açığa Yazıldım PC İşleri Yazılım İşleriyle Baya Alakalıyım PC Den Anlıyorum Ama Yazılımdan Hiç Anlamıyorum Açığı Bitirdikten Sonra YGS Sınavlarına Girip 2 Yıllık Üni Okumak İstiyorum Sizce Öğrenme Oranım Kaç Olur 2 Yılda Başarabilirimiyim 2 Yılda Öğrenebilirmiyim Ayrıca Açığa Gideceğim Zamanda Da Yazılım , Bilgisayar , İngilizce Kurslarına Gitmeyi Ve Evde Yazılımla İlgili Videolar İzlemeyi Düşünüyorum Beni En Alaka Eden Bölüm Bu Olduğunu Düşünüyorum Parası İyi Olan Bi Meslek Önerileriniz Varmıdır İleride Pişman Olmayacağım Bi Bölüm Veya

Valla lisede bile sınıfta kaldıysan sanmıyorum bilgisayar programcılığı kusura bakma ama öyle herkesin yapabileceği iş değil hele programlamaya başlamadıysan ünide hesap makinesi bile yapamazsın

Valla lisede bile sınıfta kaldıysan sanmıyorum bilgisayar programcılığı kusura bakma ama öyle herkesin yapabileceği iş değil hele programlamaya başlamadıysan ünide hesap makinesi bile yapamazsın

Hocam ben kendi isteğimle bıraktım okulu hiç dinlemiyodum dersleri sınıftaki şahsiyetler engel oluyorlardı o kadarda değil 13 yaşındayken yaptım hesap makinesini onlar çok kolay

Bu kafayla gidersen başarılı olamazsın, hali hazırda bir okula gidiyorken geçemediğin sınıfı ders görmeden geçemezsin ama ben dersimi aldım artık çalışırım diyorsan (kendini kandırmayıp buna gerçekten inanıyorsan) başarırsın tabi insan oğlu neleri başarıyor..

Yazılımın biraz yetenek işi olduğunu düşünüyorum burada video yükleyebiliyorum bir kaç programı kullanabiliyorum, iyi oyun oynuyorum diye bilgisayardan anlıyorum diyorsan işin zor. Yazılım başka bir boyut sayısal zekan, olaylara bakış açın vs önemli burada yeteneğinin olup olmadığını seni tanımadan söyleyemem ama çevrende bir kaç büyüğünle fikir alışverişi yaparsan yardımı dokunabilir. Allah yardımcın olsun başarılar

üniversiteye girmek artık kolay. her ilde üniversite var. üniversiteye rahat gireceğini düşünüyorum. 2 yılda da sınavdan sınava çalışsan bile bitirirsin ilgi duyduğun bir bölüme gidersen, fakat;
açık lisedeyken yazılım bilgisayar öğren ingilizce öğren bunlar güzel hedefler. üniversiteye kaydolduktan sonra ingilizce hariç sadece bilgisayar odaklı işine devam etmemeni tavsiye ederim. ben üniversiteye gidicem ama okuldan çıkıp eve gelicem kanal açıcam program yazıcam diyorsan açıköğretim okuman daha iyi olur. üniversite okumak kampüs havasını solumayı da gerektirir

Bu kafayla gidersen başarılı olamazsın, hali hazırda bir okula gidiyorken geçemediğin sınıfı ders görmeden geçemezsin ama ben dersimi aldım artık çalışırım diyorsan (kendini kandırmayıp buna gerçekten inanıyorsan) başarırsın tabi insan oğlu neleri başarıyor..

Yazılımın biraz yetenek işi olduğunu düşünüyorum burada video yükleyebiliyorum bir kaç programı kullanabiliyorum, iyi oyun oynuyorum diye bilgisayardan anlıyorum diyorsan işin zor. Yazılım başka bir boyut sayısal zekan, olaylara bakış açın vs önemli burada yeteneğinin olup olmadığını seni tanımadan söyleyemem ama çevrende bir kaç büyüğünle fikir alışverişi yaparsan yardımı dokunabilir. Allah yardımcın olsun başarılar

saol hocam allah razı olsun

---------- Spam Engelliyici 21:36 ---------- Önceki Mesaj 21:34 ----------

üniversiteye girmek artık kolay. her ilde üniversite var. üniversiteye rahat gireceğini düşünüyorum. 2 yılda da sınavdan sınava çalışsan bile bitirirsin ilgi duyduğun bir bölüme gidersen, fakat;
açık lisedeyken yazılım bilgisayar öğren ingilizce öğren bunlar güzel hedefler. üniversiteye kaydolduktan sonra ingilizce hariç sadece bilgisayar odaklı işine devam etmemeni tavsiye ederim. ben üniversiteye gidicem ama okuldan çıkıp eve gelicem kanal açıcam program yazıcam diyorsan açıköğretim okuman daha iyi olur. üniversite okumak kampüs havasını solumayı da gerektirir

aynen hocam 1 hafta önce kayıt oldum açığa bu açık öğretim süreci içerisinde bilgisayar yazılım ingilizce kurslarına gidip belgeleri almak istiyorum . hem zamandan tasarruf hem ileride çok çok işime yarar

Okumak istiyossn her turlu okursun 2 yil sadece yazilim uzerine yogunlasirsan yaparsn.Videolar izleyerek deneme yanilma basit projeler ve kurslarla 2 yilda yaparsin ama icinde bu ise ilgin varsa

Okumak istiyossn her turlu okursun 2 yil sadece yazilim uzerine yogunlasirsan yaparsn.Videolar izleyerek deneme yanilma basit projeler ve kurslarla 2 yilda yaparsin ama icinde bu ise ilgin varsa

dostuma eklemek isterim. severek yap. hayatta neyi seviyosan severek yap. puanım buna yetti o yüzden bu bölümdeyim diyenleri öldüresim geliyo. yazılıma mı ilgin var. yazılım oku. kazanmak okumak için elinden geleni yap. zaten seviyosan yaparsın. hedefler koy. sertifikalar al seminerler olur onlara git. işini iyi öğren. sevemezsen öğrenemezsin. unutma ki 3 5 yıl sonra bu işten ekmek kazanıp aile geçindiriceksin

Bir kere herkes de olmuyor nasıl diyim yani kafa almıyor yada anlamıyor işde insan hani matematiği yapamazsın ya öğrenemezsin programcılık'ta öyle. Anlıyorsan tam anlıyorsun anlamıyorsan hiç bir şey yapamıyorsun. Umarım sen anlıyan taraftan olursun, bu meslek de bence ilgi çok önemli ilgin olmaz ise yapamıyorsun saten sevmen gerek bilgisayarı sıkılmadan denemeler yapman gerek.

dostuma eklemek isterim. severek yap. hayatta neyi seviyosan severek yap. puanım buna yetti o yüzden bu bölümdeyim diyenleri öldüresim geliyo. yazılıma mı ilgin var. yazılım oku. kazanmak okumak için elinden geleni yap. zaten seviyosan yaparsın. hedefler koy. sertifikalar al seminerler olur onlara git. işini iyi öğren. sevemezsen öğrenemezsin. unutma ki 3 5 yıl sonra bu işten ekmek kazanıp aile geçindiriceksin

Aynen simdi tam oldu mobilim fazla detaya girmek istememistim.Bnde allah izin verirse seneye web programlana dusunuyorun :) Dogukan dostum sen yaparsin kendine guven aslinda herkes yapabilir ama aklinda yt facebook vs gibi seyler olmucak

2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum bende kardeşim. Programcı veya yazılımcı olmak için illa okumak şart değil, hani okudukta ne oldu :) Diploma elimde, pc den de çok çok iyi anlıyorum ama sonuç? İşsizim şuanda :) Allah'tan pcden iyi anlayıp Youtube'ye bulaştım ve web site yapmakla uğraşıyorum. Yani okuldan hiç ama hiç verim almazsın, hoca anlatır geçer sistemin önüne getirdiği sınavı 1 haftada çalışırsın geçersin, hiç birşey bilmeden de. Onun için kendini geliştirmelisin bunu okulda değil evde çok daha rahat yaparsın. İlla diploma diyorsan okumadan diploma sahibi olanı görmedim :) Pc'den çok iyi anlıyorsan en ufak bir yazılımda iyi para kazanırsın zaten. Pc olayında herşey okumak değil düşüncesindeyim.

yazılımdan anlıyorsan ilk önce git bi yazılım kursuna şöyle adını duyan oldu mu aboov diyen bir sertifika al

sonra arayınca bulunur şöyle kendine güzel bir ortamda iş ayarla

herhangi bir işte de çalışırken açıktan üniversite oku (eğer üni sıralarında ders dinlemek istemiyorsan)

üniversitenin bazı bölümleri gerçekten boş ama işverenin sana liseli gözüyle bakması mı daha iyi üniversiteli mi sor kendine __?

hayat yolunda başarılar hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri