Üniversitede öğrenim harcı için yardım

mrkerata

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar üniversitede harcıni ödeyemedim sizden ricam harcı yatirabilmem için paraya ihtiyacim var yardım edecek arkadaşa en kısa süre içinde ödeyecegim ilgilenen arkadaş olursa beni bi dertten kurtaracak...

umarım bulursun hocam bende zar zor 6 ayda 1 577.50 :( 1. öğretim kaldırıldı keşke bizde eski 1. öğretim harcı kadar para ödesek .s

umarım bulursun hocam bende zar zor 6 ayda 1 577.50 :( 1. öğretim kaldırıldı keşke bizde eski 1. öğretim harcı kadar para ödesek .s

Aynen hocam 2.öğretim ücreti kalksa iyi olacaktı da :)

---------- Spam Engelliyici 16:34 ---------- Önceki Mesaj 16:31 ----------

hocam aöf üni harcı ne zaman. bende kayıt yenileme yapıcam

Hocam tam olarak bilmiyorum sayfasında yaziyordur.

Hocam yanlış anlama ben anlamıyorum bende öğrenciyim özel üniversitede kendi ücretimi kendim ödüyorum ailemden hiç yardım almadan şuan bi parttime çalışsan 700 TL ye yakın ücret veriyor yani bide benim ödediğim ücret seninkinin 15 katı diyebilirim.Bence bulunduğunuz yerlere iş başvurusunda bulunun bu harç için geçti ama diğer harçlar için çalışıp zor durumdan kurtulabilirsin

Hocam yanlış anlama ben anlamıyorum bende öğrenciyim özel üniversitede kendi ücretimi kendim ödüyorum ailemden hiç yardım almadan şuan bi parttime çalışsan 700 TL ye yakın ücret veriyor yani bide benim ödediğim ücret seninkinin 15 katı diyebilirim.Bence bulunduğunuz yerlere iş başvurusunda bulunun bu harç için geçti ama diğer harçlar için çalışıp zor durumdan kurtulabilirsin

Hocam anlıyorum dediğini bnde ailemden yardim almiyorum.para konusunda da sadece bu ay için ödemeler yaptığım için yatirmadim para kalmadığı icin.öburki aylar için para gelecek sıkıntı yok..

Öyle olmuyor o işler :).
Bende 2.öğretimim müh okuyorum ders saatleri saat öğlen 1 de olan derste var gece 22:00 da olan derste var hangi saatlerde ner de çalışacaksın. Hadi çalıştın diyelim misal makine müh bir bölüm okuyorsa bizde bölümde 100 küsür kişiden sadece 10 kişi felan okulu zamında bitirirken ne zaman derslere bakacaksın :). Ve ufak şehirde okuyorsa doğru dürüs iş imkanı da olmuyor misal yozgatta öğrenci dedin mi eline 30lira sıkıştırıyorlar. Onuda geciktire geciktire verir dur yarın yok o bürgün. :). Ve 700 lira aldın diyelim. Zate devlet yurdu bile olmuş 200 lira. Okula git gel yol parası aylık 100 lira. Öğrencisin yani günlük senin 10tl giderin olur yemekti oydu buydu 300 de o oldumu sana 600 lira kalan 100 liraları ne kadar biriktirirsen biriktir 1600 etmez :D Mecbur aileden destek sen nasıl 8-10bbin biriktiriorsun bilmiyorum artık ama işletme felan okuyorsan derslere gitmeyip parttime 2 işte bile çalışılabilir tabi

Son düzenleme:
Öyle olmuyor o işler :).
Bende 2.öğretimim müh okuyorum ders saatleri saat öğlen 1 de olan derste var gece 22:00 da olan derste var hangi saatlerde ner de çalışacaksın. Hadi çalıştın diyelim misal makine müh bir bölüm okuyorsa bizde bölümde 100 küsür kişiden sadece 10 kişi felan okulu zamında bitirirken ne zaman derslere bakacaksın :). Ve ufak şehirde okuyorsa doğru dürüs iş imkanı da olmuyor misal yozgatta öğrenci dedin mi eline 30lira sıkıştırıyorlar. Onuda geciktire geciktire verir dur yarın yok o bürgün. :). Ve 700 lira aldın diyelim. Zate devlet yurdu bile olmuş 200 lira. Okula git gel yol parası aylık 100 lira. Öğrencisin yani günlük senin 10tl giderin olur yemekti oydu buydu 300 de o oldumu sana 600 lira kalan 100 liraları ne kadar biriktirirsen biriktir 1600 etmez :D Mecbur aileden destek sen nasıl 8-10bbin biriktiriorsun bilmiyorum artık ama işletme felan okuyorsan derslere gitmeyip parttime 2 işte bile çalışılabilir tabi

Hocam ben cuma cumartesi pazar çalışmaktayım cuma öğlenden sonra cumartesi pazar ful :) bunlar bahane değil kimler ne şekilde okuyup ne şekilde çalışıyor :)

Hocam ben cuma cumartesi pazar çalışmaktayım cuma öğlenden sonra cumartesi pazar ful :) bunlar bahane değil kimler ne şekilde okuyup ne şekilde çalışıyor :)

Bende dediğiniz şekilde çoğunluk web, youtube olsun üni hayatımı böyle geçindirdim. Lise hayatımı da turizm bölgelerinde ki otellerde yazın kazandım kışın yedim. Aileden uzaktaydım lise hayatımda da. Toplam 5 yıldır şükürler olsun evden para almıyorum :) Çok güzel bir duygu cidden

Bende dediğin şekilde çalışmaktayımda o şekilde gelen parayla anca kılı kılına geçiniyorum. Yani belki zanaatınız vardır yüksek mevlalar alıyorsunuzdur bana göre bilemiyorum ama o şekilde 8-10 bin aile desteği almadan biriktirmek yukarıdaki hesaba göre imkansız :). Ve sizi tebrik edip yaptığınız işi öğrenmek lazım :D

Hocam 700 tl arkadaş ödeyecek diyelim sizde 15 katı ödüyorum demişsiniz
15 katı 10 bin felan denk geliyor üstelik cuma cumartesi pazar çalışıyorsunuz

ne diye okuyorsunuz acaba o kadar kazanıyonuz 3 günde :D bir de onu 5 gün yaptıkmı ohh :D

Hocam 700 tl arkadaş ödeyecek diyelim sizde 15 katı ödüyorum demişsiniz
15 katı 10 bin felan denk geliyor üstelik cuma cumartesi pazar çalışıyorsunuz

ne diye okuyorsunuz acaba o kadar kazanıyonuz 3 günde :D bir de onu 5 gün yaptıkmı ohh :D

400 TL devlet bursu almaktayım:) o para ile geçiniyorum aldığım 700 üde okul parası yapıyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri