ünlem açıklaması

ben botla eski kanala videoları attım 1 tane sağlam kalmadı
yeni kanal açtım aynı videoları oraya attım hızlı bir şekilde
%60 sağlam $$$$

arkadaşlar eğer ki bir kanalda birden çok ünlem çıkarsa ve ya dünya engeli gibi sonuçlar çıkarsa bilin ki o kanal artık çöptür.
İlgisi yok demeyin ben bizzat kendim şahit oldum ben şu şekilde çalışıyorum sıfır yeni gmail veya eski bir gmail hesabına sıfır bir youtube kanalı açıyorum ve bu açtığım kanalı 1 gün bekletip ertesi gün videoları yüklemeye başlıyorum her seferinde 20şer video yükleyip yükleme bittikten sonra hemen parayı aktif ediyorum ve para kazanması hemen aktif oluyor bu şekilde 20-20 gidiyorum ve ünleme düşmüyor.

Arkadaşlar benim kanaatimce google ya da youtube diyelim video süzgeçlerini daha hassas ve hızlı hale getirdi. Yani süzgeç sistemleri artık çok daha hızlı ve hassas şekilde videoları tarayıp karşılaştırıyor ve ona göre ünlem atıyor. Genelde bu böyle. Video çekip attım diyenlerin ise neden ünleme düştüğünü anlamak çok zor belki o videolar da bu hassaslıktan nasibini alıyorlar belki de zaten birçok ünlem almış kanala atıp deniyorlar bilemiyorum.

Ancak 2 gün önce kendim bir derleme yaptım toplama videolarla. 5-8 saniye arası görüntülerle derleme yaptım. Yaklaşık 15 dakika kadar soru işaretinde bekledikten sonra para kazanması aktif oldu.

Yani orijinal çalışmanın - klip derlemesi de olsa- para kazanmasının aktif olacağını düşünüyorum. Orijinal kanal hazırlayacak olanlar muhakkak özenerek hazırlasınlar. Kliplerinin başına intro eklemeyi unutmasınlar.

Bunun bana göre tek çözümü Youtube'un genelinin eğer izlenme ve tıklanma değerleri bariz şekilde düşerse yt yönetimi bu hassaslığa kısa veya uzun bir süreli bir dur diyecek ve herkes spamlamaya devam edebilir hale gelecektir. Ama bu konuda ısrarcılarsa %70 lik bir kesimin orijinale dönmesi gereklidir.

geri kalan %30 ise zaten tuzu kuru olup birkaç senedir birikimini (video birikimini ve tabii para) yapmış kesimdir. Videoları ünleme düşse de önceki depolardaki videoları daha uzun zamanlar boyunca yetecektir.

Fikir üretin arkadaşlar bu şekliyle şimdi başlarsak 3-4 ayda bir kanal anca ayağa kalkar çünkü özgün zaman ve daha fazla emek ister. En önemlisi de fikir ister o açıdan yedek plan olarak her zaman en az 1 özgün kanala başlamakta fayda vardır.

Kesinlikle doğru tahlil. 4-5 güdür üzerinde yapmadığım değişiklik kalmayan tek bir kanalımda deneğim 1 bölümlük anime yeni açtığım (aynı mailde alt kanal) kanalıma attığımda direk yeşil yandı.

Bence youtube spam yapanları artık takmıyor, özgün çalışan nasılsa bir türlü belge yollar vs. para kazanmayı aktif edebilir diyor o yüzden ünlem göndermekten çekinmiyor artık.Umarım geçicidir.

Bir günde fazla atarsanız kanalınız fişleniyor her attınız direk ünlem.

+Alakası var iyi akşamlar (ALAKASIVAR yaz 333333 e mesaj yolla)
-Alakası yok iyi akşamlar (ALAKASIYOK yaz 333333 e mesaj yolla)

Kimi destekliyorsanız ona mesaj yollayın :D

ben alakası yok diyorum,(sürekli olmasada) aynı kanala editleyip yüklediğim video (!) işareti veriyor, video siliyorum geri yüklüyorum (!) işareti vermiyor kanalda da 2 tan tapu gibi telif var :)

youtubeyi çözmek, kadınları anlamaktan daha zorlaştı yaa :D

2 saatlik videoları geçirdim hocam,
özel diye yükleme yap yükleme yaptıktan sonra 5 dakika bekle yayınladı okey tıkı gelsin sonra video adına açıklama kısmına ve etikete 7 rakamlı bir sayı gir kaydet sonra tekrar reklamların ilk tıkını işaretle ve diğer iki tıkı kaldır.

ben hep resimli belgeli konuşurum.

Videoyu attım.
Dediğin gibi etiket açıklama vs dediğin gibi.

Gördüğün gibi video gizli vede okeylenmiş.
( zaten ben yeni açtım $ sekmesini akşam atmıştım Vds'ten duruyordu )

Evet Sonuç yine hüsran.
Vede video uzun video.

Bu ! çaresi yok.
Burda ne kadar Geyik yapsak az.
Çünkü kafasına göre ! veriyor Yt artık bunu anlayın Yeni-Eski kanal vs diye bir olay yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri