ünlem almamak için ne yapıyorsunuz

• Kullanıcı aragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

aragon

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar 5 tane yarı özgün kanalım var günde 25 tl bırakıyorlar video atabilsem 50 tl yi geçicek.Bende vps alıp camstudio ile videolarla oynamaya karar verdim.Size sorum şu camstudio ile ünlem almamak için videoya neler yapıyorsunuz :D cevaplar için teşekkürler.

merhaba arkadaşlar 5 tane yarı özgün kanalım var günde 25 tl bırakıyorlar video atabilsem 50 tl yi geçicek.Bende vps alıp camstudio ile videolarla oynamaya karar verdim.Size sorum şu camstudio ile ünlem almamak için videoya neler yapıyorsunuz :D cevaplar için teşekkürler.
camstudio ile camtasiayı karıştırmışsın hocam.Ünlem istemiyorsan çerçeve yapmanı öneririm.google'a frame yaz çeşit çeşit var.

teşekkürler hocam
çerçeve çok büyük izleme konusundaç sıkıntı olabilir

camstudio ile camtasiayı karıştırmışsın hocam.Ünlem istemiyorsan çerçeve yapmanı öneririm.google'a frame yaz çeşit çeşit var.

evet karıştırdım :D.Senin dediğin yöntemide denicem.Bide renlerle oynama varmış onu nasıl halledicez?

çerçeveyi çok büyükmü yapmak gerekiyor hocam bot kullanıyorum çerçevede etkili olmuyor bende

botlardaki çerçeve işe yaramıyor uzun videolar direk ünlem almaya başladı mecburen büyük çerçeveleri kullancaz

kardeşim bunlarla uğraşcanı al ytkazan geç ünlemi uğraşma kafan rahat olsun :D

hangi yöntemden bahsediyosn hocam ben 1 saat üstü filmleri full ünlem düşen videoyu dolara çeviriyom ünleme düşsün videon dolar yapıyosun

Ünlem almamak için en iyi yöntem başkasının videosunu yüklememektir :) Bundan daha iyi bir yöntem henüz keşfedilmedi.

camtasiada video boyutunu küçült,sesi kıs,rengini aç hayatta ünlem olmuyor

Ünlem almamak için en iyi yöntem başkasının videosunu yüklememektir :) Bundan daha iyi bir yöntem henüz keşfedilmedi.

ben hiçbirzaman youtubeden almadım videoları hep başka siteden alıyorum ama çok küçük bir sır var ünlem için bence ama anlayamadım bende

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri