Ünlem artık geçilmiyor mozaik falan işe yaramıyor

• Kullanıcı Enes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Enes

Kayıtlı Üye
Bugün artık tamamen önlem almış durumdalar ünlemi geçmek artık imkansız...

yeni kanal taktiği tarih oldu bugün.

Son düzenleme:
adamlar bizi takip ediyor fazla söze gerek yok

ünlem eskiye göre daha çok mu geliyor?

Dostum Yeni Kanaldamı Denedin ?

Yani 0 mı Kanal ?

Bugun mozaik kaldırır onunda çözümünü buluruz.pes etmek bize göre degil

ünlemi geçmek imkansız değil aşanlar var hatta bugün birine şahid oldum 30 saniyede bir video yüklüyor

başka kanalda deneyın arkadaşlar ??? hem arada sırada youtube boyle yapıyor... bir iki gun sonra deneyın eskşye döner.. orjınal yukleyenelrde unleme duşuyor çunku dert etmeyın geçici durumdur

başka kanalda deneyın arkadaşlar ??? hem arada sırada youtube boyle yapıyor... bir iki gun sonra deneyın eskşye döner.. orjınal yukleyenelrde unleme duşuyor çunku dert etmeyın geçici durumdur

hocam işe yaramıyor.

geçici degil unlemde geciciydi guya ne oldu

bende 2-3 aydır girmiyorum hesaplara şimdi bi video yükledim para kazanmada
Ticari kullanım hakları kanıtı sağlayabilirim diye bi şık çıkıyor daha sonra lisans falan filan çok zorlaştırmışlar para kazanmayı

Taktik Maktik Felan Paylaşmıyoz Artık Forumda Arkadaşlar Adamlar Bizi İzliyor Dedik Videolarını Gizlediler Resmen İtiraf Ettiler Bizi İzlediklerini Herkes Dikkatli Olsun Taktik Yok Bitti...

Herkes İşine Baksın..

Youtube'nin uzun zamandır uyguladığı en saçma kural şu ünlem olayıydı iyice şeyini çıkardılar artık hadi bizi geçtim özgün çalışan adamlar bile isyan ediyolar.Stabil çalışan bi destekleride yok bugün yolladığın ticari kullanım hakkının cevabı 1 hafta sonra geliyo ki zaten 1 haftada izleyecek olanda izlemiş oluyo.

eğer taktik paylaşılacaksa özelden paylaşılsın yahut ziyaretçilere kapatılsın.

Paylaşım biterse forum biter. Forum sahiplerinin de bu konuya eğilmeleri lazım acil bir şekilde.

Paylaşım biterse forum biter. Forum sahiplerinin de bu konuya eğilmeleri lazım acil bir şekilde.

hocam üyelik kapatılsın dedik, ziyaretçilere konular açık olmasın dedik dinleyen yok paylaştığın her şeyi onlarda görüyor artık tek tek inceliyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri