Ünlem artık geçilmiyor mozaik falan işe yaramıyor

• Kullanıcı Enes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
ne yanı forum mu değiştirelim ? kapatalım abiler forumu dışarıdan uye olmayan goremezın, uyelıklerde kapansın bir iki hafta öyle gidelim

++**şuda var, gunde mılyarlarca video yuklenıyor youtube bunu tek tek inceleyecek, ticari telif mi soracak ? sanmıyorum.. durum geçici bence...

ne yanı forum mu değiştirelim ? kapatalım abiler forumu dışarıdan uye olmayan goremezın, uyelıklerde kapansın bir iki hafta öyle gidelim

++**şuda var, gunde mılyarlarca video yuklenıyor youtube bunu tek tek inceleyecek, ticari telif mi soracak ? sanmıyorum.. durum geçici bence...

hocam youtube da olmayan videolarda dolar yanıyor zaten çoğunda sonuçta yt to yt istemiyor adamlar artık tamamen, engellediler.

hocam üyelik kapatılsın dedik, ziyaretçilere konular açık olmasın dedik dinleyen yok paylaştığın her şeyi onlarda görüyor artık tek tek inceliyorlar

Dinleyen yoksa kendi bilecekleri iş forum kendilerinin, biz üyeyiz sonuçta. Herkes kendi yöntemini bulur veya farklı yerlerde arayışlarına devam eder.

Google bizi izliyor videolarının burda paylaşılmasının üzerinden 3 gün geçti.
2. gün videolar gizlendi, herşey ortada ve açık.

Bu duruma bi önlem alınmaz ise ben yeni buldugum işe yarayan bir yöntemi burda paylaşarak 3 gün sonra neden etkisiz hale getireyim ?

e arkadaşlar şimdi video yukledım sorun yok ?? anlamadım bu işi video uzunluk deneme amaçlı 30-40 sanıye arası idi? uzun film vb mi kasdediyonuz ?

e arkadaşlar şimdi video yukledım sorun yok ?? anlamadım bu işi video uzunluk deneme amaçlı 30-40 sanıye arası idi? uzun film vb mi kasdediyonuz ?

hocam

youtube.com/watch?v=7RsSHAzIsiY]DSD

bunu bi dene ünlem verecek.

2dk video.

hocam ünleme takılmayan videolar demek ki bu işi çözmenin yolu sadece görüntü iyileştirmesiydi artık o da işe yaramıyor.

daha önce izlediğimiz yutupdaki videolar görüntüde düzenleme yapıyor kullandığı sistem

zamanlandı yapmıştır belki güncel tutmak adına :D
nası bi makinası var 30 saniyede bi atıyor yoksa
şuan itibari ile 13.558 videoyuda yükledi

Ciddiyim bu işe yeni başladım attıgım 90 videodan 90ıda siyah unlem yanıyordu.Kendi acemiliğim sanıyorum kaç gündür düzeltemedim.Meğersem herkeste sorun aynıymış.Yahoo'yu beklıyorum

yapacak bişi yok ben her daim derdim bu şekilde taktikler paylaşılmasın hadi paylaşıldı botlara entegre edilmesin diye .. Kazamız mübarek ola.

gugul ajanları burdaysa duysun !!!!

yt to yahoo yapıp videolarınızı taşımazsam banada jakabvo demesinler :D:D:D

Önceden bı şekılde uc bes unlemı atlatıyorduk sımdı ıse ne mozaık ne sabıt hıçbır sekılde gecemedım daha yenı açtığım kanalda,youtube bununda farkında varıp dahada ışı zora soktu.

Bir taktik daha tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı.Yeni taktigi bulana kadar gazamız mübarek olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri