D
daralll
Guest
para kazanmalar tam da kapanacak zamanı buldu 
gel de bunları yak yakabilirsen şimdi
gel de bunları yak yakabilirsen şimdi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ÜNLEM GEÇME SİSTEMİ TAKIR TAKIR ÇALIŞMAKTA ARKADAŞLAR KULAK ASMAYIN
daha demin 1 buçuk saatlik filmi geçirmiş bulunmaktayım.
ben camtasia ile düzenleme yapıyorum yine de geçemiyorum
Azıcık kullanmasını bilmek gerek, insanları yanlış yönlendirmeyinhe bu kadar kişi yalan söylüyor, bir tek sen doğru söylüyorsun![]()
Azıcık kullanmasını bilmek gerek, insanları yanlış yönlendirmeyin![]()
Azıcık kullanmasını bilmek gerek, insanları yanlış yönlendirmeyin![]()
bot ile de geçersiniz manuel olarakta geçersiniz, geçilmez diye birşey yok yani uydurma lafsizin botta sorunsuz çalışıyormu hocam eğer sorunsuzsa bu ay aldık videoyap birdahaki ay sizin botu satın alayım
bot ile de geçersiniz manuel olarakta geçersiniz, geçilmez diye birşey yok yani uydurma laf
youtube kadar güneşi batmayan,burjuvayiz bir sanal köleleştirme imparatorluğu yok şu dünyada![]()
sana zaman ayıracağımı düşünmüyordummadem uydurma ise bu kadar kişi neden geçemiyor bugün ???? Konu açılıyor cam tasia ile bile geçemiyorum diye ve konu altına mesajlar yazılmış artık geçemiyorum diye neden ? Manuel yöntemi bilmeyen mi var geçersin diyorsun asıl yanlış yönlendiren sen oluyorsun.
gugul ajanları burdaysa duysun !!!!
yt to yahoo yapıp videolarınızı taşımazsam banada jakabvo demesinler![]()
bot ile de geçersiniz manuel olarakta geçersiniz, geçilmez diye birşey yok yani uydurma laf
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.