Ünlem (!) Bot sorunu.

fanitter

Yasaklanmış
Arkadaşlar sanırım ünlem normal pcden yükleyenlerde bir sorun çıkarmıyor botlara karşı bir önlem alınmış diye düşünüyorum çünkü botlarda yüklediğiniz videolar vds ile birlikte nerdeyse 20 dakikada 50 video atıyor. Ama manuel olarak attığınız zaman 50 video nerdeyse 1 saatinizi alıyor sanırım bu ünlem süre ile alakalı bir durum diye düşünüyorum istiyenler aynı videoları önce bot ile sonrada manuel ile denesin aradaki farkı görüceksiniz

Arkadaşlar sanırım ünlem normal pcden yükleyenlerde bir sorun çıkarmıyor botlara karşı bir önlem alınmış diye düşünüyorum çünkü botlarda yüklediğiniz videolar vds ile birlikte nerdeyse 20 dakikada 50 video atıyor. Ama manuel olarak attığınız zaman 50 video nerdeyse 1 saatinizi alıyor sanırım bu ünlem süre ile alakalı bir durum diye düşünüyorum istiyenler aynı videoları önce bot ile sonrada manuel ile denesin aradaki farkı görüceksiniz

hızı düşük up down sunucular/vds lerde patlama yapar o zaman :D

denemekte fayda var ümitli değilim ama en mantıklı olaya cevabı sen verdin.

videoyap'tan teker teker işleyerek yüklüyorum 18 videoda 2 ünlem aldım. yani eğer burada botlarla ilgili bir problem varsa büyük ihtimal süratten kaynaklanıyordur.

elle attım hala ünlem ? ?

Hocam spam yaptım ama elle hiçbir ünlemde gelmedi botlarla alakalı bir durum olduğu ortada yani youtube bana kıyak geçecek hali yok heralde ?

hızı düşük up down sunucularıda patlama yapar o zaman :D

denemekte fayda var ümitli değilim ama en mantıklı olaya cevabı sen verdin.

Deneyin farkı görüceksiniz bende böyle spamda bir sorun çıkarmıyor

Bende elle yüklüyorum hala ünlem kanala daha önce ünlem geldiği için sanırım.
Birde yeni kanal açıp deneyelim bakalım..

Hızın etkisi var diyorsanız 3-6-10-15-30-45-60 dakika aralıklarla yükleyebilirsiniz bütün botlarda var bu özellik

Manuel yukluyorum unlem geliyor

Hocam 0 kanal açıp yapıcaksın zaten kanal bir kere ünlem yiyorsa o kanal kara listeye düşüyor ve çok zor kara listeden çıkar

günde 1 video atıyorum kanala yine ünlem geliyor ?

Hocam 0 kanal açıp yapıcaksın zaten kanal bir kere ünlem yiyorsa o kanal kara listeye düşüyor ve çok zor kara listeden çıkar

Buyrun ;

A24kZB.jpg

Bizim insanımız sabırsızdır. Gece saat 1. Son 1 saatde verilen video emrini 2 yıl boyunca videoyapda görmemiştim. Ünlem gelme oranı %5 lerde diyebilirim. Ama bazı kişiler sağolsun 10 dkda 1000 video yüklediği için çoğu ünlem geliyor. Herşeyin sonu abartmaya dayanıyor. Çok kanal az video çalışın. 10 dkda 1000 video yükleyince ünlem gelmese neolur yarına youtube kanalı kapatır. Yavaş yavaş video yükleyin sonu pişmanlık olmasın.

Bizim insanımız sabırsızdır. Gece saat 1. Son 1 saatde verilen video emrini 2 yıl boyunca videoyapda görmemiştim. Ünlem gelme oranı %5 lerde diyebilirim. Ama bazı kişiler sağolsun 10 dkda 1000 video yüklediği için çoğu ünlem geliyor. Herşeyin sonu abartmaya dayanıyor. Çok kanal az video çalışın. 10 dkda 1000 video yükleyince ünlem gelmese neolur yarına youtube kanalı kapatır. Yavaş yavaş video yükleyin sonu pişmanlık olmasın.

hocam sorun botlarla kaynaklı olduğu belli dediğiniz gibi çok seri video yüklüyorlar adam bi kanala 20 videoyu 5 dkda atıp hemen diğer kanalına girip 50 100 videoda ona yüklüyor böyle olunca ünleme düşmeyi başladı

Kardeş dün botla 25 video attım sadece 1 dolar yandı onuda 6 dk arayla yüklemiştim..botu kötülemek değil amacım zaten şu zamana kadar 3-5 kuruş bişey kazandık onuda bot sayesinde kazandım açıkçası.

Malesef insanımız bilinçsiz. 1000 videoyu 5 kanala atmak yerine her kanala 50 video atsalar başları ağrımaz. Her kanal günde 1 dolar getirse yani 20 tık günde 20 dolar yapar.

Kardeş dün botla 25 video attım sadece 1 dolar yandı onuda 6 dk arayla yüklemiştim..botu kötülemek değil amacım zaten şu zamana kadar 3-5 kuruş bişey kazandık onuda bot sayesinde kazandım açıkçası.

Botu kötüleyecek dahi olsanız anlayışla karşılarım. Herkesi memnun etmek imkansız hocam. Sizin ünlem oranıbız kadar yüksek ünlem oranı daha önce hiç duymamıştım. Destekden yazarsanız yardımcı oluruz. İnşallah hep kazanırsınız

Buyrun ;

A24kZB.jpg

atmasyon yapmayın arkadaş ya neymiş bir kere ünlem yiyince kara listeye giriyormuş peh peh peh

Botu kötüleyecek dahi olsanız anlayışla karşılarım. Herkesi memnun etmek imkansız hocam. Sizin ünlem oranıbız kadar yüksek ünlem oranı daha önce hiç duymamıştım. Destekden yazarsanız yardımcı oluruz. İnşallah hep kazanırsınız

Yok kardeş kanalı sildim Allah razı olsun devamlı yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.Ondan şüphem olmadı hiç film yüklemiştim belkide ondan o kadar geldi ünlem başka kategori yüklense belki o kadar olmaz.zaten botun 1 gün süresi kaldı.ara vermek zorunda kalacağım mecburen..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri