Ünlem (!) Çıkan Videodan Para Kazanma (Çözüm)

• Kullanıcı r1primo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
bu ünleme düşecek videolarda ışığı yaksanız bile ünleme düşeceği zaman düşüyor.ben bir çizgi film adsense kanalında hepsi soru işaretinde kalıyor diye asla yanmıyor diye partner kanala yükledim.partner kanal diye para kazanması anında açıldı ama ünleme düşeceği varsa düşer dedim ya,3-4 gün sonra 150 videodan 10 tane sağlam kaldı.bot ünleme düşen hepsini sildi.

bu ünleme düşecek videolarda ışığı yaksanız bile ünleme düşeceği zaman düşüyor.ben bir çizgi film adsense kanalında hepsi soru işaretinde kalıyor diye asla yanmıyor diye partner kanala yükledim.partner kanal diye para kazanması anında açıldı ama ünleme düşeceği varsa düşer dedim ya,3-4 gün sonra 150 videodan 10 tane sağlam kaldı.bot ünleme düşen hepsini sildi.

partnerde mi ünlem geldi

aynı videoyu aynı kanala tekrar yüklemek yine çözüm oluyor.. paylaşım çok güzel iyi fikir fakat asıl amacımız videoyu ünleme düşürmemek..

konuyu açan arkadaş mesajımı yanlış anlamasın.. tekrar yüklemek yerine buda yapılabilir..

arkadaşlar eğer ki video 100k üzerinde ise o videoyu farklı olarak kaydet diyor, eğer altındaysa direk kaydedebiliyorsunuz. Farklı kaydetmediğiniz sürece izlenimler ve diğer istatistikler silinmez.

15 şubattan beri 17 videoma ünlem geldi para kazanmaya kapattım umarım bu ünlem sorununu biran çnce çözerler

Vay arkadaş ya adam bizimle bilgisini paylasmis ki bu bilgi ben dahil cogu kisinin isine yariycak, sizin yaptiginiz yorumlara bak bumuydu v.s., bugune kadar forumda bir bilgi paylasmayan adam paylasilan bilgiyide begenmiyor.

Ayip arkadaslar ya saygi duyun yada susmasini bilin.
Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Youtube'un bize son süprizi olan Ünlem (!) yüzünden çoğu videolar çöpe dönüşmeye başladı. Aslında çözümü çok basit. Youtube'un kendi Video editörünü Kullanarak ünlem veren videonun başından veya sonundan 1 saniye kesip siliyoruz. Örneğin 10 saniyelik videoyu 9 saniye olarak tekrar yayınlıyoruz. İşlem tamam para kazanmaya tekrar açabilirsiz.

Not:Bunu yapınca izlenmeler beğeniler paylaşımlar yorumlar o malum video ile ilgili herşeye sıfırdan başlamak gerekiyor.

silme işlemini yaptıktan sonra farklımı kaydediyoruz yoksa sadece kaydediyor muyuz ?

yani anlamadım partner ünlemedemi çare değil hocam

Hacılar bu konu eski şimdiki olayla alakalı değil. Eskiden sonradan ünleme düşen videolarla ilgiliydi. Artık bizi belediye dahi kurtaramaz.

kesinlikle haklısınız hocam bir şekilde doları yaktığımız videolar bir kaç gün sonra izlenimi 2 3k yı geçince ünlem geliyor tekrardan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri