ÜNLEM derdine % 90 çare

arkadaslar hemen deneyenler var hemen deneyıp ıse yaramıyor demeyın.forumda herkes bıldıgını nedenmı anlatmıyor.. ıste bu yuzden...ınsanı pısman edıyorsunuz ıster yarasın ıster yaramasın.anlatmasa herkes avazın cıktıgı kadar kımse bırsey anlatmıyor dıyor konu acıyor anlatsa uygulamadan ıse yaramıyor dıyorsunuz. (sozum bır kac kısıye kımse kusura bakmasın)
ben gmail-kanal-vıdeo-para kazanma arasında bırer gun bklıyorum. kanalı acınca hemen anahtar kelıme gırıyorum kı kanal o anahtar kelımeyle ındex alsın kanal önce. baslıkta gırdıgınde sıkıntı cekme dıye... ben 9 kanalımla hergun bu taktıkle calısıyorum dfalarca unlem yıyen kanalımda ynı kanalıma bu sekılde vıdeo atıyorum

çok haklısın hocam ondan sonra yok efendim forumda kimse bilgi paylaşmıyorda bi dövmedikleri kalıyorlar konu paylaşanları

içinde 380 video atılı son videosu 1 saat.38 dakkalık olan, diğer videoları 20 dakka altı olan para kazanması henüz açılmamış bir kanalda 2 video da denedim ve sana puanım 10 kanka :D

Böyle bir konunun konu dışı bölümünde olması çok sacma :) YT nin buluşunu yapmışsın birader :)

içinde 380 video atılı son videosu 1 saat.38 dakkalık olan, diğer videoları 20 dakka altı olan para kazanması henüz açılmamış bir kanalda 2 video da denedim ve sana puanım 10 kanka :D

geçti mi yani :)

peki videoyap botunu kulanmadan geciliyor mu ? onu anlamadim da :)

İşe yarıyor gerçekten mozaik yapmştm dün videoları , normalde ünlem yemesi gerekti.. Bu yöntemle 60$ Hahahah :D

İyide fixlendikten sonra kimsenin elinde birşey kalmicak. Gören gördü zaten özelden tanıdıklarına anlatır herkes öyle öyle herkese yayılır. fixlenmesi senin için dahamı iyi

Böyle bir mantık olamaz. Burasının amacını anlamını anlamıyorsunuz. Fixleyecek kişiler görür veya görmez sırf sen gördün diye kendimi kurtarayım diğerlerine ne olursa olsun diyemezsin. yt'nin işi gücü yok 24 saat forum takip ediyor değil mi? etse de sadece burası değil. Yabancı forumlarda paylaşılan yöntemlerin birçoğunun olmadığına emin misiniz?

Gören gördü mantığıyla çözüm yöntemlerini kaçırıp da kapı kapı dolaşıp mesaj yoluyla "yöntem neydi kardeş ben göremedim de?" diyorsanız bura forumluktan çıkmış demektir. Fixlenecek olsa para kazanmaları aktif etmek fixlenirdi. Sözüm genele senden alıntı yaptım sana değil sadece. Ama sıktı bu muhabbet vip bir site kurun kendinize kendiniz paylaşın kendiniz takılın o halde.

arkadaslar ıse yaradıgını soyleyn mesajlar geldı bakın. ama bırazda sabırla yaparsınız % 100 olacak emın olun sabır sadece [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] baba onuda sen bul artıkın :)

kimse de sormuyor bu adama sen bu sistemi nasıl buldun :) hakkatten nasıl buldun.. [MENTION=9326]cemocan03[/MENTION]

herkesın derdı unlem benımkıde katagorı :D bos bos dururken ıcat ettım ıste :D ama benımde katagorı eksıklıgım var ıste katagorı lazım

5-6 video sonrası 1 ünlem geldi ve ardından ünlem yağmuru maalesef.

Dediklerini harfiyen yapmayıp yeni açılmış kanalda sadece para kazanmayı açarken reklamları kapatıp açmayı deniyecek arkadaşlara tarafımdan sıfır kanalda denendi ünlem veriyor, dediklerini harfiyen yapın.

5-6 video sonrası 1 ünlem geldi ve ardından ünlem yağmuru maalesef.

be kardesım konuyu ıyı okuyun ıyı. lap dıye atarsan yersın. bugun bır vıdeo yarın ıkı vıdeo ondan sonra 3-4-5- 10 a kadar cıkarsın asırıya kacma sende

***BURAYA dıkkat….sımdı ılk vıdeomuzun para kazanmasını acacagız.. öncelıkle vıdeonun baslıgını oldugu gıbı kopyalıyoruz….. kanalı actıgımızda anahtar kelıme gırmıstık.. o anahtar kelımeyı sılıp baslıgı buraya kopyalıyoruz….ve kaydedıp vıdeo yonetıcısıne gecıyoruz…

videonun başlığını anahtar kelımeye girdik eskı anahtar kelımeyı sildik ....diğer videoyu atarken eskı videodan kalan anahtar kelımeyı yıne silip yenı videonun başlığını koyacaz demı anladığım sürekli son eklenen videonun baslıgı kanal anahtar kelımesı olacak dogrumu hocam

27 tane ulke var youtube ıs ortaklıgında gıdın bırılerını secın.

***BURAYA dıkkat….sımdı ılk vıdeomuzun para kazanmasını acacagız.. öncelıkle vıdeonun baslıgını oldugu gıbı kopyalıyoruz….. kanalı actıgımızda anahtar kelıme gırmıstık.. o anahtar kelımeyı sılıp baslıgı buraya kopyalıyoruz….ve kaydedıp vıdeo yonetıcısıne gecıyoruz…

- bu ülkelerin bir listesi varmı ?
- ikinci satırdaki alıntıyı da anlamadım, screenshot koyabilirmisiniz örnek olarak. (öncelıkle vıdeonun baslıgını oldugu gıbı kopyalıyoruz….. kanalı actıgımızda anahtar kelıme gırmıstık.. o anahtar kelımeyı sılıp baslıgı buraya kopyalıyoruz)

KONUYA EKLEME
arkadaslar bu kadar onerıden sonra eksıgınıde sız gelıstırın...mesela para kazanmayı acarken reklam tıcketlerın tıklayıp kaldırıyorduk ya. o esnada vıdeoyu gızlıye alırsanız sansınız artacaktırda bıraz boyle boyle glıstırın hadı bakalım.ayrıca youtub ıs ortaklıgı ulklerının bazıları

ABD, Almanya, Arjantin, Avusturya, Brezilya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Güney Afrika, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, Japonya, Kanada, Kolombiya, Meksika, Polonya ve Yeni Zelanda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri