ÜNLEM derdine % 90 çare

KONUYA EKLEME
arkadaslar bu kadar onerıden sonra eksıgınıde sız gelıstırın...mesela para kazanmayı acarken reklam tıcketlerın tıklayıp kaldırıyorduk ya. o esnada vıdeoyu gızlıye alırsanız sansınız artacaktırda bıraz boyle boyle glıstırın hadı bakalım.ayrıca youtub ıs ortaklıgı ulklerının bazıları

ABD, Almanya, Arjantin, Avusturya, Brezilya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Güney Afrika, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, Japonya, Kanada, Kolombiya, Meksika, Polonya ve Yeni Zelanda.

hocam şunu açıklayıver bi;

***BURAYA dıkkat….sımdı ılk vıdeomuzun para kazanmasını acacagız.. öncelıkle vıdeonun baslıgını oldugu gıbı kopyalıyoruz….. kanalı actıgımızda anahtar kelıme gırmıstık.. o anahtar kelımeyı sılıp baslıgı buraya kopyalıyoruz….ve kaydedıp vıdeo yonetıcısıne gecıyoruz…

benim gibi birçok kişi anlamamış sanırım bu noktayı :(

hocam şunu açıklayıver bi;

benim gibi birçok kişi anlamamış sanırım bu noktayı :(

kardesım attıgın vıdeonun baslıgını kopyala. kanal ayarlarına gel. kanal ayarlarının altında gelısmıs varya ulke degıstırıp para kazanma actıgın yer. orda kutucuk var . o kutucuk anahtar klıme yerı oraya kopyala kaydet ve gerısını uygula

%100 ünlem geçme yöntemi mevcut bende :)

PARTNERE GEÇ. ünleme son ver.

yeni eski fark etmez partnere bagla ! unlemden kurtul, benim ! unlemle isim olmaz, tum kanallarimi partnere bagladim, ve dolar yaniyo, sorunsuz

bunlar hurafe .youtube un ünlem konusunda yeni sistemi videoları tanımak.bir video youtube da daha önce hic yoksa direk dolar yanıyor.egerki 3. 4. sefer atılmaya baslandıysa ünlemi basıyor.

Okudum birşey anlamadım açıkça.
Bu yöntemi uygularsak minimum 4günde 1 kanal açıcaz 2-3tane $ kesin yanacakta 4.-5. garanti olmaz.
Yinede sağol bilgiler için.
Bir işe yarayacağını sanmıyorum.

bunlar hurafe .youtube un ünlem konusunda yeni sistemi videoları tanımak.bir video youtube da daha önce hic yoksa direk dolar yanıyor.egerki 3. 4. sefer atılmaya baslandıysa ünlemi basıyor.

peki bir kanalda ünleme düşen video neden diğer kanalda yanabiliyor bay çok bilmiş varmı bunada bir açıklaman budamı hurafe acaba

topladımm tası taragı gıdıyorum partnere meraklanma o kadar adsense kullanıcısı bosa cabalıyoruz dmkkı

boşa çabalıyorsun demiyorum çünkü adsensedende ciddi miktarlar kazanıyoruz kazanıyorum falan filan ama partner çok iyi. yolunu tutturabilirsen tabi. aynı şey adsense içinde geçerli. ünlem geçmek için o kadar çok yol var ki. cidden halen ünlemi geçmek için yol arıyorsunuz ya ben daha bişey demiyorum. gerçekten kusura bakmasın kimse ama youtubenin ekranlarına boş boş bakıyorsunuz demekki.

bana şimdi kalkıpta madem biliyorsun söyle demeyin. ekranlara boş bakmayın nolur. mesela videoyu yüklediniz diyelim düzenle butonuna basın açıklama etiketin olduğu sayfayı karşınıza alın ve boş boş bakın. elinizi kolunuzu bilgisayardan çekin ve sadece ekrana bakın. ekranda ne butonlar var. ne yöntemler var. aaaaah ahhh. ciddi söylüyorum ünlemi geçmek için en az 5 tane youtubenin kendi ekranlarında yöntem var.

BOOOOOŞŞŞ BOOOŞŞŞ BAKMAYIN. Armut piş ağzıma düş demeyin.
Bakmayın. Görün görün.

Paylaşım için teşekkürler.

$ yakacağımız videonun başlığını kanal anahtar kelime bölümüne girip, para kazanma ayarı ile biraz oynayarak tek tek $ yakıyoruz anlattığın yönteme göre.

Peki ben şunu sorayım ;

100 video atıp, zahmetsizce kolay bir yoldan ünlemi bertaraf etmenin bir yolu var mı? Bana var gibi geliyor, ama bulamadım henüz :)

toplu olarak yapma imkanın yok.
toplu olarak yapmanın tek bir yolu var.
render render render.
bilgisayarına videoları indirirsin - çerçeveni eklersin-maskeleme yaparsın-videonun hızıyla oynarsın ve yeni içerik olmuş oluyor. 100 tane videoyu toplu bu şekilde düzenleyip yüklediğin zaman. 100 ü de dolar yanıyor.
ben günlük kendime limit belirledim. 100 tane video render yapıyorum. 20 dakika üzeri... ve hepsini toplu upload ediyorum. internet hızım yavaş olduğu için biraz uzun sürüyor ama yüklüyorum sonuçta ve hepsi dolar yanıyor. ünlem vesair hiçbir sıkıntı yaşamıyorum ve yüklediğim videoları vds ye indiriyorum. aynı videolardan oluşan 8-10 tane kanal yapıyorum. hepsindede doları hiçbir sıkıntı olmaksızın yakıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Paylaşım için teşekkürler.

$ yakacağımız videonun başlığını kanal anahtar kelime bölümüne girip, para kazanma ayarı ile biraz oynayarak tek tek $ yakıyoruz anlattığın yönteme göre.

Peki ben şunu sorayım ;

100 video atıp, zahmetsizce kolay bir yoldan ünlemi bertaraf etmenin bir yolu var mı? Bana var gibi geliyor, ama bulamadım henüz :)

toplu olarak yapma imkanın yok.
toplu olarak yapmanın tek bir yolu var.
render render render.
bilgisayarına videoları indirirsin - çerçeveni eklersin-maskeleme yaparsın-videonun hızıyla oynarsın ve yeni içerik olmuş oluyor. 100 tane videoyu toplu bu şekilde düzenleyip yüklediğin zaman. 100 ü de dolar yanıyor.
ben günlük kendime limit belirledim. 100 tane video render yapıyorum. 20 dakika üzeri... ve hepsini toplu upload ediyorum. internet hızım yavaş olduğu için biraz uzun sürüyor ama yüklüyorum sonuçta ve hepsi dolar yanıyor. ünlem vesair hiçbir sıkıntı yaşamıyorum ve yüklediğim videoları vds ye indiriyorum. aynı videolardan oluşan 8-10 tane kanal yapıyorum. hepsindede doları hiçbir sıkıntı olmaksızın yakıyorum.

hocam renderi vds de mi yapıyosunuz kendi pc nizde mi? 100 videonun render süresi ne kadar vaktinizi alıyor? hangi yöntemle çalışma şeklini daha uygun ve kazançlı buluyosunuz? aslında cemal hocamız madem anlatmış yöntemi, keşke burada yazılmadan direk bot sahipleriyle görüşülük botlara entegre edilseydi .

hocam renderi vds de mi yapıyosunuz kendi pc nizde mi? 100 videonun render süresi ne kadar vaktinizi alıyor? hangi yöntemle çalışma şeklini daha uygun ve kazançlı buluyosunuz? aslında cemal hocamız madem anlatmış yöntemi, keşke burada yazılmadan direk bot sahipleriyle görüşülük botlara entegre edilseydi .

BOOOOT. kusura bakmayın ama ben BOT a sıcak bakmıyorum. kendi bilgisayarımda CAMTASİA ve ADOBE AFTER EFFECT kullanarak videoları düzenliyorum. bilgisayarımın özellikleri çok üst düzey olduğu için. CAMTASİA render işlemini başlatınca en fazla %40 işlemci kullanıyor o yüzden AFTER EFFECT te aynı anda eş zamanlı bir şekilde rendera başlatıyorum. 2 programında videoların save dosyalarını hazırlayıp BATCH RENDER yapıyorum. toplu bir şekilde video editler başlıyor ve kısa sürede bitiyor. şöyleki bugün yaptığım 25 dakikalık 100 bölüm video FULL HD 720p özellikle videolar 3 saatte bitti. yüklemesi 8-9 saat sürüyor bazen daha uzun sürüyor. çünkü her bir video 150-200 mb arası oluyor. videoları torrentten indiriyorum. yani full hd indirip full hd youtubeye yüklüyorum.

Benim yöntemim bu şekilde. bunun haricinde PARTNER'e de hiçuğraşmadan youtube to youtube yapıyorum.

BOOOOT. kusura bakmayın ama ben BOT a sıcak bakmıyorum. kendi bilgisayarımda CAMTASİA ve ADOBE AFTER EFFECT kullanarak videoları düzenliyorum. bilgisayarımın özellikleri çok üst düzey olduğu için. CAMTASİA render işlemini başlatınca en fazla %40 işlemci kullanıyor o yüzden AFTER EFFECT te aynı anda eş zamanlı bir şekilde rendera başlatıyorum. 2 programında videoların save dosyalarını hazırlayıp BATCH RENDER yapıyorum. toplu bir şekilde video editler başlıyor ve kısa sürede bitiyor. şöyleki bugün yaptığım 25 dakikalık 100 bölüm video FULL HD 720p özellikle videolar 3 saatte bitti. yüklemesi 8-9 saat sürüyor bazen daha uzun sürüyor. çünkü her bir video 150-200 mb arası oluyor. videoları torrentten indiriyorum. yani full hd indirip full hd youtubeye yüklüyorum.

Benim yöntemim bu şekilde. bunun haricinde PARTNER'e de hiçuğraşmadan youtube to youtube yapıyorum.

bilgisayarınızın özellikleri nedir .ben ssd almayı düsünüyorum bu ara .sata 2 destekliyor benimkisi ama sata 3 alıp ilerde yeni bir bilgisayar alırsam ona takarım düsüncesindeyim.ilerde özgünle ugrasacagim biraz eger bilginiz varsa hangi marka ssd ve kaç gb lık almalıyım.120 azmıdır. cok soru oldu kusura bakma bilgili birine benziyosunuz :)

bilgisayarınızın özellikleri nedir .ben ssd almayı düsünüyorum bu ara .sata 2 destekliyor benimkisi ama sata 3 alıp ilerde yeni bir bilgisayar alırsam ona takarım düsüncesindeyim.ilerde özgünle ugrasacagim biraz eger bilginiz varsa hangi marka ssd ve kaç gb lık almalıyım.120 azmıdır. cok soru oldu kusura bakma bilgili birine benziyosunuz :)

sistem özelliklerim
1-32 gb ram
2 - i7 3630qm işlemci (özellikle bu işlemci)
3-4 gb nvidia ekran kartı
4-120 gb kingston ssd 520mb up-520 mb down
5-2 tb sata hdd (cdromun yerine taktım)
diğer özellikler o kadar da önemli değil.
bu saydığım özellikleri bir leptoptur HP envy dv6 serisidir.

CAMTASİA veya herhangi bir düzenleme programını çalıştıracağım zaman sağ tıklıyorum ve yüksek çözünürlüklü NVIDIA ekran kartını kullan diyorum ve o şekilde açıyorum. render süresi daha da kısalıyor. hızlanıyor.
birde daha hızlı işlem yapılsın istiyorsan.
ctrl + alt +delete görev yöneticisinden mesela CAMTASİA programı için söyleyim. CAMTİSA PROGRAMINA SAĞ TIKLAYIP öncelik ayarı olarak tam zamanlı dediğinde işlemciyi %20 kullanıyorsa işlemciyi kullanma yüzdesi %60 lara kadar çıkıyor ve bu da demek oluyorki 10 dakikada yapılacak render 3-4 dakika çıkıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri