Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçmiş olsun dostum özgün çalışmış olman bile youtube a fazla geliyor belli ki ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. geri bildirimde bulundun mu ?
Özgünse yaz kardeşim tıkla üstüne anlat nasıl özgün olduğunu yaz gönder. Bana da geliyor şu 1 aydır en çok izlenen videolarıma ama benim olmadığı için bir şey yapamıyoruz malesef...
valla öyle dostum 6 yıllık kanal 200k lık videolarıma geldi![]()
kardeş başkasının parçasını seslendiriyosan youtube bu şarkıdan senin para kazanmana izin vermez. yani ünlem gelmesi normal. youtube telif haklarını ihlal etmemek için işi iyice sıkılaştırıyor. yadeyse telif hakkı ihlalinden kapanır koskoca site.
şarkıyı kendim yazdım diyorsan orasını bilemem.
yaz bi açıklama videodaki benim felan de kimliginle gönder ne diyecekler.
valla öyle dostum 6 yıllık kanal 200k lık videolarıma geldi
---------- Mesaj saat 20:08:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:06:36 civarında gönderildi. ----------
hocam senin olmasan da form doldur gönder ben 5 video açtım yumi'nin yöntemi ile
bunlar içinde aynı metini kppyalayıp gönderecem ama google ile çalışılmaz artık partner şart gibi
Youtube diyo ki adsenseye bağlıysan başını derde sokarım. Gir partnere uğraşmiyim senle.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.