Ünlem Devam Ediyor...

• Kullanıcı nisyantv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

nisyantv

Yasaklanmış
Arkadaşlar 2009'dan beri oluşturduğum yerel müzik kanalım a ünlemler yağıyor :(

Diğer bir kanalımada üç-beş yağdı...ve başvuru yaptım biri haricinde açıldı diğerleri
şimdi bunlar için tek tek başvuru mu yapayım ? yoksa kanalı gizliyim diğer kopya kanalımı açayım yardımlarınızı bekliyorum

Geçmiş olsun dostum özgün çalışmış olman bile youtube a fazla geliyor belli ki ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. geri bildirimde bulundun mu ?

Özgünse yaz kardeşim tıkla üstüne anlat nasıl özgün olduğunu yaz gönder. Bana da geliyor şu 1 aydır en çok izlenen videolarıma ama benim olmadığı için bir şey yapamıyoruz malesef...

Unlem bitmeyecek. Hepsine geri donus yapip kendi videolarinin oldugunu ispatlaman gerekiyor. Kanalin daha fazla buyudugunde partnerlerle calisirsin. Bu unlem olayinin managed kanallarda oldugunu sanmiyorum.

kardeş başkasının parçasını seslendiriyosan youtube bu şarkıdan senin para kazanmana izin vermez. yani ünlem gelmesi normal. youtube telif haklarını ihlal etmemek için işi iyice sıkılaştırıyor. yadeyse telif hakkı ihlalinden kapanır koskoca site.

şarkıyı kendim yazdım diyorsan orasını bilemem.

Geçmiş olsun dostum özgün çalışmış olman bile youtube a fazla geliyor belli ki ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. geri bildirimde bulundun mu ?

valla öyle dostum 6 yıllık kanal 200k lık videolarıma geldi :(

---------- Mesaj saat 20:08:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:06:36 civarında gönderildi. ----------

Özgünse yaz kardeşim tıkla üstüne anlat nasıl özgün olduğunu yaz gönder. Bana da geliyor şu 1 aydır en çok izlenen videolarıma ama benim olmadığı için bir şey yapamıyoruz malesef...

hocam senin olmasan da form doldur gönder ben 5 video açtım yumi'nin yöntemi ile
bunlar içinde aynı metini kppyalayıp gönderecem ama google ile çalışılmaz artık partner şart gibi

kardeş başkasının parçasını seslendiriyosan youtube bu şarkıdan senin para kazanmana izin vermez. yani ünlem gelmesi normal. youtube telif haklarını ihlal etmemek için işi iyice sıkılaştırıyor. yadeyse telif hakkı ihlalinden kapanır koskoca site.

şarkıyı kendim yazdım diyorsan orasını bilemem.

yahu yöresel kanal normal saz eşliğinde halay parçaları :D nerden anlayacak telif
diğer videolarıma da geldi kendi videom ile boğaz köprüsünü çektim verdim ona bile gelmişti ünlem yani youtube saçmalıyor

---------- Mesaj saat 20:10:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:09:48 civarında gönderildi. ----------

yaz bi açıklama videodaki benim felan de kimliginle gönder ne diyecekler.

5 video açtım diğer eğitim kanalında :)
bakalım bunlar içnde ayrı ayrı uğraşcaz artık

valla öyle dostum 6 yıllık kanal 200k lık videolarıma geldi :(

---------- Mesaj saat 20:08:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:06:36 civarında gönderildi. ----------

hocam senin olmasan da form doldur gönder ben 5 video açtım yumi'nin yöntemi ile
bunlar içinde aynı metini kppyalayıp gönderecem ama google ile çalışılmaz artık partner şart gibi

Yuminin yöntemi nedir hocam konusunun linki vs varsa atar mısın?

Youtube diyo ki adsenseye bağlıysan başını derde sokarım. Gir partnere uğraşmiyim senle.

Ünlem Sorunu
100 de 100 yaramıyor ama ben 5 tane açtım
İşte bu [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION]

---------- Mesaj saat 20:24:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:22:33 civarında gönderildi. ----------

Youtube diyo ki adsenseye bağlıysan başını derde sokarım. Gir partnere uğraşmiyim senle.

hocam tam özlü söz olmuş:d süper özet :D
eskiden dizi çalışıyorduk adsense ile video aldı başını gidiyor ama ışık yanmıyordu partnerde yanıyor daha ne istiyim artık full partnere geçicem 7 kanal le partnere geçcem

600 videoya ünlem gelirmi arkadaş insan yuh diyor yav sildikce yenisi gelio 1 sil 5 gelio 5 i sil 20 onu sil 100 virüslü hücre gibi kestikçe çoğalıo

bana ünlemler 3 gün geliyor iki gün gelmiyor sonra yine 3 gün geliyor 2 gün gelmiyor. sürekli böle devam ediyor..
bıktırdılar artık....

adsense işi bitmiştir beim için partnere geçtikten sonra adsense ile vurkaç çalışacağım
medcezir-beyaz show gibi nereye kadar gitti ise

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri