Ünlem düzelicek dedim dedim

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
İnanmadınız, ne oldu şimdi?

Daha önce ünlem yiyen kanalımda önceden atmış olduğum 30 videoyu para kazanmasını açmaya çalıştım 30 ünlem oldu.

Yeni 1 kanalıma 100 video attım 0 ünlem anında $ yeşil yandı.

Çalışmalarıma devam ediyorum takipte kalın beyler.

uzun videolarda devam ediyor galiba.1 ve 1.30 dk videolarda 250 de 10 unlem cıktı
10 dk ve uzerilerde 130 vıdeo da 120 unlem :)

Yeni kanalda böle durumlar oluyor bazen hocam yt to yt mi yaptiniz

uzun videolarda devam ediyor galiba.1 ve 1.30 dk videolarda 250 de 10 unlem cıktı
10 dk ve uzerilerde 130 vıdeo da 120 unlem :)

Şimdi her versiyonu deneyeceğim ben sonuçları ilk mesaja eklicem.
Kesin kanılara varacağız hayırlısıyla

---------- Mesaj saat 08:23:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:22:41 civarında gönderildi. ----------

Yeni kanalda böle durumlar oluyor bazen hocam yt to yt mi yaptiniz

Aynen yt to yt yaptım, kategori değiştirip deneyeceğim bir de birazdan

Bir yol yordam çıkıcak gibi hissediyorum

Yeni kanalda ünlem zaten nadir geliyor hocam. Eski kanaldan haber ver sen yeter ki.

bende heyecanlandım düzeldi sandım

Yeni kanalda ünlem zaten nadir geliyor hocam. Eski kanaldan haber ver sen yeter ki.

Şayet yeni kanallarda kesin ünlem olmuyorsa veya az oluyorsa bendeniz spamcı için yeterli bir durumdur :) testlere devam ediyorum

---------- Mesaj saat 08:29:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:28:55 civarında gönderildi. ----------

bende heyecanlandım düzeldi sandım

Bir düzelme söz konusu gibi hissettim siz de deneyin bakalım beraber

Bir düzelme söz konusu gibi hissettim siz de deneyin bakalım beraber

kardeşim zaten sürekli deniyorum yeni kanal açıyorum dolar yanıyor fakat bi müddet sonra yeni attığım videolar ünleme düşüyor

kardeşim zaten sürekli deniyorum yeni kanal açıyorum dolar yanıyor fakat bi müddet sonra yeni attığım videolar ünleme düşüyor

$ yandıktan sonra mı ünlem oluyor? Yoksa bir süre sonra yeni atılan videolar mı ünleme düşmeye başlıyor?

yeni videolar. 20 tane attım hepsi dolar yanıyor ondan sonra özgün atsamda ünleme düşüyor.

yeni videolar. 20 tane attım hepsi dolar yanıyor ondan sonra özgün atsamda ünleme düşüyor.

Yeni kanalda 110. Videomu attım şuan 0 ünlem.

Bugün şimdi sıfır 1 kanalın ile denesene yine beraber bakalım

---------- Mesaj saat 08:38:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:37:52 civarında gönderildi. ----------

Yanlış anons :P

Tost makinası

Yeni sıfır kanal ile şimdi denersen düzelme olduğunu görüceksin

---------- Mesaj saat 08:38:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:37:52 civarında gönderildi. ----------

Hocam yeni kanalda ünlem yok zaten bunu çoğumuz biliyorduk. Sonraki günlerde ünlemler başlıyor, hepimizin meselesi bu. Bol ünlem yemiş kanalıma atamıyorum halen ama aynı video yeni kanalda dolar yanıyor. Aboneli kanalımda yanmıyor.

bakıyorum hemen

Hocam yeni kanalda ünlem yok zaten bunu çoğumuz biliyorduk. Sonraki günlerde ünlemler başlıyor, hepimizin meselesi bu.

Yeni kanalda ünlem yoksa daha ne istiyoruz ki? Atalım 300 video $ yakalım geçelim, spamcılar için iyi haber bu.

alex dediğin oldu
eyvallah
bu sıkıntı çıktığında senin yazılarını görünce rahatlamıştık

Hocam arkadaslarin dediğine gore hala devam ediyor, bende denedim geceyarisi ancak geçmiyor çoğu video 3-5 tanesi belki bu ya çözülecek yada adsensenin sonu :/

Tost makinası

Daha önce ünlem yemiş olan, veba bulaşmış kanallarda değil de yeni ve 0 videolu kanallarınızda denemeler yapın arkadaşlar olumlu sonuç var bugün farklı kategori de deneyeceğim şimdi

---------- Mesaj saat 08:43:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:42:25 civarında gönderildi. ----------

Hocam arkadaslarin dediğine gore hala devam ediyor, bende denedim geceyarisi ancak geçmiyor çoğu video 3-5 tanesi belki bu ya çözülecek yada adsensenin sonu :/

Tost makinası

Onun bunun dediğine ve geceye göre değil de şuanda bir dene öyle konuşalım ;)

Yeni ve sıfır kanalda olsun denemelerin

---------- Mesaj saat 08:46:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:43:46 civarında gönderildi. ----------

120. Videomu yaktım 0 ünlem

Ben 3 gündür yeni kanala yüklemeye yapıyorum zaten. Hiç ünleme düşmedi. O kadar da yazdım bunu. Kimse farketmemiş mi hayret :)

Tekrar söylüyorum arkadaşlar. 2k tekil aboneli kanalımı ünlemden kurtaran arkadaş ödüllendirilecektir. :)

Yaklaşık 300 video attım yeni kanala, deginiz gibi hepsinde AMPÜL yanarsa yeter usta.Neticeyi yükleme bitince haber veririm.
Küçük bir ayrıntı var, ben kanalın parakazanması videolar yüklenince açacagım, sıkıntı çıkarmı arkadaşlar...:confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri