Ünlem düzelicek dedim dedim

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Cuma günü açtığım yeni kanalda ünlem olmuyor. 1 saat önce açtığım düzenlediğim tasarladığım kanal da ünlem oluyor. ! Çok sinir oldum. Daha yeni açmıştım be. Of !

Yeni kanallarda kısa videolar direkt $ oluyor zaten.
3-5dk üstü tüm videolar direkt ! . . .

Daha dün veya ondan önce ki günlerde çoğu mesajlarda 1 dakika üstü videoların direk ünlem olduğu söyleniyordu. Şimdi nedense kısa videolar yeni kanallarda zaten $ yanıyordu deniliyor.

Valla anlamak mümkün değil ortada bir sorun var mı gerçekten onu bile çözmek mümkün değil.
Ahmet'in dediği Mehmet'in dediğine Mehmet'in dediği ise Kerim'in dediğine ve böyle gidecek bir isim sırasıyla konuşmalar birbiriyle hiç uyuşmuyor.

Arkadaşlar daha iki güne kadar kanala ne atsam ünlem of pöf denilmiyor muydu? Şuanda adam denemiş hatta 2 - 3 kere 100 üstü video atmış ve ünleme düşmeden $ yakmış.

Ben 2 gün önce falan hiç duymadım yeni kanala 100 video attım direk $ oldu diyeni. :)
Valla şaka gibi bir milletiz.

Abi hic bi sekilde unlemi asamiyorum ne uzun ne kisa ne ozgun ne spam deliricem

dun 300 videoda 120sini yaktım ama vakit gectikce kanal ünlem gördükce okadar cok mimleniyor sanırım $ iyice azalıyor. ama 2 3 gun oncesıne gore buyuk bi gelişme var. yeni kanallarda bu. mesele eski kanllardaki ! i izlenimleri kurtarabilmek ama bi arkdasın bi lafı vardı. spamcınnın eskisi yoktu dıye :) sanırım haklı

İnanmadınız, ne oldu şimdi?

Daha önce ünlem yiyen kanalımda önceden atmış olduğum 30 videoyu para kazanmasını açmaya çalıştım 30 ünlem oldu.

Yeni 1 kanalıma 100 video attım 0 ünlem anında $ yeşil yandı.

Çalışmalarıma devam ediyorum takipte kalın beyler.

Alex bence bu forumun en efsane adamısın

Daha dün veya ondan önce ki günlerde çoğu mesajlarda 1 dakika üstü videoların direk ünlem olduğu söyleniyordu. Şimdi nedense kısa videolar yeni kanallarda zaten $ yanıyordu deniliyor.

Valla anlamak mümkün değil ortada bir sorun var mı gerçekten onu bile çözmek mümkün değil.
Ahmet'in dediği Mehmet'in dediğine Mehmet'in dediği ise Kerim'in dediğine ve böyle gidecek bir isim sırasıyla konuşmalar birbiriyle hiç uyuşmuyor.

Arkadaşlar daha iki güne kadar kanala ne atsam ünlem of pöf denilmiyor muydu? Şuanda adam denemiş hatta 2 - 3 kere 100 üstü video atmış ve ünleme düşmeden $ yakmış.

Ben 2 gün önce falan hiç duymadım yeni kanala 100 video attım direk $ oldu diyeni. :)
Valla şaka gibi bir milletiz.

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/25299-hakkinda-test-calismam.html

Şöyle bir konu açtım.
sıfır kanallarda 3dk altı tüm videolar sorunsuz $ yanıyor.
:cool:

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/25299-hakkinda-test-calismam.html

Şöyle bir konu açtım.
sıfır kanallarda 3dk altı tüm videolar sorunsuz $ yanıyor.
:cool:

Bu konunun açılış saati: Bugün, 08:14:54

Sen de gece yarısı açmışsın. Yani benim dünden bahsetmem gecenin 12'si değil kardeşim. :) Bunun gündüzü var. Ve bir önceki günü var. (Ben görmedim) yani yeni kanallar da 300 video atın $ oluyor diyeni.

Bunu da senin anlaman lazımdı zaten benim sözüm sana değildi genele konuştum.

yeni/eski farketmiyor, dünden beri 300 ünlem aldım neredeyse :), video atamıyorm

tehlikeli kategorilerde dene bakalım ne oluyor...
at bakalım tom ve jerry açılacak mı?

her para kazanması yanan konu açmaya başladı..zaten fitil oldum bu ünlemlerden :D

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] hocam adsenseye bağlamadan takır takır $ yaktıgım kanalı adsenseye bağladıktan sonra bir tane $ görmedim. bnce toplu para kazanma kapatılan adsense mimleniyor. ve adsenseye baglı olan kanallar sıkıntı veriyor.

şimdi aynı 120 kadar videoyu boş (adsenseye bağlı olmayan) bi kanala yükleyip deneme yapıcam.

Ne bu artistlik? Adam çözüm aramaya calısıyor sen artistlik yapıyorsun!

Artislik olarak anlayıp alıntı yapan tek akıllı sensin sanırım diğer üyelere hakaret mi etmeye çalışıyorsun anlamadım adam çözüm arıyor bende bu çözümü denediğimi 2.gün de tekrar ünleme merhaba dediğimi söyledim yani bu yöntemin işe yaramadığını belirttim. Asıl sen şuan artistlik yapıyorsun...

4-5 gün önce açtıgım ve hergün 40-50 video attıgım bi kanalda videolar yüklenir yüklenmez açıyorum reklamları ve ünleme düşen 1 video dahi olmadı.ama aynı videoları normalde yükledigim kanala attıgım videolar genelde son 3 gündür ünleme düşüyor.yeni kanalı adsense hesabına baglarsam,bence o da ünlem sorunu çıkaracak :)

alex 700 video bastım şimdi para kazanmasını açıcam
bakalım kaçtane kalıcak, 700 uzun video

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri