ünlem geç sistemi satın alınır

vendettaaa

Kayıtlı Üye
editörsüz ünlem geç sistemi satın alınır.
spamcı değilim bi kanala max. 50 video atarım editörü neden kullanımıyorsun maden diyen arkadaşlar olur haklılarda:editör kullanıp sahte teliften kapanan kanallarımdan dolayı çıldırdım artık giden yazmanıma yanıyorum
bütçem 200 max 250 lira

hocam ünlemin nasıl gecileceği forumda mevcut biraz bakarsanız bulursunuz , paranız cebinizde kalır

hocam ünlemin nasıl gecileceği forumda mevcut biraz bakarsanız bulursunuz , paranız cebinizde kalır

hocam bahsettiğim gibi editleyip attığım bir kaç hesaba sahte telif geldi hel bi kanal varki 1 yıldır bu işteyim toplasan bütün kanllarımla ok adar uğraşmamışımdır onada aynen bu şekil telif geldi bu yüzden yoksa ünlemi bende geçebiliyorum bana editsiz lazım

zor inanma böyle seylere

Son düzenleme:
hocam bahsettiğim gibi editleyip attığım bir kaç hesaba sahte telif geldi hel bi kanal varki 1 yıldır bu işteyim toplasan bütün kanllarımla ok adar uğraşmamışımdır onada aynen bu şekil telif geldi bu yüzden yoksa ünlemi bende geçebiliyorum bana editsiz lazım

anladım hocam , telif bir kac grup insana zevk veriyor , adamlar nerdeyse onaylanmıs hesaplara telif yollucaklar , şaçmalık şuki video senin olsabile bazı durumlarda birşey yapamıyorsun.

editsiz ve editörsüz yöntem arıyorsanız özgün çalışmanız lazım.spamda mümkün değil.
ben biliyorum diyende parana göz dikmiş demektir:D

anladım hocam , telif bir kac grup insana zevk veriyor , adamlar nerdeyse onaylanmıs hesaplara telif yollucaklar , şaçmalık şuki video senin olsabile bazı durumlarda birşey yapamıyorsun.

hocam hiç sormayın aynısını ben yapayım dedim belli yani kimin attığı çünkü benimkiler teliften patır patır gitti adamda benim gibi biri çok açık belli onunkiler sağlam dediğim gibi aynısını yapayım dedim valla elim gitmedi nie yaaprlar bunu anlamış değilim

Hocam ünlemi geçmekle telif gelmesinin ne alakası var ünlemi geçsenizde geçmesenizde telif gelicekse gelir. Ünlem geçmekle bir alaksı yok bunun videonun sahibi siz değilseniz he halükarda telifi yersiniz.

Hocam ünlemi geçmekle telif gelmesinin ne alakası var ünlemi geçsenizde geçmesenizde telif gelicekse gelir. Ünlem geçmekle bir alaksı yok bunun videonun sahibi siz değilseniz he halükarda telifi yersiniz.

hocam açayım konuyu ben o kadar uğraşıp sahte telif yemekten bıktım bu yüzden daha kolay bi şekilde videoalrı açmak istiyorum şöyle bi durumda var flag felan ne bulduysa atmış para kazanmada gitti onlarında apra kaznamasını açtım fakat ünleme düşüyorlar en azından kendimden çekeyim videoları öyle dolarlarını yakayım derdindeyim biraz karışık oldu zaten derdimi anlayan anlar hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri