ünlem geçme şifresi

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
şifre %90 işe yarıyorda vdsde bunu yapsan render bir ömür sürecek pcde bunu yapsan upload bir ömür sürecek ortasını bulmak lazım

sabahtan beri azurede 50 dakikalık videoyu render aldım 9 da başladım şimdi bitti videoyu yükledim dolar yandı ama gel gör ki bi video için yarım gün beklemek gerekiyor

2 saatlik video 5.68 ghz sıvı soğutma ile 20 dakika'da renderliyorum geçen fanları ters bağlamıştım 100 dereceye vurmuşutu pc, suya el değdirdiğimde elim yanmıştı:)=

sabahtan beri azurede 50 dakikalık videoyu render aldım 9 da başladım şimdi bitti videoyu yükledim dolar yandı ama gel gör ki bi video için yarım gün beklemek gerekiyor

şükür sonunda yazdığımı anlayan birileri çıkmış

Camtasia güzel hoş çoklu render ıvır zıvır yapmakta ama gel görki çok aşırı yavaş render ediyor.

çoklu render nasıl yapılıyor.

ben tek tek yapıyorum

Camtasia güzel hoş çoklu render ıvır zıvır yapmakta ama gel görki çok aşırı yavaş render ediyor.

yavaşlığı yüksek ihtimal program kaynaklı değil sistem kaynaklı vdslerde render işi olmaz kendi pcnde sağlam olması gerekiyor

botla ne kadar video yuklesem olmuyordu. şimdi videoları pcye indirip, birleştiriyiorum. uzun süreli videolar yapıyorum. günlük 1 video ile çalışıyıorum. şuanda idare eder seviyede bi kazanç oldu. günlük 10 tl civarı.

bu arada lafı açılmışken movie maker ile çalışıyorum. uygun program varmı video birleştirmek için

camtasiada en hızlı editlemeyide anlatsanız tam süper olacak :D

Daha hızlı yöntem var mıdır bilmiyorum ama benim kullandığım yöntem şu şekilde; Render yapılırken görev yöneticisine girip işlemler kısmından Camtasia işlem önceliğini yüksek yapıyorum render süresi az da olsa kısalıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri