aynen hocam 4 saatlik cizgi filmmi geçirdim youtube den aynen aldığım gibibotla tamam geçiliyoda editsiz bide ha![]()
![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen hocam 4 saatlik cizgi filmmi geçirdim youtube den aynen aldığım gibibotla tamam geçiliyoda editsiz bide ha![]()
![]()
aynen hocam 4 saatlik cizgi filmmi geçirdim youtube den aynen aldığım gibi
Herkes parayla bilgi satcaksa forumun yardımlaşmanın ne gereği var kapatalım kendi bencilliğimize gidelim hadi eyw.
%900 ünlem geçme takdiği var vds ile yapıyoruz ulaşabilirsiniz
ünleme düşme ihtimalimiz yok yt to yt değil yt render to yt and özgünleştir vb vb iki gündür 0 ünlemle ağlatıyorum ortalığı![]()
Eğer isteyeneniz varsa bot ile ünlem geçebiliyorum toplu.Çerçeve falan da yapabiliyorum kategori neyse çok hoş duruyor.Dediğim gibi isteyen var ise bana pm atabilirler.Bana videoları atarlar min 0,75 kr bir video için teslim ederim eşleşen ve ünlem geçirerek.
Eğer isteyeneniz varsa bot ile ünlem geçebiliyorum toplu.Çerçeve falan da yapabiliyorum kategori neyse çok hoş duruyor.Dediğim gibi isteyen var ise bana pm atabilirler.Bana videoları atarlar min 0,75 kr bir video için teslim ederim eşleşen ve ünlem geçirerek.
Videonun uzunlugu 1 saati gecerse fiyat 25kr artar.botun ismini soylemiyorum yoksa ben kazanamam.Hangi bot ile geçiyorsun ?
Eğer kendi yazdığın bir bot değilse ki %95 öyle değildir bu forumdan bir bot sistemini kullanıyorsun demektir.
Yine eğer bu forumdan bir bot sistemini kullanıyorsan senin bildiğin fakat botu kodlayan kişinin bilmediği bir şey var demektir ki buna da ihtimal vermiyorum.
Geriye tek bir ihtimal kalıyor botu kodlayan da biliyor sen de biliyorsun...
Fakat bota ücret verip kullanan kişiler bunu bilmiyor...Hangi botu kullanıyorsan artık...
Buda eksik hizmet alıyoruz anlmına geliyor sanırım...
Video uzunlugu 1 saati gecerse fiyat 25 kr artar hocam.hizmet almk istiyorsaniz iletisime gecin benle.Video uzunluğu önemli mi?
Taktik site üzerinden 4 kişiye satılmıştır. Fiyat 150 tl'dir.
Ulaşmak isteyenler için skype: live:samet_3
Taktik site üzerinden 4 kişiye satılmıştır. Fiyat 150 tl'dir.
Ulaşmak isteyenler için skype: live:samet_3
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.