Merhabalar arkadaşlar 2 gündür bu işlemleri yaptığım bütün videolar ünlemden geçti 12dklık da geçti 45dklıkta %100 başarı sağladım, paylaşmak istedim nasıl geçebileceğinizi umarım faydalı olur.
Öncelikle Rigobert üstadın açtığı konu sayesinde buldum, aslında onun az bir şey gelişmiş hali o. Yaptıklarımı anlatayım uzatmadan;
Bu kadar arkadaşlar eğer önceden ünleme düşmüş bir videonun para kazanmasını açmak istiyorsanız aynı şeyleri ona da yapıp bu sefer kaydet yerine farklı kaydetmeye basmanız gerekiyor.
Biraz uğraştırıyor ancak ben %100 olumlu sonuç aldım.
Tek sıkıntı işlenme süresinin uzun olması... Umarım sizin işinize de yarar. Bu arada Rigobert'e tekrar teşekkür ediyorum.
Öncelikle Rigobert üstadın açtığı konu sayesinde buldum, aslında onun az bir şey gelişmiş hali o. Yaptıklarımı anlatayım uzatmadan;
- Videoyap ile kanalıma videoları attım
- Videoların işlenmelerini bekledim
- İşlendikten sonra videonun altındaki düzenleye tıkladım.
- Görüntü iyileştirmeye tıkladım.
- Oradan otomatik düzelt'i sabitleyi seçtim, renk sıcaklığını +3 yaptım, ve bir kez sola döndüre tıkladım. Sonra kaydete tıkladım videoyu gizliye aldım(gizliye almamın bir etkisi olduğunu sanmıyorum ben öyle yayınlamak istemek istemediğim için gizliye aldım.)
- Sonra videonun tamamen işlenmesini bekledim bu uzun sürebiliyor.
- İşlendikten sonra para kazanmasını açın ve doları görün.
- Doları gördükten sonra bu sefer yine görüntü iyileştirmeye gelip orijinale döndüre tıkladım.
Bu kadar arkadaşlar eğer önceden ünleme düşmüş bir videonun para kazanmasını açmak istiyorsanız aynı şeyleri ona da yapıp bu sefer kaydet yerine farklı kaydetmeye basmanız gerekiyor.
Biraz uğraştırıyor ancak ben %100 olumlu sonuç aldım.
Son düzenleme: