ünlem gelen kanalı adsense'e bağlıyor musunuz?

• Kullanıcı bacanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bacanak

Kayıtlı Üye
daha önce bi kanala ünlem gelmişti, ünlem gelenleri editörden düzenleyip para kazanmaları açıp sonra adsense'e bağlamıştım. sonra bi toplu kapanma yaşamıştım.

siz bu şekilde kanalları adsense'e bağlıyor musunuz ve para kazanma kapanması başınıza geldi mi?

render alıyorum 5 videodan birine ünlem geliyor bazen. bağlasam sorun olur mu diye bi düşünce içindeyim.

editörle çok kurcalayınca kanal spama düşüyor diye tahmin edyorum ben.

Ünleme düşmüş bir video varsa o ünlem gelen kanalı bağlamak hiç mantıklı değil ünlem yeni gelmişse kanalı uçurun.

Çok önemli bir kanal değilse silin gitsin önemli ise partnere taşıyın.
Adsensede mimli bir kanal herşeyinizi götürebilir.

Çok fazla editörü kurcalarsan spamdan kanallar uçuyor.
Sağlam render yapıp tek seferde kanala istediğin kadar video bas, birkaç ünlem alırsan sorun etme adsenseye bağla gitsin.
% Oranı fazlaysa bağlama çok çabuk spamdan uçabilir.

3-5 ünlem varsa sorun etmiyorum zaten 10-15 tane video ünlem olursa ünlem spama düşüyor kesin kanal hiç uğraşmıyorum o kanalı direk çekerim kenara.

Bende videolar sürekli ünleme düşüyor ve bağlıyorum ben daha para kazanması giden olmadı çok şükür.

Bu arada birde hiç ünlemden para kazanmanın gittiğini görmedim, sonradan gelen dünya engellerinden dolayı para kazanma gidiyor çoğunlukla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri