Ünlem Geliyor

• Kullanıcı Fakir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Fakir

Yasaklanmış
Arkadaşlar bugün tam 100 video yükledim 80 tanesi ünlem geldi eskiden 10 15 çıkıyordu ben mi bir yanlışlık yaptım acaba yoksa herkeste mi böyle

Arkadaşlar bugün tam 100 video yükledim 80 tanesi ünlem geldi eskiden 10 15 çıkıyordu ben mi bir yanlışlık yaptım acaba yoksa herkeste mi böyle

bir youtube kanalını kopyalıyorsan doğal :)

edit : bilinmeyen dediğiniz videolar youtube'de yok mu ?

bir de dolar yanan videolar ilk videolar ise kanalınız spam algılanmış olabilir :)

500 videoda 400 ünlem çıkıyor hocam şu ara iyice bozdu bu youtube :D

Sabitleme yöntemi ve mozaik yöntemi uygulamıyormusun

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

not: arkadaşlar unlem olayı yıne hortlamaya başlıyor .. dun yabancı forumda gordum... ama erken yazınca çoğu arkadaşın forumda abuk subuk suçlamalarına düşmüştürm.. senden kaynaklı deıl. ÜNLEMLER YİNE BİRAZ ÇOĞALACAK gorunen o... bıraz daha işler sıkı dun başladı bakalım nereye gidecek unlem işleri ;)

Forumu araştır bulursun yöntemleri

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

86 video yükledim hepsi ünlem ilk attıgım videoyu elle attım dolar yan 87 videoda 86 ünlem :)

ünlem geldi evet ben önceden 2000 videoda 1950 dolar yakardım şuan full ünlem geliyor aynı kategoride

aynen öyle aynı katagoride ünlem almadığım videolar artık ünlem veriyor

Youtube işi artık bitti ünlem herşeyi bitirdi özgüne dönmeden youtubeden para kazanmak artık çok zor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri