Ünlem hakkında Yeni Deneme

hocam şirkette yoğun bir şekilde çalışıyoruz, onun dalgınlığıyla böyle bir hata yapmışım maalesef ama sizin için ünlem veren kanala yükleyip sonucun ne oldugunu yazacagım
Bekleyeceğim sevgili kardeşim. Bu arada bende ünlem ile karşılaşıyorum ama özgün videolar büyük çoğunluk oluşturduğu için sorun yaşamıyorum. Dün 1 tane büyük bir dosya attım para kazanma bir kaç dakikada açıldı birde 7 dakikada bir reklam ayarladım 17 tane reklam geldi 1 video içerisine. Aslında benim için bu ünlem sıkıntı ama ölümcül değil.

boş işler bunlar, boş
beni spam yapmaya engel olacak değil ünlem, ünlemin babası gelse beni durduramayacak
eskiden kanal açardım 700 basardım 450 kalırdı, şuandada ap aynısını yapıyorum günde 2 kanal açıyorum, 700 700 basıyorum, her kanalda 700den 230 kalıyor, bereket versin

hocam o kadarı bende de kalıyor. spamda ama tek tek uzun video yükleyenlere çözüm bulmak istiyorum ben. Ayrıca boş görüyorsanız konudan çıkabilirsiniz.

akşam eve geçince halledeceğim hocam gece 00:00 civarlarında inceleme biter galiba yazarım tekrar buraya

tamam hocam , ben sürekli ünlem veren kanalımda , özgün video cekip kanalıma attığımda ünlem verdi. Fakat ünlemin üstüne tıkladım ve belgelerle kanıtlarla mail attım. Ünlem düşen videonun para kazanmasını açtılar.Fakat çoğu kişiden şunu duydum. Ünleme düşen bir videoyu açtırdığımızda daha sonradan atılan videoların para kazanılmasının açılacağını duydum. Bende olmadı. Ünlem düşen videonun para kazanılmasını açtıktan sonra.Video atmayı denedim . Yine ünlem düştü :((

tamam hocam , ben sürekli ünlem veren kanalımda , özgün video cekip kanalıma attığımda ünlem verdi. Fakat ünlemin üstüne tıkladım ve belgelerle kanıtlarla mail attım. Ünlem düşen videonun para kazanmasını açtılar.Fakat çoğu kişiden şunu duydum. Ünleme düşen bir videoyu açtırdığımızda daha sonradan atılan videoların para kazanılmasının açılacağını duydum. Bende olmadı. Ünlem düşen videonun para kazanılmasını açtıktan sonra.Video atmayı denedim . Yine ünlem düştü :((

bende okudum hocam onu 4-5 video atınca özgün ondan sonra ünlem oranı azalıyormuş diye duydum ama test etmedim daha

Erdoğan hocam youtube yüklenmiş videoları nasıl birleştiriyoruz anlatablir misiniz?

videoya düzenle diyin hocam sonra üstten görüntü iyileştirme sonra altta

Birden fazla klibi birleştirip yeni videolar yayınlayın. Youtube video düzenleyiciyi deneyin butonu var ona basın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri