Ünlem Konusunda Çalışmalar |Grup Oluşturuyoruz|

• Kullanıcı WeyliPreci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ben yeni gelebildim hocam gruptaki çoğu arkadaş online değil yarın online olunursa veya hafta sonu herkes online olduğunda yapabiliriz

hocam ben buradayım skype adresinizi ekledim

yaklaşık 3 saat önce kanala dizi attım 10 part birden hepsi ünleme düştü sildim yeniden yükledim yine ünleme düştü sildim yeniden yükledim bunu 3-4 defa daha yaptım ve şimdi sorunsuzca para kazanmalar yanıyor sanırım bu olay video yükleme saatleriyle ilgili diye düşünüyorum

edit:
147incil5942498.jpg

hocam ben buradayım skype adresinizi ekledim

yaklaşık 3 saat önce kanala dizi attım 10 part birden hepsi ünleme düştü sildim yeniden yükledim yine ünleme düştü sildim yeniden yükledim bunu 3-4 defa daha yaptım ve şimdi sorunsuzca para kazanmalar yanıyor sanırım bu olay video yükleme saatleriyle ilgili diye düşünüyorum

Tamamdır hocam gördüm skypeda diğer arkadaşlar da online gözüküyorlar geliyorum şimdi diğer arkadaşları da ekleyeyim hemen başlayalım çalışmaya

bana verene 500 tl :D ama böyle bişey mümkün değil artık

Arkadaşlar adsenseye bağlı iken ünleme düşüyor, aynı video bağlı olmayanda dolar yanıyor sebebi nedir?

hocam youtubedeki mühendislerin derdi bence spam bitsin değil kalitesiz spam bitsin sizin gibi ugrasan deneyen sonuc bulan arkadasların bir şekilde kazanması onların daha çok işine gelir diye düşünüyorum

ünlem meselesi çıktığından beri inandığım şey bu. Spam bitmeyecek elbette çünkü teknik olarak spam video olayını aşmak sorun değil. Özgünleştirme vs

Ama normal insanlar youtube da artık spam ve yanıltıcı bilgilerden kusacak duruma geldiler. bende spammerım ve yanıltıcı bir video veya hoşuma gitmeyen bir video gördüm dislike, eğer çok rahatsız ediciyse flagı basıyorum. normal kullanıcı bizden daha sıkıntılı. işte bu yüzden youtube spamın kalitesini düşürenleri cezalandırıyor ve haliyle tüm spammerlar çekiyor.

kaliteli spam yapılırsa en azından insanları yanıltmayacak, kusturmayacak şekilde aralık 2013 ve öncesi gibi you win, i win, we win olur

Cevap: Re: Ünlem Konusunda Çalışmalar |Grup Oluşturuyoruz|

Arkadaşlar adsenseye bağlı iken ünleme düşüyor, aynı video bağlı olmayanda dolar yanıyor sebebi nedir?

Alakası yok, ben hiçbir zaman boş kanalı adsenseye bağlamam.İlk başta videoları yükler 1 hafta kadar beklerim sonra bağlarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri