Ünlem nedeniyle kara listeye alınan kanallar açıldı

• Kullanıcı kont2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kont2000

Kayıtlı Üye
Konu daha önce açılmadı sanırım. Başlıklarda da görünmüyor.
Sadede gelelim:
Ne yüklersem yükleyeyim özgün kısa uzun her şekilde ünlem veren 2 kanalım vardı. Rafa kaldırdım hiç yüzüne dahi bakmıyordum. yeni kanallarla devam ettim. En son yüklemeyi ikisine de 15 martta yapabilmiştim. Bir tane video ile deneme yaptım ve sonuç başarılı.. diğer kanala denedim onda da dolar işareti yandı. Biraz daha yükleme yaptım sorun yok.

Sonuç:
Kara listeye alınan kanala tam süresini bilmesemde 20 gün boyunca hiç bir yükleme yapmadan bekleyince 2 kanal birden kara listeden çıktı. :D

Ekleme:
20 gün boyunca en ufak deneme bile yapmadım kanallara. Anlaşılan belli bir süresi var. Aklımdaki soru şu, tamam 20 günde açılıyor kara listeden çıkıyor fakat aynı ay içinde 20 gün olsa kara listeden çıkar mı bilmiyorum. sonuçta 15 marttan 5 nisana ay değişti. Bu küçük bir ihtimal..
20 gün bekleyin bir video ile deneyin kanal mutlaka kara listeden çıkacaktır.

Konu daha önce açılmadı sanırım. Başlıklarda da görünmüyor.
Sadede gelelim:
Ne yüklersem yükleyeyim özgün kısa uzun her şekilde ünlem veren 2 kanalım vardı. Rafa kaldırdım hiç yüzüne dahi bakmıyordum. yeni kanallarla devam ettim. En son yüklemeyi ikisine de 15 martta yapabilmiştim. Bir tane video ile deneme yaptım ve sonuç başarılı.. diğer kanala denedim onda da dolar işareti yandı. Biraz daha yükleme yaptım sorun yok.

Sonuç:
Kara listeye alınan kanala tam süresini bilmesemde 20 gün boyunca hiç bir yükleme yapmadan bekleyince 2 kanal birden kara listeden çıktı. :D

mantıklı.

30 gündür hiç uğramadığım kanallarıma video attım aynı hocam. ünlem belası...

30 gündür hiç uğramadığım kanallarıma video attım aynı hocam. ünlem belası...

Bilemiyorum hocam, fakat iki kanalda birden aynı durum olunca emin oldum bundan. Tabi ki kara listeden çıksa da her videoyu atamıyoruz. Sıfır kanal bile açılsa youtubenin fişlediği videolar ünlem veriyor.

Benim yöntemimi uygulayın,biraz emek sarfetmek gerekiyor ama ünlem sorun olmaktan çıksın. Aslında çok basit.. Açın bir alt kanal,para kazanmasını açın,adenseye bağlamayın ve yüklemenizi yapın. Mutlaka dolar yanan ve ünlem alanlar olacaktır. Adenseye bağlı kanallarınıza sadece dolar olanları yükleyin. Göreceksiniz orda da dolar yanacak. Yanmıyorsa kara lisededir zaten. Deneme kanalınızdaki videoların geri silin. Deneme kanalı kara listeye alınınca kökten silip yeni deneme kanalı oluşturun.
Kanallarınız kara listeye girmeyecek eskisi gibi sadece telif baş belası olacak.
500 videoda sıfır ünlem ve kanal sağlam. Ünlem benim için avantaj şu anda.. Ama emek sarfetmek lazım.eskisi gibi yükle bir sürü video işi yok..

Bilemiyorum hocam, fakat iki kanalda birden aynı durum olunca emin oldum bundan. Tabi ki kara listeden çıksa da her videoyu atamıyoruz. Sıfır kanal bile açılsa youtubenin fişlediği videolar ünlem veriyor.

Benim yöntemimi uygulayın,biraz emek sarfetmek gerekiyor ama ünlem sorun olmaktan çıksın. Aslında çok basit.. Açın bir alt kanal,para kazanmasını açın,adenseye bağlamayın ve yüklemenizi yapın. Mutlaka dolar yanan ve ünlem alanlar olacaktır. Adenseye bağlı kanallarınıza sadece dolar olanları yükleyin. Göreceksiniz orda da dolar yanacak. Yanmıyorsa kara lisededir zaten. Deneme kanalınızdaki videoların geri silin. Deneme kanalı kara listeye alınınca kökten silip yeni deneme kanalı oluşturun.
Kanallarınız kara listeye girmeyecek eskisi gibi sadece telif baş belası olacak.
500 videoda sıfır ünlem ve kanal sağlam. Ünlem benim için avantaj şu anda.. Ama emek sarfetmek lazım.eskisi gibi yükle bir sürü video işi yok..

ben eski usul yükleme yaptığım için ünlem olabilir. sizin dediklerinizi deneyeceğim. yanlış anlamadıysam size göre kanal da kara listeye girebiliyor, ayrıca videolar da tek tek kara listeye girebiliyor.

ben eski usul yükleme yaptığım için ünlem olabilir. sizin dediklerinizi deneyeceğim. yanlış anlamadıysam size göre kanal da kara listeye girebiliyor, ayrıca videolar da tek tek kara listeye girebiliyor.

Bir kanal yaklaşık 20-25 ünlem aldıktan sonra kara listeye alınıyor youtube botları tarafından ve özgün video yüklense bile ünlemi yapıştırıyor.
Bundan 20 gün hiç bir yükleme yapmadan yüzüne dahi bakmadan kurtuldum.
2 kanal açıldı.

Diğer konu yeni açılan kanalın ünlem vermeye başlaması,bundan kurtulmanın tek yolu 20-25 ünlem sayısına ulaştırmamak. Çözüm basit,deneme kanalı. dolar yananlar adenseye bağlanan kanala yanmayanlar güle güle..

Youtube bazı kanallara yüklenen videoları ve eski videoları tamamen fişledi. Yani yüklediğiniz anda ünlem. Bunu anlamanın tek yolu adenseye bağlı olmayan deneme kanalı..

Sonuç: Bir kanala sadece dolar yanan videoalr atılır ünlem almaazsa 500 video da yüklense (günlük 20-25 videoyu geçmemek mantıklı tabi aralıklı yüklemek lazım) kara listeye alınmaz miss gibi devam..

Ünlemi seviyorum dicem burda beni döverler diye susuyorum :D
Birazcık emek=yemek

Bir kanal yaklaşık 20-25 ünlem aldıktan sonra kara listeye alınıyor youtube botları tarafından ve özgün video yüklense bile ünlemi yapıştırıyor.
Bundan 20 gün hiç bir yükleme yapmadan yüzüne dahi bakmadan kurtuldum.
2 kanal açıldı.

Diğer konu yeni açılan kanalın ünlem vermeye başlaması,bundan kurtulmanın tek yolu 20-25 ünlem sayısına ulaştırmamak. Çözüm basit,deneme kanalı. dolar yananlar adenseye bağlanan kanala yanmayanlar güle güle..

Youtube bazı kanallara yüklenen videoları ve eski videoları tamamen fişledi. Yani yüklediğiniz anda ünlem. Bunu anlamanın tek yolu adenseye bağlı olmayan deneme kanalı..

Sonuç: Bir kanala sadece dolar yanan videoalr atılır ünlem almaazsa 500 video da yüklense (günlük 20-25 videoyu geçmemek mantıklı tabi aralıklı yüklemek lazım) kara listeye alınmaz miss gibi devam..

Ünlemi seviyorum dicem burda beni döverler diye susuyorum :D
Birazcık emek=yemek
hocam bence suan işin sırrını verdiğin için ünlemi sevenler tarafından dövülmeyesin :)

hocam bence suan işin sırrını verdiğin için ünlemi sevenler tarafından dövülmeyesin :)

Silsem mi aceba mesajları :D Herkes kolaya alıştı,zorla uğraşmıyorlar. Bana zararları olmaz çünkü ben fazlasıyla emek sarfediyorum. Uzun videolarla uğraş,kısa videoları deneme kanalına at yok deneme kanalı öldü bidaha aç. Videoyapa bağla,yeni kanallar aç,az az yükle.. Yani adımlarımı dikkatli atıyorum.Tek sorun telif sıkıntısı. Youtube dışından çalışıyorum yoputube içi de özel yöntemlerim var ama herşeyi de ortaya dökmek olmaz :D Ama emek sarf edenler görecek ki hiç bir şey sorun olmaz toprağım ;)

Benim de bi kanalım vardı açılmış.Dolar yanıyor cayır cayır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri