Unlem sonami erdi

@heni hazbay başgan açıklama yapmadan inanmam :p

Bu konudan sonra , dahada ünlemi arttirmasalar bari

dostum daha 1 aylık ihtarı yeni görüyorsunuz,
8 video geçirip ünlemi bitiriyorsunuz

Asıl trajikomik olan günlerdir bu forumda olanlar nasıl inanıp konuyu alevlendirmiş onu anlayamadım. Ünlem var sabahtan beri de vardı hala var.

ünlem azaldı diye, abartanlar yarın kanallarım kapandı diye konu açacak. Bana göre ünlem gelmezken telif riski yüksek videoları atmayınız. Youtube pek geri adım atacak tavırlar sergilemez.

dostum daha 1 aylık ihtarı yeni görüyorsunuz,
8 video geçirip ünlemi bitiriyorsunuz

Asıl trajikomik olan günlerdir bu forumda olanlar nasıl inanıp konuyu alevlendirmiş onu anlayamadım. Ünlem var sabahtan beri de vardı hala var.

izliyorum bende ne zaman farkedecekler diye :)

Tamam Sakin olun arkadaşlar ünlemi kaldırdık sanıyorduk bir sorun oldu tekrar gelmiş. Bekleyin hemen kaldırıyorum..

ünlem azaldı diye, abartanlar yarın kanallarım kapandı diye konu açacak. Bana göre ünlem gelmezken telif riski yüksek videoları atmayınız. Youtube pek geri adım atacak tavırlar sergilemez.
korkulan son o zaten büyük kıyım yakın gibi

bence konu silinmeli ve sakin olunmalı acele yok yavaş yavaş :eek:
mesajım alındı ;)

Bence yanlış şeyler istiyorsunuz. Yt ünlemi kaldırıp şu gençler rahat etsin demez aksine daha kötü bir durumu ortaya sürer. O açıdan mevcut duruma şükretmek lazım. Güncelleme gelip de orijinal çalışmayan kişiler lehine olan bir güncelleme varsa birisi yazsın hiç rastlamadım öyle bir şeye o nedenle bence değişiklik olmaması daha iyi.

bazı sayfalarda , aynı pc gibi yapılan işlemlerde yönetici izni , güvenlik duvarı , yada anti virüsü kapatmadan yükleme , çıkarma , kesme biçme vs yapamazsınız , işte sizinde farkında olamadıgınız bişe var yt 1 haftadır bir arayüz ve sayfa yenilemesinde , kesin olarak eminim ki sayfa yükleme yada değişiklik anında , oluşan bir güvenlik açığından oluşan bir durum şu anda çoktaaaaan düzeltmişlerdir.

Böyle bir şey olsa dahi ünlemi bile özleriz zira youtube geri adım atmaz.

Ünlem kalkmasın abi zaten ünlemi geçebiliyoruz sistemi daha da zorlaştırmasılar.

Ah şu youtube hep böyle yapar kerata :) Önce sevindirir sonra çok pis süründürür. Neyse sevinsin gençler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri