unlem sorunu biktim artik

• Kullanıcı onurhan00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

onurhan00

Yasaklanmış
arkadaslar bugun sabah kanallara baktim hepsi kara listeye alinmis her attigim video unleme dusuyo her kanala gunde 50 video yukluyom unleme dusmemesi icin ne yapmaliyim her gmailde boyle oluyor lutfen yardim.

Her kanala günde 200-300 video yükle, teliflileri sil, para kazanmayı aç, ünleme düşenleri sil, adsenseye bağla sonra başka kanal aç aynı şeyleri yap.

ünlem geldikten sonra para kazanmaya kapatılıyo topluca diğer kanala nası geçiyonuz 2 gün ayakta kalmıyo ?

yüzlerce video atıp spam yapmaktanssa , adam gibi bi kategoride bir kaç video atın kanala gözünüz gibi bakın herşeyi dört dörtlük yapın , daha çok kazanacağınıza emin olabilirsiniz ..

Hocam Kazananlar Nasıl Kazanıyor Spamdan ?

kazananlar daha dün girmedi bu işe hocam zaten su zamanda al bunu yap sende kazan cıkmaz bende dahil artık ekmek aslanın ağzında Bence sende yardım beklemektense kendin deneyerek bişeler yapıcaksın herkezin yaptığı gibi

Başıma şöyle birşey daha geldi..Attığım bi kaç video telif hakkı yedi direk sildim tabi bi kaç gün sonra para kazanma komple bütün kanallarda kapandı sebebine baktım xxx adlı kanal silinmiş olan videolarında birden fazla telif hakkı aldığı için para kazanması kapanmıştır..ve daha sonra o kanalı sildim ana kanalında para kazanmasını açmaya calıstım sonuc olmadı aynı şeyi yazdı bana..

25 kanala hergün 30 video atsan çok mu yavaş olur senin için =) 1 ayda anca doldurursun

Başıma şöyle birşey daha geldi..Attığım bi kaç video telif hakkı yedi direk sildim tabi bi kaç gün sonra para kazanma komple bütün kanallarda kapandı sebebine baktım xxx adlı kanal silinmiş olan videolarında birden fazla telif hakkı aldığı için para kazanması kapanmıştır..ve daha sonra o kanalı sildim ana kanalında para kazanmasını açmaya calıstım sonuc olmadı aynı şeyi yazdı bana..

Hocam kanalın uzun süre ayakta durmasını istiyorsan 3.taraf eşleşenleri kabul et.

Ünlemli videoları silmeden para kazanmasını kapat.5 dakka sonra sil.Videolar ünlemli halde beklemesin.

Dünya engelinide 3 den fazla yersen kanalı komple sil.Ben öyle yapıyorum.

Her kanala günde 1000 video atıyorum 1 haftadır sorun yok nazar değmesin Spam candır :D

benim anlamadığım 1000 tane ne buluyorsunuz da atıyorsunuz arkadaşlar ya :) birde her gün.. önünüza ne gelirse yüklüyor musunuz :D

400 aboneli kanalım kara listeye alında günde 20 tl bırakıyor ama 2 haftadır video yükleyemiyorum kara listeden çıkmasını bekliyorum

400 aboneli kanalım kara listeye alında günde 20 tl bırakıyor ama 2 haftadır video yükleyemiyorum kara listeden çıkmasını bekliyorum

kendi yaptığın özgün 2 adet video yükle aynı kanala ünlem çıkınca itirazda bulun.Youtube senden 14 gün içinde onay ispat isteyecek.. Daha sonra bunlara %100 free müzik ve Google non copyright resimleri arama motorunda iken ekran görüntüsü al.

Şu şekilde youtube ye gönder ;

Music is free : Linki
Resim : Google non copyright Linki
Text : Kanalının ismini ve Adını soyadını Yaz
My original video yaz ve yolla. Spamdan çıkar. Başka hiçbir yolu yoktur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri