Ünlem Sorunu İçin, Kanıt Sağlama Doğrulaması

• Kullanıcı Rigobert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Sonunda o olacak valla yapıcam ben de :) Alın size kanıt diye de başlık atıcam :)

yasin hocam ben şöyle yaptım. kendi face sayfamı kullanarak camtaisa ile 1.5 dk lık bir video hazırladım. içeriği ise facede silinen mesajlara nasıl ulaşılır diye sesli bir anlatım yaptım. ünleme düştü itiraz ettim tabi soru işareti çıktı. 2 gun sonra 14 gun içinde kanıtlayın uyarısı. facebook sayfamın ekran göruntusunu aldım bir de facebooktaki profil fotoğrafımı kanıt olarak ekledim. açıklamaya da yazdım bu benim face sayfam daha nasıl kanıtlayacağım la size dedim. 1 gun sonra baktım dolar yanmış yani kabul ettiler. ama soyle bir sorun hala devam ediyor uzun video yukleyince unlem devam ediyor. ben de kısa video atıyom.abone 30 k olduğu için sorun yok kazanıyom yine :)))

yasin hocam ben şöyle yaptım. kendi face sayfamı kullanarak camtaisa ile 1.5 dk lık bir video hazırladım. içeriği ise facede silinen mesajlara nasıl ulaşılır diye sesli bir anlatım yaptım. ünleme düştü itiraz ettim tabi soru işareti çıktı. 2 gun sonra 14 gun içinde kanıtlayın uyarısı. facebook sayfamın ekran göruntusunu aldım bir de facebooktaki profil fotoğrafımı kanıt olarak ekledim. açıklamaya da yazdım bu benim face sayfam daha nasıl kanıtlayacağım la size dedim. 1 gun sonra baktım dolar yanmış yani kabul ettiler. ama soyle bir sorun hala devam ediyor uzun video yukleyince unlem devam ediyor. ben de kısa video atıyom.abone 30 k olduğu için sorun yok kazanıyom yine :)))

Valla hocam 3 gün oldu hala ? olarak bekliyor. Full ! yiyen bir kanalımda https://www.youtube.com/watch?v=Qp16_Lxyvew bu videoyu hazırlayıp koydum,

bana da " 2 gun sonra 14 gun içinde kanıtlayın uyarısı." bu uyarıyı verdiler,

Bende kanıt olarak videoda kullandığım resimleri, sese çevirdiğim yazıları kanıt olarak gösterdim
http://habersuluova.com/buresim.png

3 gündür ? olarak bekletiyorlar. şimdi birde feedback yaptım bakalım sonu ne olacak, eğer olursa çok çok iyi olacak, en azından bir seri çözüm bulmuş oluruz

ben öylesine deneyeyim dedim ünleme düşen videoda telif hakkı bende değil ? işareti yandı ne zaman kanıt sağlamamı isterler sağlayamazsam birşey olur mu ?

Gece 500 Video Attım hocam Ünleme düşme olmadı kanal yeniydi ama eski kanalımdan 2-3 video attım hepsi ünleme düştü Kanalın yeni olması ıle alakalıdır bence :)

Video uzunluguyla alakasi yok, eger youtube'da olan videoyu alir tekrar youtube'a atarsan 2 dakikada olsa 20 dakikada olsa unlem gelebilir. Sen youtube'da olmayan 2 saat uzunlugunda bi videoyu etiketsiz aciklamasiz at bakalim dolar yaniyor mu yanmiyor mu? Unleme dusmus bazi kanallar aradan 2-3 hafta gectikten sonra eski haline donebiliyor, yani bi sure daha unlem sorunuyla karsilasmiyorsun. Ayrica kanallarini adsense bagladigin halde kaynak koda yansimamasinin sebebi gecicidir, en kotu ihtimalle 2 gune duzelir. Normalde bi kac saat icerisinde duzeliyor.

Yanılıyorsun yt to yt olayında uzun videolara ünlem daha çok gelir.

ben öylesine deneyeyim dedim ünleme düşen videoda telif hakkı bende değil ? işareti yandı ne zaman kanıt sağlamamı isterler sağlayamazsam birşey olur mu ?

Video'yu sahiplenirken tam olarak hangi secenegi isaretledin?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri