Ünlem sorunu yaşayanlar hakkında

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

YTPRO

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpro.net
Merhabalar,
Ünlem sorununu malum herkes yaşıyor, sadece Türkler değil, dünyanın her tarafında herkes bu durumdan şikayetçi. Müşterilerimizden hep bu konuda önlem alınmayacak mı şeklinde baskılar çok gördük, fakat özellikle yaşanan son olaylardan sonra da gördük ki ünlemle uğraşmak çeşitli sıkıntılara davetiye çıkarmaktadır.
Buradan açıkca söylemek istiyorum ki kullanıcılar tarafından denenen taktikleri ben de programıma uygulayabilirdim ama riskli olduğunu bildiğim için böyle bir teşebbüste bulunmadım.
Sizlerden artık şu konunun bir sonuca ulaşmasını rica ediyorum. Youtube eğer videonuzu ünleme düşürmüş ise o videodan lütfen para beklemeyin, o video ile uğraşmak belki size bir kaç günlük ya da daha fazla gelir getirebilir ama sonradan yapılacak kontrollerde o videolarınız sebebi ile MUTLAKA ama MUTLAKA sorun yaşayacaksınız.
Youtube çalışma sisteminden kısaca bahsetmek istiyorum bilmeyenler için.
Bir videoyu yüklediğinizde henüz işleme aşamasında çeşitli ses, görüntü, codec, ip, lokasyon, kullanıcı bilgisi gibi bilgiler google'ın geliştirmiş olduğu algoritmalar ile kontrol ediliyor, henüz video paylaşımınıza sunulmadan gerekli bilgiler Youtube tarafından sisteme kayıt ediliyor. Bu o kadar gelişmiş bir algoritma ki milyonlarca video içinden o videonun ilk defa yüklenip yüklenmediği, içindeki ses ve görüntü parçacıklarının başka videoda olup olmadığı gibi bilgiler adeta o videonun sicili oluyor ve o videonun ID'si ile bir kenara kayıt ediliyor.
Sonradan o videoya yapılan müdahaleler de ayrı bir bilgi olarak Youtube kayıtlarında yerini alıyor. Ben yaptım oldu diyebilirsiniz, en mükemmel sistemlerin de gözden kaçırdığı istisnalar elbette olabilir ama şunu bilmenizi istiyorum ki sonradan başınızın ağırma riski oldukça fazla.
Peki ne yapalım?
Öncelikle bana ünlem için lütfen kimse gelmesin, YTPRO kullananlar için yazıyorum ünlemi geçmek için çok çok önemli ve zararsız bir yöntem bulmadıkça tek satır kod yazmayacağımı bilmenizi istiyorum, bu konuda son derece kararlıyım. Programımızı kullanan ya da kullanmayan Youtube kullanıcılarına ise naçizane önerim şu:
Belki kanal satışı yapan arkadaşlar bana kızacaklar ama bunu artık yapın. Tek gmail üzerinde bir çok alt kanal ile çalışın artık toplu kapanmalarda ben aşırı hesap değişimi etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum, 3cx gerçek tel onayı da çok fazla önemli değil, Google'ın bir sloganı var bunu unutmayalım. "Tek Hesap, Tüm Google."

Google bize alt kanal açma hakkını resmi olarak vermiş, hiç bir google kontrolünde bu adam tek gmaile 10 alt kanal açmış deyip hesabınızı kapatmaz, çünkü bu sizin sözleşmelerde geçen yasal hakkınız ama ikinci, üçüncü hesap kullanımız yasak, şifrenizi paylaşmanız yasak, o şifreyi bir sunucuda barındırmanız da yasak.

Ayrıca şunu da unutmayın, alt kanallarınızdan para kazanma özelliği kapanan olsa dahi, aynı gmailde farklı bir alt kanala tekrar para kazanma özelliği açabilirsiniz ve istediğiniz alt kanalı ayrı ayrı anında ana gmail hesabına dönüştürebilirsiniz.

Ünlem için yapılacak şey ise bu zamana kadar yaptığım testlerden anladığım kadarı ile yeni hesaplarda bir süre sorun yok ama video sayısı ve spam arttıkça ünlem fazlalaşıyor, henüz ünlem için bir uyarısı bulunmuyor Youtube'un ama ilerki zamanlarda nasıl dünya geneli için limit ve sınırlama getirdi ise ünlemi de tam rayına oturttuğunda bir takım kanal yaptırımları geleceğinden şüphem yok.

Şimdilik yapmanız gereken ünleme düşen videolara EYVALLAH deyip geçmek olmalı. Olmazsa bu lafınız EYVAH'a dönüşür.
YTPRO kullananlar ya da VDS den video atanlar çok fazla video yükleyebiliyor, programda ünlemleri silme özelliği mevcut, atabildiğiniz kadar video atıp geri kalanlara şükür deyip devam edeceksiniz. Şimdilik malesef tek çıkar yolumuz bu.

Haddimi aştım ise herkesten özür dilerim, benim amacım verilen emeklerin boşa gitmemesidir. Buraya yazdığım noktalara dikkat eden arkadaşların daha az zarar göreceğinden emin olmasam bu konuyu açmazdım.
Saygılarımla.

Youtube kullanıcılarına ise naçizane önerim şu:
Belki kanal satışı yapan arkadaşlar bana kızacaklar ama bunu artık yapın. Tek gmail üzerinde bir çok alt kanal ile çalışın artık toplu kapanmalarda ben aşırı hesap değişimi etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum

Katılıyorum

Ayrıca şunu da unutmayın, alt kanallarınızdan para kazanma özelliği kapanan olsa dahi, aynı gmailde farklı bir alt kanala tekrar para kazanma özelliği açabilirsiniz ve istediğiniz alt kanalı ayrı ayrı anında ana gmail hesabına dönüştürebilirsiniz.

bu kısma takıldım hocam, ben bugune kadar hiç bi alt kanalın para kazanmasını açamadım çünkü?

Aynen katılıyorum bende tek gmail çalışıyorum kanallarım kapanmadı Allaha şükür

Tek gmail üzerinde bir çok alt kanal ile çalışın artık toplu kapanmalarda ben aşırı hesap değişimi etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum,

Google bize alt kanal açma hakkını resmi olarak vermiş, hiç bir google kontrolünde bu adam tek gmaile 10 alt kanal açmış deyip hesabınızı kapatmaz, çünkü bu sizin sözleşmelerde geçen yasal hakkınız ama ikinci, üçüncü hesap kullanımız yasak, şifrenizi paylaşmanız yasak, o şifreyi bir sunucuda barındırmanız da yasak.

Doğru söylüyorsunuz.
Benim kapanmayan kanalların hepsi tek gmail ile açılmış ve kanallar. Açtıktan sonra hepsi ayrı gmail hesabına dönüştürdüğüm hesaplar.

tek gmaile 4 kanalda fazla yuklenmeyin bence, bir kanal uyarı alınca 3 kereden sonra yada toplulukda o gmaili toplayamıyorsunuz...
(bir kanal uyarı alınca rolentıye bırakın. hemen aynı gmailde yeni kanal açın...) 3 uyarı sonraı tek gmaillerde silsende para kazanmayı açamıyabılıyorsun...
diğer yazılanlarada aynen katılıyorum. otamatik deil manuel çalışın derim...

Yukarda da anlattığım gibi alt kanala yeni gmail oluşturup youlunuza devam edebiliyorsunuz ve manuel çalışın demişsiniz spamcıların manuel çalışması imkansız gibi yüzlerce videoya tek tek başlık açıklama etiket girip yüklemek kolay değil. İşi gücü bırakması lazım bunu yapacak kişinin, biz botları kolaylık olması için geliştiriyoruz. Az video atıyorsanız ya da özgün çalışıyorsanız o başka tabi.

Yukarda da anlattığım gibi alt kanala yeni gmail oluşturup youlunuza devam edebiliyorsunuz ve manuel çalışın demişsiniz spamcıların manuel çalışması imkansız gibi yüzlerce videoya tek tek başlık açıklama etiket girip yüklemek kolay değil. İşi gücü bırakması lazım bunu yapacak kişinin, biz botları kolaylık olması için geliştiriyoruz. Az video atıyorsanız ya da özgün çalışıyorsanız o başka tabi.

Alt kanala yeni gmail olustursaniz dahi sahip olan ana kanalla baglantisi kesilmiyor. Kanali silmek istediginizde, google+ sayfasini silmek istediginizde falan ana kanal uzerinden yapmaniz gerekiyor. O sebepten dolayi yeni gmail olusturdugunuz halde o kanala bisey olursa diger alt kanallari etkilemeside muhtemel.

Alt kanala yeni gmail olustursaniz dahi sahip olan ana kanalla baglantisi kesilmiyor. Kanali silmek istediginizde, google+ sayfasini silmek istediginizde falan ana kanal uzerinden yapmaniz gerekiyor. O sebepten dolayi yeni gmail olusturdugunuz halde o kanala bisey olursa diger alt kanallari etkilemeside muhtemel.

Tabi sonradan aldığınız gmail ana kanal gibi alt kanal destekli olmuyor fakat tümünü etkilemiyor, örneğin 10 alt kanalınız var 3 ünde para kazanma gitti başka bir hesap yüzünden diyelim, 4 üncü kanala para kazanma aktif edebiliyorsunuz gmail oluşturmaya gerek kalmadan ondan bahsettim.

Tabi sonradan aldığınız gmail ana kanal gibi alt kanal destekli olmuyor fakat tümünü etkilemiyor, örneğin 10 alt kanalınız var 3 ünde para kazanma gitti başka bir hesap yüzünden diyelim, 4 üncü kanala para kazanma aktif edebiliyorsunuz gmail oluşturmaya gerek kalmadan ondan bahsettim.
Çok riskli hocam dediğiniz 1 alt kanaldan başımız ağrısı aynı gmaile bağlı olduğu için diğer tüm kanallar muhtemel gidecektir.Tekrar onların para kazanmalarını açsak bile o kanallar tekrar eski ivmeye kavusur mu orasıda var.(index vs)

Çok riskli hocam dediğiniz 1 alt kanaldan başımız ağrısı aynı gmaile bağlı olduğu için diğer tüm kanallar muhtemel gidecektir.Tekrar onların para kazanmalarını açsak bile o kanallar tekrar eski ivmeye kavusur mu orasıda var.(index vs)
Fazla hesap ile çalıştığınızda da aynısı olmuyor mu? 70 kanalı birden kapananları görüyoruz. Diğer türlü o hesaptan çık diğerine gir daha riskli, anlatmaya çalıştığım nokta orası.
Fark nerede diyeceksiniz şurada, 10 ayrı hesaptaki 10 kanal ile tek hesaptaki 10 kanalı kıyaslarsak biri legal diğeri illegal.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri