Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ünlem mi ?!
ilk defa duydum !!!
biz yadırgırıyoruz ancak yeni gelen arkadaşlar bu forumu diğer forumlarla karıştırıyorlar.. bu forumun amacı para kazandırmak, diğerleri gibi değil.. yani her sorun için konu açılınca cevabını bulamazsın.. tüm forumu okuyacaksın 5-6 ay gözlerinin canı yanacak ondan sonra bir şeyler öğrendikten sonra böyle basit sorunları zaten sormayacaksın.. herşey forumda var kimse böyle hazır sorulara cevap vermez.. herkes uğraşmalı gözüyle bakılır herkese ve çokta haklılar/haklıyız[MENTION=10669]Rovshen[/MENTION]
Hocam forumdakı konulara bakıyorum zaten 2 gündü, ama cavabı tam anlamıyla bulamadım onun için sordum
Adsenseden dolayı para kazanması gidip geldimi ?
evet hocam 3 ay önce geldi para kazanma geri 2 gün önceye kadar normaldı her şey
hocam videolarini camtasia gibi edit programlarinda isledikten sonra at.sagini solunu kirp biraz,rengiyle oyna.gecersin
hic yukardan ünlem yazıp aradınız mı forum icinde ? (unlem)
malesef hocam şuana kadar sırrını çözemediğim bir sorun kanalında diğer kanallarında oluşan sıkıntı yüzünden kullanıcıları sen olduğun için resmen ambargo uyguluyolar,adam direk söylemiyo ama sendeki sıkıntı gibi(ünlem)
mesaj veriyo![]()
ünlem sorunu mu o ne ya
camtasia ile ufak bir edit ünlem uçar gider
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.