Ünlem sorununa çözüm bulundu mu Son durum nedir?

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
biliyorum bu konuyla alakalı son günlerde birçok konu açıldı farkındayım
ama gerçkten iyice youtub işin b*knu çıkardı

şimdi ben eskiden 600 video basardım her kanala 150 si yada 160ı dünya engeli eşleşen soru işaretli çıkardı
sağlam temiz 450 440 video olurdu her kanalda

şuanda gerçkten iyicene sıkıldım bu işten dün 600 video bastım 330 sağlam kaldı
hani dedimki kendi kendime ulan youtub utanmazsan yarıya düşürcen dedim

az önce bir kanal açtım içine 600 video bastım 40 dünya engeli eşleşen çıktı
kaldı 560, videoların para kazanmasını açtım birde ne göreyim
300 video ünleme düştü 260 video kaldı sağlam
gerçkten bukadarda olmaz ya
vallahide billahide resmen şerefsizlik 600 videodan 300ü resmne elimden alıyor şerrefsiz youtub
bunedir ya böyle şerefsizlik mi olur

ama youtuba inat daha kanal başı 800 video basıcam

sizin önerileriniz nedir şuanda ünlem sorununda son durum nedir

Bu unlem sorunun olusmasinin sebebide biz degilmiyiz zaten bu sekilde davranarak? Afedersin youtube'un yaptigi ********lik nedir bu durumda? Sen kendine ait olmayan videolari yukluyorsun, oda sana seninse kanitla diyor. Dahada acik konusayim, video kopyalarken bi emek sarfettigimizde yok. O adsense reklamlari, ozgun video cekip gercekten emek verenler icin var aslinda.

Çaresi olmayan tek der ölümdür arkadaşlar :)

Bu unlem sorunun olusmasinin sebebide biz degilmiyiz zaten bu sekilde davranarak? Afedersin youtube'un yaptigi ********lik nedir bu durumda? Sen kendine ait olmayan videolari yukluyorsun, oda sana seninse kanitla diyor. Dahada acik konusayim, video kopyalarken bi emek sarfettigimizde yok. O adsense reklamlari, ozgun video cekip gercekten emek verenler icin var aslinda.

hocam sen bu forumdaki üyeliği iptal et, yalnış yerdesin.

---------- Mesaj saat 20:52:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:51:56 civarında gönderildi. ----------

mrb arkadaşlar
biliyorum bu konuyla alakalı son günlerde birçok konu açıldı farkındayım

şimdi ben eskiden 600 video basardım her kanala 150 si yada 160ı dünya engeli eşleşen soru işaretli çıkardı
sağlam temiz 450 440 video olurdu her kanalda

şuanda gerçkten iyicene sıkıldım bu işten dün 600 video bastım 330 sağlam kaldı
hani dedimki kendi kendime ulan youtub utanmazsan yarıya düşürcen dedim

az önce bir kanal açtım içine 600 video bastım 40 dünya engeli eşleşen çıktı
kaldı 560, videoların para kazanmasını açtım birde ne göreyim
300 video ünleme düştü 260 video kaldı sağlam
gerçkten bukadarda olmaz ya
vallahide billahide resmen şerefsizlik 600 videodan 300ü resmne elimden alıyor şerrefsiz youtub
bunedir ya böyle şerefsizlik mi olur

ama youtuba inat daha kanal başı 800 video basıcam

sizin önerileriniz nedir şuanda ünlem sorununda son durum nedir

Dolar gösteren videolar bi müddet sonra ünleme düşüyor o da sıkıntı

Bana hemen atildiginda unleme dusen bir videonun linkini verir misiniz ?

hocam sen bu forumdaki üyeliği iptal et, yalnış yerdesin.

---------- Mesaj saat 20:52:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:51:56 civarında gönderildi. ----------

Dolar gösteren videolar bi müddet sonra ünleme düşüyor o da sıkıntı

Niye? "Vay ******** youtube o kadar spamladigimiz videolari unleme dusuruyor, hic arlanmasi utanmasida mi yok?" deseydim?

Bana hemen atildiginda unleme dusen bir videonun linkini verir misiniz ?

iwocan
videolar yüzde 90 şundan dolayı oluyor
videoların açıklama ve etiketlerinde tek bir kelime dahi bulunmasa ve sadece videoların başlıklarında adadasda gibi şeyler olursa yüzde 90 hatta yüzde 98 hepsinin para kazanması açılıyor

şimdi futbol videoları olur onlar ayrı
ama bizim genel yüklediğimiz videolar sırf başlık açıklama ve etiketlerden dolayı ünleme dönüşüyor
bunun çözümü basit bence
bot tek tek videoların başlık açıklama ve etiketlerini silsin tektek
sadece başlıklara adadasdad yazsın sonra para kazanmayı aktif etsin sonra eski başlık açıklama ve etiketleri girsin

tabi bu esnada futbol videoları ve tek tük videolar tek yine ünleme dönüşür ama bu durumda yani her halükarda hertürlü karda oluruz

iwocan
videoların açıklama ve etiketlerinde tek bir kelime dahi bulunmasa ve sadece videoların başlıklarında adadasda gibi şeyler olursa yüzde 90 hatta yüzde 98 hepsinin para kazanması açılıyor

ama bizim genel yüklediğimiz videolar sırf başlık açıklama ve etiketlerden dolayı ünleme dönüşüyor
bunun çözümü basit bence
sadece başlıklara adadasdad yazsın sonra para kazanmayı aktif etsin sonra eski başlık açıklama ve etiketleri girsin

tabi bu esnada futbol videoları ve tek tük videolar tek yine ünleme dönüşür ama bu durumda yani her halükarda hertürlü karda oluruz

Doları yaktın 1 hafta sonra ünleme düşüyor. Başlık değiştirirek dolar yakma sadece 1 hafa dayanıyor artık.

ama artık sunu anladımki bu ünlemin kanallar ile 100de 100 alakası var
cünkü aynı videolrı baska kanala attım orda hiç birisi ünleme düşmedi
ayrıca 187 ünlem gelen kanala ne attyısam artık sürekli ünlem geliyor.

Doları yaktın 1 hafta sonra ünleme düşüyor. Başlık değiştirirek dolar yakma sadece 1 hafa dayanıyor artık.

hımmm ozaman yapıcak bişey yok artık
kanal başına 800 video basıcaz 400ü gitsin 400 yeterli benim için

bende 100 videonun 20 si ünlem geldi mesela aşagı inerken 10 tane dolar var 5 tane ünlem var 20 dolar 10 ünlem.hep toplu şekilde yani tek tük değil.

bürün videoların açıklama ve etiketleri birebir aynı, başka birşey var.

iwocan

bunun çözümü basit bence

Bunlara gerek yok hic, siz bir video atip unleme duserse eger o videonun bana linkini verir misiniz?

Bugün farklı kanallara yaklaşık 50 video yükledim, ilginç bir şekilde hiç biri ünleme düşmedi.

mrb arkadaşlar
son günlerde birçok konu açıldı farkındayım

şimdi ben eskiden 600 video basardım her kanala 150 si yada 160ı

Paradoks. İşin b*knu çıkaranın youtube olduğunu düşünüyorsunuz çok ilginç ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri