Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar Elhamdulillah 5 gündür yeni yeni kanallar açıp video atmaya başladım ve ünlemide çözdüm 100/95 kesin geçiyorum niye millet haftalarca uğraşıyorki kısa video demeyin hepsi 20 dk+ videolar
15 gundur bircok test gerceklestirdim 100 videodan 20 tane gecirebiliriyorum, sikinti buyuk![]()
çok basit çözen meyveyi yer![]()
çok basit çözen meyveyi yer[/]
biz çekirdeğine de razıyız![]()
İmzandan esinlenerek çözüm özgün çalışmak olabilir mi
edit: bu arada maalesef işe yaramıyor sanırım kimsede konu kilitlenebilir isterseniz...
çok basit çözen meyveyi yer[/]
biz çekirdeğine de razıyız![]()
öyle ise kanallarımın videolarını indir kanallarım kapatılınca sen at videoları
---------- Mesaj saat 20:16:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:11:17 civarında gönderildi. ----------
Çözüm Yeni Kanal Mı Üstad ? Varsa Bi Bildiğin Bizimle yada Benimle Paylaş![]()
ben eski kullanıyorum o konuda kararsız kaldım e****i yenimi daha iyi sorusu var aklımda hep denemedim yani
hayır alakası yok
---------- Mesaj saat 20:11:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:10:32 civarında gönderildi. ----------
---------- Mesaj saat 20:16:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:11:17 civarında gönderildi. ----------
ben eski kullanıyorum o konuda kararsız kaldım e****i yenimi daha iyi sorusu var aklımda hep denemedim yani
öyle bakıyom söylersin diye![]()
---------- Mesaj saat 20:16:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:11:17 civarında gönderildi. ---
tamam bana uyarşaka bi tarafa da öyle tek tek yapılan bişeyse forumda açıklasan da yapmam.var o oranlarda başarı sağlayan yöntemler de bize lazım olan toplu yükleme yapılacak şekilde olanı.
![]()
---------- Mesaj saat 20:11:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:10:32 civarında gönderildi. ----------
---------- Mesaj saat 20:16:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:11:17 civarında gönderildi. ---
tamam bana uyarşaka bi tarafa da öyle tek tek yapılan bişeyse forumda açıklasan da yapmam.var o oranlarda başarı sağlayan yöntemler de bize lazım olan toplu yükleme yapılacak şekilde olanı.
![]()
merak etme toplu sen hiç canını sıkma![]()
merak etme toplu sen hiç canını sıkma![]()
Yok yahu canım neden sıkılsın,biz geçemiyoruz ünlemi diye kimse geçmesin diyecek değiliz,Allah bereket versin![]()
deme yahuvideo kes, bic, karart, aydinlat, morart, sesi kis kapat bir alem oldum.. gizli at ozel at, lisansi degistir onu yap bunu yap yediremedim bir turlu..
cok basitse cok basit dusunmek lazim o zaman![]()
2 taktik buldum birinden tam emin değilim ama sesle ilgili hatta dur sen dene bi tam meseleyi anlatıyorum;
BAZI şarkılarda 3. taraf çıkıyor ve yorumladığım şarkıdan para kazan diyor genelde eşleşende beste yöneten yazıyor böyle olduğunda eğer yorumladığım şarkıdan para kazan dersen direk dolar yanıyor şimdi biz şarkıyı alıp ünlem veren videoya koyalım videoyu yükleyelim 3. tarafa takılacak yorumladığım şarkıdan para kazan diyelim direk dolar yanacakmı 2 video denk geldi böyle bana anında yandı dolarları daha denemek lazım onuda sana görev veriyorum dene bakalım olursa haber et konu açarız![]()
arada bir değilde tamamen ünlem çıkan kanalda denemek istersen bende sürüyle var sicili berbat durumda,özgün atsan bile ünlemi geçemeyen kanal...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.