Ünlem Sorununa Çözüm Olabilirmi..

• Kullanıcı 06Quarrel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
İşe yaramadığını ben de şuan yeni kanalımda test ettim onayladım. :D

Cevap: Ünlem Sorununa %90 Çözüm! R10

arkadaşlar Elhamdulillah 5 gündür yeni yeni kanallar açıp video atmaya başladım ve ünlemide çözdüm 100/95 kesin geçiyorum niye millet haftalarca uğraşıyorki kısa video demeyin hepsi 20 dk+ videolar

15 gundur bircok test gerceklestirdim 100 videodan 20 tane gecirebiliriyorum, sikinti buyuk :confused:

Ben denedim boş iş...

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İmzandan esinlenerek çözüm özgün çalışmak olabilir mi :D

edit: bu arada maalesef işe yaramıyor sanırım kimsede konu kilitlenebilir isterseniz...

hayır alakası yok

---------- Mesaj saat 20:11:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:10:32 civarında gönderildi. ----------

çok basit çözen meyveyi yer :D[/]

biz çekirdeğine de razıyız:)

öyle ise kanallarımın videolarını indir kanallarım kapatılınca sen at videoları ;)

---------- Mesaj saat 20:16:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:11:17 civarında gönderildi. ----------

Çözüm Yeni Kanal Mı Üstad ? Varsa Bi Bildiğin Bizimle yada Benimle Paylaş :D

ben eski kullanıyorum o konuda kararsız kaldım e****i yenimi daha iyi sorusu var aklımda hep denemedim yani

hayır alakası yok

---------- Mesaj saat 20:11:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:10:32 civarında gönderildi. ----------

öyle ise kanallarımın videolarını indir kanallarım kapatılınca sen at videoları ;)

---------- Mesaj saat 20:16:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:11:17 civarında gönderildi. ----------

ben eski kullanıyorum o konuda kararsız kaldım e****i yenimi daha iyi sorusu var aklımda hep denemedim yani

öyle bakıyom söylersin diye :D

---------- Mesaj saat 20:16:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:11:17 civarında gönderildi. ---

tamam bana uyar:D şaka bi tarafa da öyle tek tek yapılan bişeyse forumda açıklasan da yapmam.var o oranlarda başarı sağlayan yöntemler de bize lazım olan toplu yükleme yapılacak şekilde olanı.;)

---------- Mesaj saat 20:16:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:11:17 civarında gönderildi. ---

tamam bana uyar:D şaka bi tarafa da öyle tek tek yapılan bişeyse forumda açıklasan da yapmam.var o oranlarda başarı sağlayan yöntemler de bize lazım olan toplu yükleme yapılacak şekilde olanı.;)

merak etme toplu sen hiç canını sıkma :D

çok basit çözen meyveyi yer :D

deme yahu :) video kes, bic, karart, aydinlat, morart, sesi kis kapat bir alem oldum.. gizli at ozel at, lisansi degistir onu yap bunu yap yediremedim bir turlu..
cok basitse cok basit dusunmek lazim o zaman :p

alakası yok bu dediklerini ben ünlem belası çıktığından beri zaten uyguluyorum.videoyapda gizliden yükletiyorum.zaten ünlem geç deyince direk sayılarla yüklüyor..

bildiğin şehir efsanesi haline gelmeye başladı bu ünlem olayı..bu olaylada %20sini geçemediğini gelsin ispatlayayım arkadaşa.

---------- Mesaj saat 20:47:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:47:13 civarında gönderildi. ----------

manuelde %100 geçiyorum da botla geçilmiyor.

deme yahu :) video kes, bic, karart, aydinlat, morart, sesi kis kapat bir alem oldum.. gizli at ozel at, lisansi degistir onu yap bunu yap yediremedim bir turlu..
cok basitse cok basit dusunmek lazim o zaman :p

2 taktik buldum birinden tam emin değilim ama sesle ilgili hatta dur sen dene bi tam meseleyi anlatıyorum;
BAZI şarkılarda 3. taraf çıkıyor ve yorumladığım şarkıdan para kazan diyor genelde eşleşende beste yöneten yazıyor böyle olduğunda eğer yorumladığım şarkıdan para kazan dersen direk dolar yanıyor şimdi biz şarkıyı alıp ünlem veren videoya koyalım videoyu yükleyelim 3. tarafa takılacak yorumladığım şarkıdan para kazan diyelim direk dolar yanacakmı 2 video denk geldi böyle bana anında yandı dolarları daha denemek lazım onuda sana görev veriyorum dene bakalım olursa haber et konu açarız :D

EDİT: fos çıktı 100 de 100 ünlem veren kanalda denedim 3 videodan 3 ü ünlem

2 taktik buldum birinden tam emin değilim ama sesle ilgili hatta dur sen dene bi tam meseleyi anlatıyorum;
BAZI şarkılarda 3. taraf çıkıyor ve yorumladığım şarkıdan para kazan diyor genelde eşleşende beste yöneten yazıyor böyle olduğunda eğer yorumladığım şarkıdan para kazan dersen direk dolar yanıyor şimdi biz şarkıyı alıp ünlem veren videoya koyalım videoyu yükleyelim 3. tarafa takılacak yorumladığım şarkıdan para kazan diyelim direk dolar yanacakmı 2 video denk geldi böyle bana anında yandı dolarları daha denemek lazım onuda sana görev veriyorum dene bakalım olursa haber et konu açarız :D

arada bir değilde tamamen ünlem çıkan kanalda denemek istersen bende sürüyle var sicili berbat durumda,özgün atsan bile ünlemi geçemeyen kanal...

arada bir değilde tamamen ünlem çıkan kanalda denemek istersen bende sürüyle var sicili berbat durumda,özgün atsan bile ünlemi geçemeyen kanal...

bendede var gece vaktim olursa deneyeyim ya 4 videodur şak diye yanıyor dolar soru işaretlerini bile göremiyorum

malesef bu tip sorunlar için herhangi bir çözüm yok
adsense kurallar aşırı katı
özgün video bile olsa uzun videolarda mutlaka sorun çıkıyor
en kötü ihtimalle soru işaretinde kalıyor ve bu olay saatlerce hatta günlerce sürüyor

bu unlem dert oldu, insan siyiricak..
buldugum cok guzel bir icerigi 5-6 kisi 3 hafta once 1 ay once eklemis catir catir reklam cikarken ben ekledigimde unleme dusuyor..
oy youtube oy...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri