arkadaş bu forumun amacı nedir? bana bunu açıklar mısın
forum amacı armut piş ağzıma düş değil.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaş bu forumun amacı nedir? bana bunu açıklar mısın
hocam ben taktıgı soyledım anlamadınız galiba ?
adam çözüm buldum dıyor bende dıyorum ki yt to yt dıyıp ne yaptıgını açıklamış aslında
benım tahmınım başka siteden indirip youtube a yüklüyor böylece ünlemi geçmiş değilde daha fazla para kazanma yakmış oluyor
tekrar dıyorum tahmınım bu
pm bile güvenli değil bence o da rahatlıkla okunur,hatta burdaki arkadaşları takibe alıcak adam üyelik ile bu işi yapmaz direk siteyi inceler nasıl olsa hersey elinin altında adamların :s en iyisi taktikler için yüz yüze görüşmeler ya da kapalı bir ağda görüşmeler yapmak benden demesi :d bu işi çok ciddiye alıyorlar almasalardı geçenki videoyu gizli yapmazlardı...paronayaklaştım bu yaştan sonra her süpheli gördüğüm üyenin mesajlarını takip etmekten bıktım iş yapamıyoz arkadaş şüpheci olmaktan :d
googlede toplasan 100 kisi calismaz adamin baska isi yokta sabahtan aksama sizi izleyecek
googlede toplasan 100 kisi calismaz adamin baska isi yokta sabahtan aksama sizi izleyecek
aranızda en çok kanalı patlayan benim.o heny i elime bir geçirsem biliyorum da ne yapacağımıCasusu bi bulsaydik iyi olurdu. Ücretli bölümde Gold üyelik bile almış olabilir. Mod bile olabilir. Ben @daralll dan şüpheleniyorum![]()
![]()
forum amacı armut piş ağzıma düş değil.
Merhaba arkadaşlar yt to yt taktiğiyle video yüklemesi yapıyordum malum ünleme takılıyordu. biraz meşakkatli ama dün bir yöntemle 2 videomu denedim ikisindede yeşil doları gördüm. bu bedava bilgiyi denemeniz için sizlerle paylaşacağım. fakat öncelikle yönetici arkadaşların bu konuyu Google yetkililerinin görmemesi için özel yapmasını rica ediyorum.
tabi herkes isterse ben denedim iyi kötü doları yaktım. amma akşam amma gündüz
bilgi paylaştıkça çoğalır. bu kazançlara bu şekilde ulaştık. herkes bildiğini yöntemini paylaşarak birbirine fikir verdi kaçınması gereken hataları anlattı.
herkesin zaten kendine göre belirli metodları var kazandıran fakat foruma paylaşmayın yazmayın diye post atarsanız bu forumda bulunma nedeninizi reddetmiş oluruz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.