ünlem sorununda yeni kanalların son durumu

• Kullanıcı sari360
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

sari360

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ünlem sorunundan sonra yeni kanal açma yöntemi bulunmuştu. lakin bazı arkadaşlar 3-5 gün bi hafta sonra yeni kanallarında ünleme düştüğünü söylemişlerdi. ünlemden sonra yeni kanal açan arkadaşlar kanalların son durumlarını söyleyebilirler mi. benim 4 kanalım var ünlemden sonra açılan bi sıkıntıları yok çok şükür.
bi durum değerlendirmesi yapsak faydalı olur diye düşünüyorum.

saygılar
:D

arkadaşlar ünlem sorunundan sonra yeni kanal açma yöntemi bulunmuştu. lakin bazı arkadaşlar 3-5 gün bi hafta sonra yeni kanallarında ünleme düştüğünü söylemişlerdi. ünlemden sonra yeni kanal açan arkadaşlar kanalların son durumlarını söyleyebilirler mi. benim 4 kanalım var ünlemden sonra açılan bi sıkıntıları yok çok şükür.

saygılar

kaç gün oldu hocam sizin yeni kanallar ve sorun olmazsa kategoriler ne yönde, benim vardı 2 kanal açtım ikiside ünleme düştü 3. günden ihtibaren daha da düzeltemedim.

kategori kavga eğlence yarış. genel kategori yani

---------- Mesaj saat 17:18:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:17:54 civarında gönderildi. ----------

bu arada 10 günü geçti sanırım kanallar

ben indirip tek tek çerçeve ekleyip clip speed %80 yapıyorum şuana kadar ünlem yok bakalım noalcak. ama yorucu her videoyu indirip tek tek render almak off

saygılar
Kanalı dün açtım tam 387 adet video yukledım 0 eşleşen ama 387 side ünlem düştü dostum patladım vdsye bota para vermıstım gitti :D

Kanalı açalı 10 gün oldu. Bugün yeni atılan videolar ünleme düşmeye başladı. Partner networklerine başvurdum şonuc bekliyorum.

Kanalı dün açtım tam 387 adet video yukledım 0 eşleşen ama 387 side ünlem düştü dostum patladım vdsye bota para vermıstım gitti :D

ben vds veya bot kullanmıyorum ilk kazancımı alabileyim diye biraz titiz davranmaya çalışıyorum yeni kanalların ünleme düşmesinde vds veya botun etkileri olabilir mi acaba

saygılar

yeni kanalda acsam tum unleme dusuyor.. Video yukluyorm sorunsuz nasilmi..

videoyap ile Toplu link tum botlar sekmesinden video yukledigimde unleme dusmuyor..bunu iki gun evvel fark ettim . normal yuklemeler kopyalama cekme unleme dusuyor.. Toplu linkte yukledigim hicbir video unleme dusmuyo.

Umarim isinize yarar.

benım kanalımda yukledıgım vıdeolara unlem dusuyordu unlemlerın hepsını sıldım alt kanal actım onu kullanıyorum 2 haftadır bır sorun yok obur kanalda oyle duruyor ne uyarı var ne bırsey yenı kanalla ıdare edıyorum yenı kanalda unlem dusmuyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri