------Arkadaşlar Cuma gününe kadar alacak arkadaş çoğalmadığı taktirde satış iptal edilecektir .------
Arkadaşlar Merhaba ,
Aslında bu taktiği bot satıcıları ile paylaşacaktım fakat daha sonra moderatör arkadaşla görüşmelerim sonucu karar değiştirerek tek tek satmaya karar verdim .
Arkadaşlar taktik denenmiştir moderatör arkadaşlar tarafından ve %100 $ işaretleri yanmıştır . Zaten benimde onlarca kere denemelerim olmuştur ve daha ! görmedim .
Taktik hakkında kısa bilgi vereyim .Taktik render ile basit bir işlem yapılıyor .Hertürlü video ünleme takılmadan geçiliyor . Hatta $ yakması zor olan dizi,çizgifilm,film vb. gibi kategorilerde bile ünlem daha görmedim 15 gündür .Bütün edit programlarıyla kolayca yapabilirsiniz .Yöntemin Yotube tarafından fixlenme olasılığı bence çok zordur. Çünkü yöntem öyle bir yöntem
Forum yönetimi ile beraber belirleğimiz miktar 30 TL'dir .(herkes kazansın diye)
Not: Satacağım kişileri belirleme hakkı bana aittir .Dilediğim kişiye satmama hakkını saklı tutuyorum .Yöntem bende işe yaramadı paramı iade et gibi şeyleri kesinlikle kabul etmiyorum .Daha sonra doğacak sorunlardan da meshul değilim.
Alan kişi yukarıda yazdıklarımı kabul etmiş sayılır .
Arkadaşlar şuan talep topluyorum . Talep çok olmazsa konuyu iptal edeceğim .
KONU YÖNETİM TARAFINDAN ONAYLANMIŞTIR .
Alacak Arkadşlar ,
1 - [MENTION=14277]kaizen[/MENTION]
2 - [MENTION=12690]alpertunga[/MENTION]
3 - [MENTION=12785]kajaga[/MENTION]
4 - [MENTION=7852]denizci[/MENTION]
5 - [MENTION=8717]t4dream[/MENTION]
6 - [MENTION=8094]yakamoz01[/MENTION]
7 - [MENTION=10993]KaiKiseN[/MENTION]
8 - [MENTION=7834]Cyberless[/MENTION]
9 - [MENTION=7782]mycrewsy[/MENTION]
10 - [MENTION=12355]uniquehero[/MENTION]
Arkadaşlar Merhaba ,
Aslında bu taktiği bot satıcıları ile paylaşacaktım fakat daha sonra moderatör arkadaşla görüşmelerim sonucu karar değiştirerek tek tek satmaya karar verdim .
Arkadaşlar taktik denenmiştir moderatör arkadaşlar tarafından ve %100 $ işaretleri yanmıştır . Zaten benimde onlarca kere denemelerim olmuştur ve daha ! görmedim .
Taktik hakkında kısa bilgi vereyim .Taktik render ile basit bir işlem yapılıyor .Hertürlü video ünleme takılmadan geçiliyor . Hatta $ yakması zor olan dizi,çizgifilm,film vb. gibi kategorilerde bile ünlem daha görmedim 15 gündür .Bütün edit programlarıyla kolayca yapabilirsiniz .Yöntemin Yotube tarafından fixlenme olasılığı bence çok zordur. Çünkü yöntem öyle bir yöntem
Forum yönetimi ile beraber belirleğimiz miktar 30 TL'dir .(herkes kazansın diye)
Not: Satacağım kişileri belirleme hakkı bana aittir .Dilediğim kişiye satmama hakkını saklı tutuyorum .Yöntem bende işe yaramadı paramı iade et gibi şeyleri kesinlikle kabul etmiyorum .Daha sonra doğacak sorunlardan da meshul değilim.
Alan kişi yukarıda yazdıklarımı kabul etmiş sayılır .
Arkadaşlar şuan talep topluyorum . Talep çok olmazsa konuyu iptal edeceğim .
KONU YÖNETİM TARAFINDAN ONAYLANMIŞTIR .
Alacak Arkadşlar ,
1 - [MENTION=14277]kaizen[/MENTION]
2 - [MENTION=12690]alpertunga[/MENTION]
3 - [MENTION=12785]kajaga[/MENTION]
4 - [MENTION=7852]denizci[/MENTION]
5 - [MENTION=8717]t4dream[/MENTION]
6 - [MENTION=8094]yakamoz01[/MENTION]
7 - [MENTION=10993]KaiKiseN[/MENTION]
8 - [MENTION=7834]Cyberless[/MENTION]
9 - [MENTION=7782]mycrewsy[/MENTION]
10 - [MENTION=12355]uniquehero[/MENTION]