Ünlem Taktiği %100 Başarı (ücretli)

• Kullanıcı t366
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

t366

Kayıtlı Üye
------Arkadaşlar Cuma gününe kadar alacak arkadaş çoğalmadığı taktirde satış iptal edilecektir .------

Arkadaşlar Merhaba ,

Aslında bu taktiği bot satıcıları ile paylaşacaktım fakat daha sonra moderatör arkadaşla görüşmelerim sonucu karar değiştirerek tek tek satmaya karar verdim .

Arkadaşlar taktik denenmiştir moderatör arkadaşlar tarafından ve %100 $ işaretleri yanmıştır . Zaten benimde onlarca kere denemelerim olmuştur ve daha ! görmedim .

Taktik hakkında kısa bilgi vereyim .Taktik render ile basit bir işlem yapılıyor .Hertürlü video ünleme takılmadan geçiliyor . Hatta $ yakması zor olan dizi,çizgifilm,film vb. gibi kategorilerde bile ünlem daha görmedim 15 gündür .Bütün edit programlarıyla kolayca yapabilirsiniz .Yöntemin Yotube tarafından fixlenme olasılığı bence çok zordur. Çünkü yöntem öyle bir yöntem :)

Forum yönetimi ile beraber belirleğimiz miktar 30 TL'dir .(herkes kazansın diye)

Not: Satacağım kişileri belirleme hakkı bana aittir .Dilediğim kişiye satmama hakkını saklı tutuyorum .Yöntem bende işe yaramadı paramı iade et gibi şeyleri kesinlikle kabul etmiyorum .Daha sonra doğacak sorunlardan da meshul değilim.

Alan kişi yukarıda yazdıklarımı kabul etmiş sayılır .

Arkadaşlar şuan talep topluyorum . Talep çok olmazsa konuyu iptal edeceğim .

KONU YÖNETİM TARAFINDAN ONAYLANMIŞTIR .

Alacak Arkadşlar ,

1 - [MENTION=14277]kaizen[/MENTION]
2 - [MENTION=12690]alpertunga[/MENTION]
3 - [MENTION=12785]kajaga[/MENTION]
4 - [MENTION=7852]denizci[/MENTION]
5 - [MENTION=8717]t4dream[/MENTION]
6 - [MENTION=8094]yakamoz01[/MENTION]
7 - [MENTION=10993]KaiKiseN[/MENTION]
8 - [MENTION=7834]Cyberless[/MENTION]
9 - [MENTION=7782]mycrewsy[/MENTION]
10 - [MENTION=12355]uniquehero[/MENTION]

Son düzenleme:
30 kişi toplanıp alalım sonra foruma yayarız :D

Renderla ünlemi geçmesi zaten kolay diğer türlü olsa alırdım

güzelmiş sen bunu videoyap hocamıza satsan 5 binlira kafadan verir (: bu kadar dert etmenede gerek yoktu :)

edıtttt..unleme bende cok kafa yoruyorum ama bunun tum nedenı younun vıdeoları ımzalaması.ve renderden gecn vıdeonun ımzası bozulunca dolar yanıyor...vıdeonun uzerınde onamadan vıdonun genetıgını bozmk lazım ama arıyorum ıste onu

Boş Bir Kanala Ünlem Almış Bir Videoyu Ve Ünlemi Geçilmiş Videoyu Göstermenizi İstiyorum..

Yani Ünlemi Geçilmiş Videoda Herhangi Bir (Gözle Görülür) Değişiklik Oluyor Mu Merak Ediyorum..

mod onayi bekliyoruz.. Bu arada adsense icin konusuyorsun degil mi? dunya engeli gecermi bu yontem?

Renderle dünya engeline takılmazken ümlemde neymiş hayırlı satışlar bol kazançlar

Ya Ne Uraşıyonuz Beyler YTkazanda Toplu Geçiyosunuz Şuan Dizi Geçirdim İzlenme FleN Fena Ne Telif Ne Eşleşen Ne Dünya Geneli Atar Atmaz Kazandırdı Deneyin.

Arkadaşlar lütfen konuyu baltalayıcı yorumlar yapmayalım . Siz geçiyorsanız ünlemi sorun yok konuyuda geçin gitsin . ref vermiyorum çünkü mod arkadaşlar denemeleri yapmıştır .Alacak arkadaşlar konuya belirtirse konuya ekleyeceğim .

Arkadaşlar Merhaba ,

Aslında bu taktiği bot satıcıları ile paylaşacaktım fakat daha sonra moderatör arkadaşla görüşmelerim sonucu karar değiştirerek tek tek satmaya karar verdim .

Arkadaşlar taktik denenmiştir moderatör arkadaşlar tarafından ve %100 $ işaretleri yanmıştır . Zaten benimde onlarca kere denemelerim olmuştur ve daha ! görmedim .

Taktik hakkında kısa bilgi vereyim .Taktik render ile basit bir işlem yapılıyor .Hertürlü video ünleme takılmadan geçiliyor . Hatta $ yakması zor olan dizi,çizgifilm,film vb. gibi kategorilerde bile ünlem daha görmedim 15 gündür .Bütün edit programlarıyla kolayca yapabilirsiniz .Yöntemin Yotube tarafından fixlenme olasılığı bence çok zordur. Çünkü yöntem öyle bir yöntem :)

Forum yönetimi ile beraber belirleğimiz miktar 30 TL'dir .(herkes kazansın diye)

Not: Satacağım kişileri belirleme hakkı bana aittir .Dilediğim kişiye satmama hakkını saklı tutuyorum .Yöntem bende işe yaramadı paramı iade et gibi şeyleri kesinlikle kabul etmiyorum .Daha sonra doğacak sorunlardan da meshul değilim.

Alan kişi yukarıda yazdıklarımı kabul etmiş sayılır .

Arkadaşlar şuan talep topluyorum . Talep çok olmazsa konuyu iptal edeceğim .

KONU YÖNETİM TARAFINDAN ONAYLANMIŞTIR .

hocam şu iki soruma cevap verebilirmisiniz

birincisi render hızlı oluyomu
malüm ben çerçeve falan ekleyerek geçiyorum ünlemi ama baya geç sürüyor render
size göre 480p li 45 dk bir video kaç dk da render olur siizn bu yönteminizle

ikinci sorum video karanlık falan oluyo mu

cevaplarsan sevinirim

Arkadaşlar lütfen konuyu baltalayıcı yorumlar yapmayalım . Siz geçiyorsanız ünlemi sorun yok konuyuda geçin gitsin . ref vermiyorum çünkü mod arkadaşlar denemeleri yapmıştır .Alacak arkadaşlar konuya belirtirse konuya ekleyeceğim .

Video pc de render işleminden sonra youtubeye yüklenince tekrar bir işleme maruz kalıyoryu, yani görüntü iyileştirmede veya video editçrde işlem yapılıyormu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri