Ünlem Taktiği %100 Başarı (ücretli)

• Kullanıcı t366
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boş boş yorum yapan arkadaşlar burası bir satış konusudur. isteyen alır istemeyen almaz. yukarıda bahsetiğiniz bütün ünlem geç taktiklerini ben de biliyorum ancak ne yaparsam yapayım bir kanala 150+ video atamadım. anında ünlem oldu. render ettiğim videoları 1 hafta boyunca tek tek atma dahi,l. belki bu arkadaşın ytöntemi bana çare olacak. zaten bir kanala 200 tane video atabilsem attığım her videodan en az aylık verdiğim parayı kazanacağım.

Arkadaslar guncellemeleri aksam yapacagim. Su cok bilmis kisiler taktigi aciklasinlarda bende konuyu sildireyim . Ama nerde sizde o yurek ? Eyy mod arkadas taktigi diger mod arkadasindan ogrenip gelip burda atip tutuyorsun . Eminim ogrendigin taktik fixlenmesin diye . Vazgecmem icin herseyi yapiyorlar su pm lere bak arkadas yazik ya

Mobil gonderi

Ben hep şunu derim.Eğer bir işi benimsediysen,işin için para harcamaktan korkmayacaksın.
(İster Reel'de,ister Sanalda)
Arkadaşın konusuna herkes ağzına geleni söylemiş maşallah, bir moderatorde müdahele bile
etmemiş onada maşallah...
Hele şu sözden nefret edıyorum :D
Konunu baltalamak gibi olmasın...devamı zaten kesin baltadır.

sony vagas ile pan corp ile azçık videoyu yakınlaştır birazda odak noktasını sağa kaydır ünlem geçiyor valla dün 10 videomu böyle geçirdim hiçde bozulma olmamıştıisenin yöntemin dünya engelini geçiyormu

hiç bir değişiklik yapmadan sadece renderla saten geçiyor te a

Beyler niye boş boş yorum yapıyosunuz adamın konusuna ? Yok ünlemde neymiş, yok renderla zaten geçiyodu.Madem bu kadar iyi biliyosunuz, nasıl yapıldığını açıklayında herkes faydalansın.

Haa açıklamayacaksınız da boş boş konuşmanın atıp tutmanın bi anlamı yok..

2014 yılında insanlar hala ünlem için ücretli destek sağlıyor ve hakkaten bu destekten satın alanlar da var. Madem ünlemi bile geçemiyorsunuz bırakın bu işi

modlara taktigi vermen bile hata senin madem bi taktik bulduk herkese parayla verceksin modlar taktigi ogrendi tandiklarina soylemeycekmi saniyorsun yoneticilere bedava verdigin taktigi ben niye para odeyerek aliyim

Beyler niye boş boş yorum yapıyosunuz adamın konusuna ? Yok ünlemde neymiş, yok renderla zaten geçiyodu.Madem bu kadar iyi biliyosunuz, nasıl yapıldığını açıklayında herkes faydalansın.

Haa açıklamayacaksınız da boş boş konuşmanın atıp tutmanın bi anlamı yok..

2. sayfada ben açıkladım, son sayfalarda 2-3 kişi de farklı taktikler sunmuş. insanlar parayı cidden sokakta buluyor ki 2-3 saat uğraşılsa çözülcek şeylere para ödüyorlar. garip.

asıl iş rendersiz geçmek toplu şekilde yöntem böyle bir şey olsa 100 kişi almıştı her halde

Bütün gün ofiste çalış, pertimiz çıksın, bir de tek tek yöntem denemek için zaman mı harcayalım?
Veririm 30 TL'yi yöntemi satın alırım arkadaşlar, ne var bunda? Çok yardımseverseniz paylaşın madem biz de bilelim.
Alıcılar için enayi demek midir doğrusu?
Format atmayı biliyorum, fakat kendi şirketimin bilgisayarlarına formatı ben atmıyorum, çünkü o zaman benim için kayıptır, umarım anlaşılmıştır...

şu yönteme ödeme yapıyorsanız yazık.her yerde yazıyor bu yada buna benzer yöntemler.

madem öyle söyle :) sana göre her yöntem çöp ama açıkla denildiğinde söyleyemem edemem. Bence arkadaşımızın konusunu baltamalaktan başka bir şey değil. Modken dünya güzel, gelsin taktikler ebooklar. tabi şimdi iş değişti.

madem öyle söyle :) sana göre her yöntem çöp ama açıkla denildiğinde söyleyemem edemem. Bence arkadaşımızın konusunu baltamalaktan başka bir şey değil. Modken dünya güzel, gelsin taktikler ebooklar. tabi şimdi iş değişti.
modken ben kimin taktiğini uygulamışım yada kontrol ettiğim e-book u para kazanmak için kullanmışım.ki kontrol ettiğim ve onay vermediğim e-book larla para kazanılsaydı zaten onay verirdim.senin başka yaran varsa açık açık söyle , laf atmanın anlamı yok.

'canavar' olarak nitelendırılen bılgısayardan 2 tane olsa dunya engelı eslesen unlem ne warsa gecmessem adam degılım !

işin şeyi çıkmadan ya konuyu kitleyin yada söyleyin yöntemi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri