antre
Yasaklanmış
haziran ayı kazancım 1,73 tl dir 2 tl bile kazanmadım , zaten konularımı aratın printte attım dileyene tekrar atarım cok ihtiyacım var.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
500 Mesaj sınırı Gold Silver Üyeler görebilsin derim, ava giderken avlanıyoruz yoksa..
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ünlem başımıza dert oldu geliştirdiğim bir taktik ile bunu aşıyorum mozaikleme felan değil bunu video çekerek anlatmak istiyorum ama fixlerler diye korkuyorum nasıl yapayim [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] mesaj sınırı koyabilirmiyiz
bide ankete göre paylaşcam
ANKETE KATILALIM ...
Kullanmamasını İstediğim Bir Kişi Var O Yüzden Paylaşmadan Yana Değilim Ama Çok Mesaj Atan Var O Yüzden Karar Veremedim
mNote'ye pm at hocam. Gerekirse özel bir eklenti yazarız belirli üyelere (mesaj sayısı 500 üzeri 2014 öncesi vb. ) mesajınız görünür.
Edit flm işlemi var mı direk geçiyomu ?
xsnox özelden bakar mısın pm attım.. bindiğin dalı bile bile kesme lütfen.. fixleneceğini sen de iyi biliyorsun..işlemi var 10 15 dk sürüyor mozaik gibi günler değil.
arkadaşlar eklediklerim faceden mesaj atsın şuanda 2 kişinin adını yazdım atanlarla sohbet edip ona göre ekliyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.