Ünlem ve render Olayı

• Kullanıcı maho17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

maho17

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar, sizlere bir kaç sorum var yardımcı olmak isteyen olur diye sıkıntı çektiğim bir kaç problemlerim var.

1- Video Renderlama ünlemden geçmek için bu işlem gerekli hepimizin yaptığı gibi ancak ben bu işlemde bir kaç bişey yapıyorum ancak yinede ünlemden geçemiyorum .yaptığım şeyler ; Videoyu zoom,Renklendirme ,video önüne ve sonuna resim eklemek ses silmek .
2-Eşleşme sorunu .

Sizlerden bu konuda yardım bekliyorum çok araştırdım ancak hiç birşey işe yaramadı .
Özellikle ünlem için renderlama konusunda yetersizim neler yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum.

2 tane haber bir tanede dizi,cizgi film kanalım var . toplam tıklama 11. bugün 4. gün oldu toplam tıklama 11. tam olarak bilmiyorum ama kanalarda toplam 400-500 kadar video var izlenimleri az.

Herkeze iyi forumlar diliyorum .

Yokmu bir babayiğit yardım etçek . arkadaşlar pm den yardım etçek yokmu aranızda .

güzel kardşeim :

şunu yapabilirsin....

https://soundcloud.com/groups/house-music-everywhere-forever

burdan dım tıs dım tıs amator dj lerden müzik indir..bunun en güzel bulduğun yerden 7-8 sn ye müzik kes...daha sonra içeirn A diyelim A ile ilgili bi görsel al googleden daha sonra movie makerde A ile ilgili resmi koy ve altına dım tıs 7 sn lik müziği koy ve video yap....bu videoyu A ile ilgili tüm videoların başına koy,yani birleştir....bu şekilde ünlemi geçeçceksin

çok saol teşekkür ederim :) video ayarları yapmama gerek yokmu yani sadece bu söylediğin işlemleri yaptıgımda yeterli olurmu :)

çok saol teşekkür ederim :) video ayarları yapmama gerek yokmu yani sadece bu söylediğin işlemleri yaptıgımda yeterli olurmu :)

bu şekilde yapınca gececektir....fakat 8 sn den az yapma baştaki videoyu

---------- Spam Engelliyici 23:31 ---------- Önceki Mesaj 23:30 ----------

vede her videoya tek tek yapacam dyiye uğraşma...1 tane hazırla hepsine onu at..hatta şöle diyim içerik değişeceğini düşün sen direk resim olarak kanal adını felan koy bu şekilde hem reklam yapmış olurun hemde her içerğie ayrı video hazırlmaka sorunda klamsıın

çok saol valla ya benim gibi acemiler forumda var çok yardımcı oluyorsunuz allah razı olsun . Herkeze iyi bayramlar bu arada :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri