ünlem yemem lazım..

• Kullanıcı Marslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Marslan

Kayıtlı Üye
bir şey deniyorum ünlem yemem lazım herhangi bir videodan ama 3 gündür tüm videoları çektim ulan yine yemedi ünlem ya.pewpewdienin videolarını dahi aldım yemiyor arkadaş bu nasıl bişey dizileri film tanıtımlarını vs. herşeyi çektim inat etti

%100 ünlem yer dediğiniz video varmı ?

millet yememek için uğraşıyor sen ne için uğraşıyon sadfasd :D

ünlemle eşleşeni karıştırıyor olmayasın sen yada dünya engelini
ünlem yemekten kolay ne varki :D bas 100 video aç doları otur izle ünlemleri

bir şey deniyorum ünlem yemem lazım herhangi bir videodan ama 3 gündür tüm videoları çektim ulan yine yemedi ünlem ya.pewpewdienin videolarını dahi aldım yemiyor arkadaş bu nasıl bişey dizileri film tanıtımlarını vs. herşeyi çektim inat etti

%100 ünlem yer dediğiniz video varmı ?

100 tane komik video çek yer

Uzun video at kanala YT'den çekip YT'ye at 1 saat olsun en az.
Sıkıntın derdin tasan kalmaz anında !

güzel içerik bulma yöntemi :)

ünlem geçmeye veya içerik bulmaya çalışmıyorum :) başka birşey deniyorum .

Senin aklın ermez bunlara

Tek istediğim kanalın ünlem yemesi ve bir daha atacağım tüm videoların ünlem yemesi gerekiyor

mesaj sayına bakarak senin konuna yazmaman gerektiğini bilmem gerekirdi. doğru diyorsun senin akıl seviyene düşmemem gerek.

çok izlenen 5-6 saniyelik bir videoyu at banko ünlem yersin

YouTube'a "Anan Zaaa" yaz. ;)

rihanna nın rampamapam şarkısını bi at da gör neler oluyor onu da geçersen bana bi mesaj at sen otur gerisini izle

Aklım da yarabbi!!! herkes zamanın da ünlem geçmek için uğraşırdı google herkesi sapıttırdı :)

acilen dünya engelii Allah rizasi icin bi dünya engeliiii lazim ark.lar napsam ://

acilen dünya engelii Allah rizasi icin bi dünya engeliiii lazim ark.lar napsam ://

Hocam yanlış anlama da çok merak ettim . Neden bu kadar çok Dünya engeli yemek istiyorsun? Sonumuz hayrola bu form acil dünya engeli diye yazanı da görecekmiydi... Way halimize.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri