Ünlem-Yt-Gmail Onayı İçin Kullanılan Telefon Satışı

zQrrQ

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bi site kurmayı düşünüyorum telefon başına ücret vericem. telefon gmail yt ünlemlikanal gibi sistemlerde çalışıyor.1 telefon numarasına 1 sms alabiliyorsunuz.-

Tekrar belirtiyorum çalışan sistemler ;

Gmail
Youtube +15 Dakika
Ünlemli Kanal

Ücret Önerilerinizi Bekliyorum Teşekkürler.

Telefon alma süresi : 3-4 Saniye.
Sms alma süresi : 10-15 Saniye.

Arkadaşlar bi site kurmayı düşünüyorum telefon başına ücret vericem. telefon gmail yt ünlemlikanal gibi sistemlerde çalışıyor.1 telefon numarasına 1 sms alabiliyorsunuz.-

Tekrar belirtiyorum çalışan sistemler ;

Gmail
Youtube +15 Dakika
Ünlemli Kanal

Ücret Önerilerinizi Bekliyorum Teşekkürler.

Telefon alma süresi : 3-4 Saniye.
Sms alma süresi : 10-15 Saniye.

Numara başı : 0.435 kuruş
gmail +15 0.21 kurus

zararına satış yaparım artık :) piyasayı pek bilmiyon herhalde :D gmail onayı diyorum.
Niye zararına olsun yahu sürümden kazanç :) misal ben bu hizmeti alacak olsam ünleme düşmüş ka allar için aylık 1 k numara alırım 100 tl yapar. Spamcıyız sonucta bikac kanal icin numara almıcaz :)

Bir numara için daha fazla fiyat vermeyi hesaplamak bana mantıksız geldi.

Yada;

Gmail açmak için numaraya ayrı fiyat
Ünlemli kanala numara almaya ayrı fiyat koyulabilir :)

Niye zararına olsun yahu sürümden kazanç :) misal ben bu hizmeti alacak olsam ünleme düşmüş ka allar için aylık 1 k numara alırım 100 tl yapar. Spamcıyız sonucta bikac kanal icin numara almıcaz :)

Bir numara için daha fazla fiyat vermeyi hesaplamak bana mantıksız geldi.

Yada;

Gmail açmak için numaraya ayrı fiyat
Ünlemli kanala numara almaya ayrı fiyat koyulabilir :)

telefonları ücretsiz almıyorum. bende parayla alıyorum. o yüzden zararına demiştim şaka değildi :D

Herkes küsüratlı yazıyor bende yazayım,
0.42.99999999 kuruş kafidir.
:D

numaralar sanal ise boşa masrafa girme el altından numara sat. google bi şekilde sanal oldugunu anladığı an numaraları engelliyor bu da çok uzun sürmez.

örnek textplus kaç tane numara denediysem, bu numara kullanılamıyor diyor. Ringring yine aynı.Her şeyi zorlaştırıyorlar artık.

Mobil olarak gönderildi.

50 taneyi 10 TL gibi bir fiyat olursa güzel olabilir 20 kuruş yani.

siteyi kodlaması için biriyle anlaştım 2-3 güne bitirceğini söyledi. perşembe gibi açılmış olur. bi aksilik olmassa ücret 50 kuruş olucak ama aldığınız paket arttıkça ücret düşeceği için ortalama 40 kuruşa denk gelir.

Fiyat konusunu kafaya takmayın değiştirilebilir bişey orta yolu buluruz

30-40 kuruş gibi bir fiyat olursa direk bin tane rezerve :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri