Ünlemden Kaçıp awe ye sıgınmak

Hani awe telifli kanalları kabul ediyordu. Adamlar iki telifli kanalımıda kabul etmediler. :)

bende farkettim onu, sanki awe artık bu ünlem olayından sonra biraz kriterlerini arttıracak gibi geliyor bana, önceden başvuru yaptığım kanallar 1 gün içinde kabul edilirdi şimdi 3 gün bekletiyorlar, bi kontrol aşamasından geçirdikleri belli

hocam yeşil yanar ona bir lafım yok dogrudur :D bu zaten partnerin en büyük özelliği ama benim merak ettiğim daha dogrusu arkdasa cevap olarak sordugum şey şu awe hariç hiç bir partner firması yeşil dolar yanmıyan videolarınızı videodan sayıpda sizi partnerliğine almaz benim görüşüm bu yanlısmı sizce yanlıssa ozaman kasmıyalım hiç istdgimiz videoyu atıp yeşil yakmadan gri olarak kalsın :D sonra partnerlere basvuralım

adsense bagla, istersen dolarlari yakma farketmez. icerigin cok goze batacak bisey degilse kabul eder partnerler.

---------- Mesaj saat 18:52:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:49:25 civarında gönderildi. ----------

Hani awe telifli kanalları kabul ediyordu. Adamlar iki telifli kanalımıda kabul etmediler. :)

Kim soyledi ki bunu? Hic bi partner telifli kanali kabul edemez, onlar kabul etse dahi youtube sisteminden gecmez partnere dahil edemezler. 1 tane topluluk ihtari yemis kanallari alabiliyolar ama, en azindan freedom network beni alabilecegini soylemisti 1 topluluk ihtari yemis kanalim icin. Onun disinda hic bi partner telifli kanali kabul edemez.

Awe'ye girenler yeni bir konu açarak gelişmeleri ve kazançlarını 1 haftaya bir yazabilir mi bir konuda? Bu iyiliği yaparlarsa eğer bizlerde nasıl davranmamız gerektiğini bilebiliriz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri