Ünleme %90 geçebilecek bir yöntem var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

handsomexx

Kayıtlı Üye
benim bir yöntemim var ama burada yazmak istemiyorum onada önlem alır casus google yöneticileri.... 7 8 kanal calısıom sadece 1 tanesi ünleme bazen düşüyor.özelden yazsanız bu sefer de hadi google çalışanı iseniz oda olmaz en iyisi kanal modu bana dönüş yaparsa ona söylemek . oda güvendiği kişilere söler.

bende işe yarıyor sizde yararmı bilemem.... kanal modu isterse ona yazarım :)

oda güvendiği kişilere söler.

benim bir yöntemim var ama burada yazmak istemiyorum onada önlem alır casus google yöneticileri.... 7 8 kanal calısıom sadece 1 tanesi ünleme bazen düşüyor.özelden yazsanız bu sefer de hadi google çalışanı iseniz oda olmaz en iyisi kanal modu bana dönüş yaparsa ona söylemek . oda güvendiği kişilere söler.

hocam pm bekliorum ben zararsızım :D

progrram mı kullanıyorsun yoksa yt nin kendi içindeki yöntemlerden biri mi bir de kaç dk lık videolarda işe yarıyor

şuan pm kutun aşınacak biliyorsun dimi :)

Bu arada bende zararsızım :D

skype adresime mesaj atabilirsin kimseye demem anında satarım forumu :D

acaba, programla mı geçiyorsun yoksa. yt ' de ayarlamalar yaparak mı geçiyorsun. biraz açıklasaydın :D :D

arkadaşlar yahu 2 dakkada doldurdunuz yav... özelimi super moda yazıom bemonth a bende işe yarıyo.. o güvendiğine verir özelden yazmayın lütfen

Güvendiğine verir diyosun da forumda kaç bin tane üye var bu şekilde bize sıra gelene kadar avucumuzu yalarız hocam. Bu şekliyle hiç söylemesen daha iyiydi.

Hocam nasıl yani kanal açma şeklinde mi yoksa videolar üzerinde oynama yaparak mı aşıyorsun?

hocam bi durun yav:) süper moda yazamadım yav:) bi. o dagıtır

ne malum [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] un heni olmadığı? neyse şaka şaka pm çek gelsin [MENTION=10039]bemonth[/MENTION]

forum nereye gidiyor :D email yontemıne gidiyor en başa, yakında msn de yuklucez galba ilerlemek yok geriye hadı bakalım... yada ıcq numaramu bulayım bi dakka...

ya bi bitmedinizz :D
[MENTION=11620]era[/MENTION] üstadımın deyişiyle sırf böyle muhabbetler için ego tatmin kategorisi açılmalı :D

daralll Ajan ha tikkat ona fermeyun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri