hah şu google çalışanı konusunu kim açtıysa varya milleti paranoya yaptı 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
havadan uydurmuyoruz mübarek izleme olayını adamlar kendi videolarında söylediler forumları okuyoruz ve önlem alıyoruz diye sonrada bu videoyu gizlediler![]()
tamam heny ... söyleyeyim sana pm atsın arkadaşgoogle çalışanı olmadığımı nasıl kanıtlarım bilmiyorum ama ömrümde ilk defa böyle bir şey ile karşı karşıyayım olmadığım bir şeyi kanıtlıyacam Allah yardımcım olsun googleda çalışmıyorum bende nacizane pm istiyorum
arkadaş yöntemini anlattı, benim düşündüklerimi düşünüyor ancak bu atılan videoda ünlem geçme taktiği değildir bilginiz olsun, emek isteyen bir durum. ben arkadaşın yaptıklarına ek olarak bıraz daha farklı yapıyorum genelde geçiyor. Şimdi hanginiz google çalısanı o söylesin diğerlerine gönderiyim![]()
havadan uydurmuyoruz mübarek izleme olayını adamlar kendi videolarında söylediler forumları okuyoruz ve önlem alıyoruz diye sonrada bu videoyu gizlediler![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.