Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar merhaba 10- 15 önce ünlem dşen bir kanalım vardı attığım her video ünlem oluyordu silmemiştim şimdi 3 video attım $ yanıyor
4 gün önce ünleme düşen beş kanalım sorun devam ediyor
önceki videolar dolar olyor mu?
Kaç gündür yükleme yapmıyorsunuz üstad? Bir de belirli bir kategori varmı?
ben ünleme düşen eski kanalların hepsini partnerlere soktum napayım 200-300 video vardı ve getirileri iyidi.. çözüm olarak bu yola baş vurdum aklınızda bulunsun.. şimdi hepsi dolar ayrıca şak diye yanıyor![]()
Partnere geçtiğinde adsensede biriken ödemeler ne oluyor? Partner gelirleri adsensede biriken paranın üzerinemi birikiyor? Partnere geçiş yaptığımızda yüzde yüz ünleme düşmeme olayı varmı acaba? Bir de partnerden çıktığında adsenseye tekrar bağlayabiliyormuyuz? Çok soru sordum hakkını helal et)
bende gmaili silip kurtardığım,ertesinde hepsi ünleme düşenleri partner başvuru yaptım.
bir tanesini de baktım özgün atsam bile ünlem oluyor,sildim 71.saatte kurtaracağım bakalım.
kobay kanalım oldu![]()
helal olsun kardeş tek tek cevap vereyim
ay zaten tamamlanmıştı kanallar kapanmıştı yani martın 5-6 gibiydi en fazla 1 haftalık kaybım var bu yüzden biriken paralarla ilgili bir şey diyemeyeceğim
yüzde yüz dolar yanıyor EŞLEŞEN hariç
partnerden çıkmak şirketten şirkete değişiyor bazılarında bildiğimiz gibi 2-3 sene sözleşme oluyor çıkamıyorsun..
eğer eski kanalın varsa iyi kazandıran ve ne atarsan ünlem oluyorsa veya önceki videoların komple ünleme düşmüşse. para kazanmayı gri yapıp partnere başvuru yaptım kabul oldu. yani ünleme düşen örnek 100 - 200 videoyu silmedim para kazanmayı gri yaptım partnere başvurdum. mevcut kanalına yeni kanal açarak kopyaladım![]()
Sözleşme olayını bilmiyordum. Yarın bir araştırayım bakalım. Hazır aysonuda geliyorken geçiş yapayım. Bu arada verdiğin cevaplardan dolayı teşekkür ederim kardeşim...
yaşa bakmadan kardeş dedim ama abi diye düzeltelim onu![]()
Hayır sevgili kardeşim. Aynı Gmail hesabına yeni bir kanal oluşturuyor ve para kazanması kapanan kanalı olduğu gibi diğer kanala yüklüyor. Aboneler, görüntülemeler dahil herşey geçiyor. Ancak kanal özgün değilse zor bir daha para kazanmayı aktif hale getirmeniz. Benim kanalım özgün olmasına rağmen kırk dereden su getirttiler bana.Merak ettiğim gmail ve kanalı silip tekrar geri aldığımızda aboneler ve eski hitler tekrar aynen geri geliyor mu acaba? Yoksa sıfırdan yeni bir kanal olarak mı geliyor, eğer sıfır bir kanal olarak geri geliyorsa çokta mantıklı değil aslında o zaman sıfır bir kanal yeniden açmak daha mantıklı geliyor acaba kanal geri nasıl geliyor. Silip geri alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Hayır sevgili kardeşim. Aynı Gmail hesabına yeni bir kanal oluşturuyor ve para kazanması kapanan kanalı olduğu gibi diğer kanala yüklüyor. Aboneler, görüntülemeler dahil herşey geçiyor. Ancak kanal özgün değilse zor bir daha para kazanmayı aktif hale getirmeniz. Benim kanalım özgün olmasına rağmen kırk dereden su getirttiler bana.
Evet kesinlikle şu anda yanlış okuduğumu farkettim. Kusura bakmayın arkadaşlar. Sanırım algı yanılgısı oldu. Ben direk olarak Google+ kes/aç olayını anladım.Yanlis bilgilendirmeyelim. Soyledigin alt kanala tasima olayi google+ da gecerli. Kanali silme yontemiyle acarsan ayni sekilde hersey oldugu gibi geri gelir, alt kanala falan tasimaz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.