Ünleme düşme sorunu çözümü bulundu..

• Kullanıcı Alhambra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Alhambra

Yasaklanmış
Arkadaşlar bu videoyu 2-3 sefer yükledim. Her seferinde 1 dakika geçmeden ünlem geldi. Sonrasında;

Video yüklenirken başlığı sadece sayılarla oluşturdum. Açıklama ve etiketi boş bıraktım.
Para kazanma KAPALI, gizlilik ayarlarını ÖZEL olarak güncelledim.
Video yüklenmesi tamamlandığında para kazanmayı açtım.

İşte sonuç;

yy6iSK7.jpg

Deneyip olumlu/olumsuz sonuç alacak olan olursa lütfen konuya bilgilendirme mesajı yazsın.

ben denedm ama olmadı bazen başlık title
bazen etıket tıtle
yada etıket hilesi de denedim olmadı
, video formatıda değiştirdim gene olmalıdı :D
bende yenı bişe deniyorum ;)

şans işine döndü birazda bence bazıları dönüyor bazıları dönmüyor

ben yüklerken isim kısmına sadece rakam yazıyorum katagoriyide kar amacı güdmeyen vs. diye ayarlıyorum. yükleme bittikten sonra para kazanmaya açıyorum sıkıntı yok şimdilik

Arkadaşlar bu videoyu 2-3 sefer yükledim. Her seferinde 1 dakika geçmeden ünlem geldi. Sonrasında;

Video yüklenirken başlığı sadece sayılarla oluşturdum. Açıklama ve etiketi boş bıraktım.
Para kazanma KAPALI, gizlilik ayarlarını ÖZEL olarak güncelledim.
Video yüklenmesi tamamlandığında para kazanmayı açtım.

İşte sonuç;

yy6iSK7.jpg

Deneyip olumlu/olumsuz sonuç alacak olan olursa lütfen konuya bilgilendirme mesajı yazsın.

1 hafta sonra ünlem olur

Bendede çıkıyordu, para kazanmayı videoyu yüklemeye atar atmaz aktifleştirerek çözebildim.

ünlem için videoyu yükleyin, 2 sekmede açın aynı videoyu, sonra bir tanesinde başlık tek harf ssssssss gibi, açıklama aynı, etiket aynı, kaydedip para kazanma açın, $ işareti çıkana kadar bekleyin, sonrasında diğer sekmeyi kaydedin, dizilerde bile 100 de 99 para kazanma açılıyor. bir de tahminim eski kanallarda dünya engeli, eşleşme yemiş kanallarda ünlem daha çok oluyor.

ünlem için videoyu yükleyin, 2 sekmede açın aynı videoyu, sonra bir tanesinde başlık tek harf ssssssss gibi, açıklama aynı, etiket aynı, kaydedip para kazanma açın, $ işareti çıkana kadar bekleyin, sonrasında diğer sekmeyi kaydedin, dizilerde bile 100 de 99 para kazanma açılıyor. bir de tahminim eski kanallarda dünya engeli, eşleşme yemiş kanallarda ünlem daha çok oluyor.

1 hafta sonra tekrar ünleme düşer

arkadaşlar şuanda ünlemler düzeldi gibi bana mı öyle geldi ? her zaman attığım videolar hep ünleme düşerdi bugün attım bi sıkıntı yok gibi henüz.

anlamadım ben bunu :)

Denemek lazım..Fakat bir süre sonra aynı sorunla karşılacaksak bir önemide kalmıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri