Ünleme Düşmüş Veya Kapanan Kanalları Silmek İçin Telefon Sistemi

• Kullanıcı enesen4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Hocam 4-5 numara denedim rusyadan halen bu numara kullanılamaz hatası alıyorum. Proxy ile rusyadan bağlanıyorum ip felan moskovadan görünüyor ama bana mısın demiyor. Nerde hata yapıyorum anlamadım :S
(Not: başka ülke seçilmiyor zaten sadece rusya numaraları veriyor)
0jj6rI.jpg

rusyadan bağlanma ile bi alakası yok, numaradan kaynaklı bu hata veriyor, bazı numaralar çalışıyor bazıları çalışmıyor, tuhaf bi durum

Bazı numaralar seri olarak kara listeye alınıyor sanırım
smsarea adında bir sitedaha olması lazım aynı mantık calısma mantıgı ona da bakabilirsiniz

hocam galiba benim gmail kanalı ayvayı yemiş bug ta kalmış. Aynı numarıyı başka kapanan kanalda denedim çalıştı nasıl iş anlamadım :S

Merhaba arkadaslar
Site ismi https://sms-reg.com
Site de numara basına ücret ödüyorsunuz ancak ücretleri yeterince uygun.
Google icin kullanımda 1 numara icin 4 ruble alıyor.
( 4 Ruble 0,18 kurus )

Gmailde bazı numaralar calısmıyor. Gmail icin kullanmayın.
Ünlem ve Kapanan kanalları silmek icin kullanın

Videolu Anlatım Ve Sisteme Ödeme yapma Anlatım

https://www.youtube.com/watch?v=4Y2-5ru3GNw

Hocam ziraat bankasından sanal kart oluştursam da ödeme yapamadım bir türlü size parası neyse göndersem siz de bana 100 ruble alabilir misiniz kodu bana verirsiniz?

bu sitedeki numaraları google kabul etmiyor. benim bakiyem öylece duruyor

az evvel denedim çalışıyor beyler bu konunun kıymetini bilip artık tel doğrulama yapmadan silemiyoruz kanalları

Bu telefon numarası doğrulama için kullanılamaz.Silmek icin kullandim calismiyor baska sorunsuz calisan site varmi ücretli olarak kanal silmek icin sadece

Bu telefon numarası doğrulama için kullanılamaz.Silmek icin kullandim calismiyor baska sorunsuz calisan site varmi ücretli olarak kanal silmek icin sadece
Smsarea
Tempsms
Simsms.org
Likesms
Bunlari da deneyebilirsiniz hocam

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel konu, faydalı paylaşım. Lakin, bugün ilk kez kullandım, iki kere sorunsuz telefon numarası aldım. Sonrasında oldukça yavaş numara vermeye ve sürekli kullanılmış numara gelmeye başladı, report etmekten yoruldum kullanılmış numaraları :) Ama konu sahibi enesen4 hocama sonsuz teşekkürler. En azından başka platformlar için kullanılabilecek bir alternatif sahibi oldum.

ortalama bir kaç saattir doğrulama mailinin gelmesini bekliyorum hiçbir mail gelmedi bu site tarafından :( kanalı silicem telefon numarası yok.. umarım bu gün içinde doğrulama maili gelirde hesabı aktive ederim, paylaşım için teşekkürler.

Edit: Üyeliği hallettim, şimdi telefon numarası doğrulanmıyor takılıyor :(

Son düzenleme:
ortalama bir kaç saattir doğrulama mailinin gelmesini bekliyorum hiçbir mail gelmedi bu site tarafından :( kanalı silicem telefon numarası yok.. umarım bu gün içinde doğrulama maili gelirde hesabı aktive ederim, paylaşım için teşekkürler.

Edit: Üyeliği hallettim, şimdi telefon numarası doğrulanmıyor takılıyor :(
Smsarea
Tempsms
Simsms.org
Likesms
Bu siteleride deneyebilirsiniz hocam bazen bu sekilde hata verebilioyr bu siteler :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri