ünleme yeni çözüm buldum! 14 mayis 2014

• Kullanıcı yavute
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğruysa buralar yıkılır. :) webscripti açıklama yapar umarım

Bota uyarlanması ne zaman olucak söyleyeydin daha iyiydi :)

ne oldu bu iş hala bekliyoruz webscripti inşallah açıklama yaparsın ?

Ya arkadaşım bizde çok şeyler bulduk ama bu çözümler geçici oluyor . En geç 1 ay'a o sistemde cevap vermeyecek . Hayırlı işler .

bu sorunla baş etmekten bıktık, artık tüm klasörlerimi 2ye böldüm ünlemli-yeşil dolar diye :) aksilikya hit alanlar hep ünlem klasöründe kaldı :) neyse umarım sorun gerçekten çözülmüştür.botum yok ama sorun çözülürse botta almaya razıyım şahsen

bu sorunla baş etmekten bıktık, artık tüm klasörlerimi 2ye böldüm ünlemli-yeşil dolar diye :) aksilikya hit alanlar hep ünlem klasöründe kaldı :) neyse umarım sorun gerçekten çözülmüştür.botum yok ama sorun çözülürse botta almaya razıyım şahsen
1 aydır ben ytkazanda ünlem geçmeyi kullanıyorum zaten. farketseydiniz klasörden çıkartıp ünlem geçirtebilirdiniz.

Cözüm bulan paylasmak isteyen zaten konu basligini yazdigi gibi icerigide paylasir. Cözüm buldum diyerek, önceden bir kac kisinin cözüm buldum diyerek yaygara yapmasi gibi yaygaranin anlami yok. Cok saglam cözüm buldugunu düsünüyorsan web_Scripti veya diger kisilerle konu acmadan önce görüsür anlasirsin veya anlasamazsin, sonrasinda yayinlanmaya karar verdiginde burada paylasim yaparsin.

Aslında şu kanal kapanmasına bir çözüm bulunsa iyi olur.
Bu durum ünlemden daha çok canımızı yakacak gibi görünüyor.
Al işte 7 kanal daha gitti

Aslında şu kanal kapanmasına bir çözüm bulunsa iyi olur.
Bu durum ünlemden daha çok canımızı yakacak gibi görünüyor.
Al işte 7 kanal daha gitti

kanalları ne tür kullanıyorsanız biraz değiştirin. sorununuzu bulabilirsiniz. bende yok çok şükür

Madem satacan niye şov yapıyon kardeşim git sessizce sat.. yeni moda bu oldu heralde :)

Eğer forumu kirleticek konuysa kapatabilirsiniz bir arkadaş yazmış adminler ilgilensin diye şuan 50 kullanıcı bu konuyu okuyor herkesin yararına birşey öğrendim onu işin ehli biriyle paylaşıyorum. Forum dışına çıkmasın diye konuyu paylaşmıyorum herhangi kötü niyetimde yok bazı arkadaşlar gibi ödeme yapan partner bulunduğunda ama kimseye söylemeyin herkes bu partnere girer para aldığımızı söylemeyelim diye mesaj atmıyorum.Wep_Scripti hocam bana dediği uygulayıp denicek tabiki bota entegre edip herkesin kullanmasını sağlıyacak mozaik ile ünlem geçmeyi entegre edicekdi bota yakında bende bu yöntemi sundum kendisine.Kendisi şuan online değil online olunca zaten gerekli açıklamayı yapar.

Cevap: Ünleme yeni çözüm buldum! 14 mayis 2014

Dostum yanlis anlama yol bulmussundur amenna lafim olmaz kimsenin lafi olmaz ama konu basligi farkli icerik farkli olunca insanlar bir hevesle girip hayalkirikligina ugruyor cunki sen cozumu buldum diyorsun ama aciklamamissin bircok kiso botkullanmiyor elle indirip elle yukluyor vs. O yuzden tepki almanda normal yani sende anlayis goster misal forum disina cikmasini instemiyorsun guzel fikir mesela yontemini forum yonetimine bildirip denendikden sonra misal 1 ay forum yonetimi uyelere mail olarak yollaya bilirler en basiti neyse bulus sen8n karar senin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer forumu kirleticek konuysa kapatabilirsiniz bir arkadaş yazmış adminler ilgilensin diye şuan 50 kullanıcı bu konuyu okuyor herkesin yararına birşey öğrendim onu işin ehli biriyle paylaşıyorum. Forum dışına çıkmasın diye konuyu paylaşmıyorum herhangi kötü niyetimde yok bazı arkadaşlar gibi ödeme yapan partner bulunduğunda ama kimseye söylemeyin herkes bu partnere girer para aldığımızı söylemeyelim diye mesaj atmıyorum.Wep_Scripti hocam bana dediği uygulayıp denicek tabiki bota entegre edip herkesin kullanmasını sağlıyacak mozaik ile ünlem geçmeyi entegre edicekdi bota yakında bende bu yöntemi sundum kendisine.Kendisi şuan online değil online olunca zaten gerekli açıklamayı yapar.

Kusura bakma açtığın konunun kimseye faydası olmadı.Olmayacağını bildiğim için forum kirliliği yaptığın içinde adminlere ilettim zaten bazı bot sahipleri ünlemi geçebiliyor.Yararı onlara ve kullanıcılarına olur.Açıklayabilseydin güzel ve 2014 'ün en güzel paylaşımı olurdu ve forumda yapılan en 'lerden yani en iyi üye en iyi konu vb anketlerden hediye bile kazanabilirdin herkese geçmiş olsun :D

Kusura bakma açtığın konunun kimseye faydası olmadı.Olmayacağını bildiğim için forum kirliliği yaptığın içinde adminlere ilettim zaten bazı bot sahipleri ünlemi geçebiliyor.Yararı onlara ve kullanıcılarına olur.Açıklayabilseydin güzel ve 2014 'ün en güzel paylaşımı olurdu ve forumda yapılan en 'lerden yani en iyi üye en iyi konu vb anketlerden hediye bile kazanabilirdin herkese geçmiş olsun :D

Senin gibi Kızarkadaşımı hamile bıraktım daha reşit değil diye konu açsam herkese yararı olurmu?Sana geçmiş olsun.mNote'a ben gerekli mesajı yolladım o koınuyu inceler gerekirse kapatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri