Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 aydır ben ytkazanda ünlem geçmeyi kullanıyorum zaten. farketseydiniz klasörden çıkartıp ünlem geçirtebilirdiniz.bu sorunla baş etmekten bıktık, artık tüm klasörlerimi 2ye böldüm ünlemli-yeşil dolar diyeaksilikya hit alanlar hep ünlem klasöründe kaldı
neyse umarım sorun gerçekten çözülmüştür.botum yok ama sorun çözülürse botta almaya razıyım şahsen
Aslında şu kanal kapanmasına bir çözüm bulunsa iyi olur.
Bu durum ünlemden daha çok canımızı yakacak gibi görünüyor.
Al işte 7 kanal daha gitti
Eğer forumu kirleticek konuysa kapatabilirsiniz bir arkadaş yazmış adminler ilgilensin diye şuan 50 kullanıcı bu konuyu okuyor herkesin yararına birşey öğrendim onu işin ehli biriyle paylaşıyorum. Forum dışına çıkmasın diye konuyu paylaşmıyorum herhangi kötü niyetimde yok bazı arkadaşlar gibi ödeme yapan partner bulunduğunda ama kimseye söylemeyin herkes bu partnere girer para aldığımızı söylemeyelim diye mesaj atmıyorum.Wep_Scripti hocam bana dediği uygulayıp denicek tabiki bota entegre edip herkesin kullanmasını sağlıyacak mozaik ile ünlem geçmeyi entegre edicekdi bota yakında bende bu yöntemi sundum kendisine.Kendisi şuan online değil online olunca zaten gerekli açıklamayı yapar.
Kusura bakma açtığın konunun kimseye faydası olmadı.Olmayacağını bildiğim için forum kirliliği yaptığın içinde adminlere ilettim zaten bazı bot sahipleri ünlemi geçebiliyor.Yararı onlara ve kullanıcılarına olur.Açıklayabilseydin güzel ve 2014 'ün en güzel paylaşımı olurdu ve forumda yapılan en 'lerden yani en iyi üye en iyi konu vb anketlerden hediye bile kazanabilirdin herkese geçmiş olsun![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.