ünlemin kanal ilişkisi

astalawista

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu ünlemi neye göre yapıyorlar ... biraz önce sony vegasta simsiyah 10 saniyelik video yapıp attım ses yok görüntü siyah yine ünleme düştü ? valla bu ünlem b... çıkardı artık.. bence ünlemler kanallarla alakalı... video fark etmiyor

abone sayısı, kanalın eski olup olmaması gibi faktörlerde etkili olabilir.

Videoyu yükledikten 1 saat sonra İşlemlerden para kazanmasını açar açmaz sürekli f5 leyin(klavyeden)..Benim taktik bu böyle yapıyorum arada 3-4 video ünleme düşüyor.Hepsinin düşmesinden iyidir :)

Bu konuda şunu söyleyebilirim. Evt sizin yaşadığınızı bende yaşadım. Ünlemleri ispat etmekle geçti son 2 haftam ve deneme video yükledim direk yandı ünleme düşmüyor ve eski videolarda artık ünleme düşmüyor. Bu konuda şu var kanalların sağlamasını alıyorlar...eğer ispat ederse tamam diyorlar bu adam özgün ama ispat edemeyip silerse işte bu adam sahte yada spam deyip kanalı kapatmaya alıyorlar...

Bu konuda şunu söyleyebilirim. Evt sizin yaşadığınızı bende yaşadım. Ünlemleri ispat etmekle geçti son 2 haftam ve deneme video yükledim direk yandı ünleme düşmüyor ve eski videolarda artık ünleme düşmüyor. Bu konuda şu var kanalların sağlamasını alıyorlar...eğer ispat ederse tamam diyorlar bu adam özgün ama ispat edemeyip silerse işte bu adam sahte yada spam deyip kanalı kapatmaya alıyorlar...

peki kendi çektiğimiz bir videoyu doğrulamak için neler lazım kanıtlamak için bunu

bizim kanallar fişlenmiş arkadaslar az önce evin balkonunu cekip attım oda ünlem :(

peki kendi çektiğimiz bir videoyu doğrulamak için neler lazım kanıtlamak için bunu

Eğer başka bir eser kullanmamışsanız yani sadece size aitse korkmanıza gerek yok...yşöyleki kullandığınız resim bile telife girebilir mesala ünlü kişiler yada simalar diyelim...İtiraz ediceksiniz ünleme geldiğinde...ama olası yorumlar için inceleniyor diyerek sizi bir süre bekletecekler...gerekli açıklamaları yazıcaksınız vs şöyle montajladım şu kamera ile çektim şu zamanda çektim şu meteryallari kullandım...örnek mesala ben korgda bir müzik çaldım...korg pa 360 ile çaldığım bu eser 2-4 lük bir eserdir.5 saatlik bir çalışma sonunda tamamladığım bu eseri şu programla montajladım.Telif hakkı tamamen bana aittir. bir ihtimal korgun resmini de çektim gönderdim...

Sanırım youtube artık spamlara full ünlem veriyor Şuan 300 video attım 296sı ÜNLEM. :@@

Eğer başka bir eser kullanmamışsanız yani sadece size aitse korkmanıza gerek yok...yşöyleki kullandığınız resim bile telife girebilir mesala ünlü kişiler yada simalar diyelim...İtiraz ediceksiniz ünleme geldiğinde...ama olası yorumlar için inceleniyor diyerek sizi bir süre bekletecekler...gerekli açıklamaları yazıcaksınız vs şöyle montajladım şu kamera ile çektim şu zamanda çektim şu meteryallari kullandım...örnek mesala ben korgda bir müzik çaldım...korg pa 360 ile çaldığım bu eser 2-4 lük bir eserdir.5 saatlik bir çalışma sonunda tamamladığım bu eseri şu programla montajladım.Telif hakkı tamamen bana aittir. bir ihtimal korgun resmini de çektim gönderdim...

Anladım hocam teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri