Ünlemin Yararları ( Acımasız Gerçekler Vol.1 )

ünlem ünlem dediniz beni hiç etkilemedi şu an en büyük düşmanım telifler, yoksa ünlem hiç esmediği zamanlar oluyor ama telifçiler acımıyor video atıyorum ertesi gün telif yiyor 0 da izlense aynı 1m de izlense illaki 1 günden fazla durmayacak bu bıktırdı beni

ünlem ünlem dediniz beni hiç etkilemedi şu an en büyük düşmanım telifler, yoksa ünlem hiç esmediği zamanlar oluyor ama telifçiler acımıyor video atıyorum ertesi gün telif yiyor 0 da izlense aynı 1m de izlense illaki 1 günden fazla durmayacak bu bıktırdı beni
Sen ne arıyon burda spam yapsana bak herkese ünlem geliyomuş :D bende topluluktan bıktım ya arkadaş sanki şartlanmışlar çizgi film bile olsa topluluk geliyo :D

Bazıları boş geyik yapıyor.
Atıyorum geçiyorum atıyorum geçiyorum.
Kazançlar arttı felan.

Kardeş,
Dikkat ediyorumda hep bi ahkam kesme şeklinde mesajlar atıyorsun.
Kim veriyor sana bu ahkam kesme hakkını?
Forum üyeleri babanın oğlumu, utanmasan fırçalayacaksın.
Yalan mı söyleyeceğim kazancım arttı diye?

Bazıları boş geyik yapıyor.
Atıyorum geçiyorum atıyorum geçiyorum.
Kazançlar arttı felan.

Bence sen boş yorum atıyon yt ye günde 1 milyon az video yüklenince benim kazancım tabiki artıcak saçma sapan videolarda çıkıcak reklamlar benim videolarımda çıkıcak kazançta tabiki artıcak neden anlamıyosun zoruna mı gidiyo yoksa ?

---------- Mesaj saat 01:08:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:07:28 civarında gönderildi. ----------

20k+ abonen varsa topluluk etkilemez :cool::cool::cool:

4 bindeyim 16 bin kaldı o zaman addmefast akar geçer :D

Kardeş,
Dikkat ediyorumda hep bi ahkam kesme şeklinde mesajlar atıyorsun.
Kim veriyor sana bu ahkam kesme hakkını?
Forum üyeleri babanın oğlumu, utanmasan fırçalayacaksın.
Yalan mı söyleyeceğim kazancım arttı diye?

Ben sana yalanmı söylüyorsun dedim?
Seni nerde fırçaladım?

Hey Allahım tüm forum üyeleri ne kadar alıngan.
! işime yaradı diyenlerin %90'ı geyik yapıyor dedim.

Neresi yaradı?
5dk üstü video atıpta %80'i geçen varmı?
Dizi çalışanlar uzun video çalışanlar perişan.

Sen gidipte 3dk lık vine-car crash atarsan 500 videodan 480'i zaten $ yanar.
Forumda bunu bende dahil en az 8748665456456 kişi yazmıştır.

Ben bunları yazıyorum.

Mesajımdan alıntı yapıp beni tartışmaya çekmeyin.
Sonra sizin yüzünüzden TARTIŞMA ÇIKARTAN BEN OLARAK görülüp BAN yiyorum.

İlk mesajım hoşuna gitmediyse ŞİKAYET ET butonunu kullanırsın olur biter.

Edit :

Bence sen boş yorum atıyon yt ye günde 1 milyon az video yüklenince benim kazancım tabiki artıcak saçma sapan videolarda çıkıcak reklamlar benim videolarımda çıkıcak kazançta tabiki artıcak neden anlamıyosun zoruna mı gidiyo yoksa ?

İyiyde ne alaka?
Sen Türkçe çalışıyorsun diye Med Cezir vs'de gösterilen reklamlarda sanamı geliyor?
Birton resmi kanal varken kimse video atmıyorlar diye Google Tüm reklamları senin kanala mı kaydırıyorda Reklamların artıyor?

Ben sana yalanmı söylüyorsun dedim?
Seni nerde fırçaladım?

Hey Allahım tüm forum üyeleri ne kadar alıngan.
! işime yaradı diyenlerin %90'ı geyik yapıyor dedim.

Neresi yaradı?
5dk üstü video atıpta %80'i geçen varmı?
Dizi çalışanlar uzun video çalışanlar perişan.

Sen gidipte 3dk lık vine-car crash atarsan 500 videodan 480'i zaten $ yanar.
Forumda bunu bende dahil en az 8748665456456 kişi yazmıştır.

Ben bunları yazıyorum.

Mesajımdan alıntı yapıp beni tartışmaya çekmeyin.
Sonra sizin yüzünüzden TARTIŞMA ÇIKARTAN BEN OLARAK görülüp BAN yiyorum.

İlk mesajım hoşuna gitmediyse ŞİKAYET ET butonunu kullanırsın olur biter.

Edit :

İyiyde ne alaka?
Sen Türkçe çalışıyorsun diye Med Cezir vs'de gösterilen reklamlarda sanamı geliyor?
Birton resmi kanal varken kimse video atmıyorlar diye Google Tüm reklamları senin kanala mı kaydırıyorda Reklamların artıyor?

Bak hocam, alınganlıkla alakası yok.
Konuda ünlemden sonra kazançlarının arttığını belirten 2-3 kişi varsa onlardan biri olduğum için üzerime alınmam normal ki basbayağı da direk bana söylemiş gibi mesajın.
Vine ve car crash çalışmıyorum.
Min 10 dk lık çizgi film çalışıyorum ünlem de yemiyorum.
Ama bir günü video edite ayırıp bir günü video uploada ayırarak çalışıyorum.
Neyse, ben alınganlık yaptıysam kusra bakma, ama senin bu forumda tanımadığın insanlara boş geyik yapıyor demeye hakkın yok. Ha gerçekten boş geyik yapıyorsa dediğin gibi sağ üstten şikayet et butonunu kullanabilirsin.

Bak hocam, alınganlıkla alakası yok.
Konuda ünlemden sonra kazançlarının arttığını belirten 2-3 kişi varsa onlardan biri olduğum için üzerime alınmam normal ki basbayağı da direk bana söylemiş gibi mesajın.
Vine ve car crash çalışmıyorum.
Min 10 dk lık çizgi film çalışıyorum ünlem de yemiyorum.
Ama bir günü video edite ayırıp bir günü video uploada ayırarak çalışıyorum.[/B]
Neyse, ben alınganlık yaptıysam kusra bakma, ama senin bu forumda tanımadığın insanlara boş geyik yapıyor demeye hakkın yok. Ha gerçekten boş geyik yapıyorsa dediğin gibi sağ üstten şikayet et butonunu kullanabilirsin.

Şu kırmızı yeri gösteriyor vede susuyorum.

Bak şimdi biz spamcıyız, Editle felan uğraşmayız.
Editle uğraşıpta 40dk'lık çizgi bende açarım zaten.

! sorunu Yt-To-Yt çalışılan vede hiç video editlenmeden atılan videolarda var zaten.

Sen baştan desenki ben VİDEOLARI EDİTLİYORUM o zaman sana kimse birşey demez.

Hadi kal sağlıcakla, sana bol kazançlar.

youtube engellendiği gün to nında rekorum oldu türkçe ve eski uzunvideolarımda işe yaradı . sebebi nedir bilmiyorum ama to nun artışı gerçek

! sorunu Yt-To-Yt çalışılan vede hiç video editlenmeden atılan videolarda var zaten.

Hepimize bol kazançlar, kızma dur. :)
Ben insanların bu şekilde çalışmasını tavsiye ederim.
Spamın özgünü benim yaptığım.
Çünkü spam yapıp daha fazla kazanabileceklerini sanıyor yeni başlayanlar.
Burdan şöylede bir tavsiyede bulunayım,
Bakın ben botta aldım, çok zaman harcıyorum diye spam yapmak istedim, ama spam da daha fazla zaman harcar oldum.
O yüzden spam yapıp ünlem vs. ile dert sahibi olmaktansa şu şekilde çalışmanızı öneririm.
Torrent vs. ile yüklemeye karar verdiğiniz dosyaları indirin.
Dosyalar inene kadar boşsunuz.
Mesela ben sabahtan indirmeye başladım,
Sabahtan beri seçim olaylarıyla ilgileniyorum.
Geldim video indirmeleri bitmiş.
Geceden de batch render ile toplu düzenlemeye koyuyorum. Sabaha kadar uyu.
Sabah kalktın biten videoları yt ye toplu yükleme ile at. Akşama kadar yüklensin.
En son hepsini yayınla para kazanmaları aç adsenseye bağla.
Spam yaparken pc den bu kadar uzak kalamıyordum.

Yt-to-Yt ile uğraşıp ünlem vs. gibi sorunlardan dert sahibi oluyorsanız hiç kazanamamaktan şikayet ediyorsanız tavsiyemi düşünebilirsiniz.
Herkeşe bol kazançlar...:)

armut piş ağzıma düş devri geçti haberiniz olsun

kaldı ki video editlemeyi daha yeni yapmaya başladım o da özendiğim bir kanalım için yoksa hala yükle geç yükle geç....

ünlem meselesi ilk çıktığında 5-10 kanalım zarar gördü ama daha sonra araştırmalar tecrübeler birleşince insan nasıl aşacağını çözüyor.

burada bu şekilde konuşmak ve yazmak için ayıracağınız vakti araştırmaya ayırın lütfen

armut piş ağzıma düş devri geçti haberiniz olsun

kaldı ki video editlemeyi daha yeni yapmaya başladım o da özendiğim bir kanalım için yoksa hala yükle geç yükle geç....

ünlem meselesi ilk çıktığında 5-10 kanalım zarar gördü ama daha sonra araştırmalar tecrübeler birleşince insan nasıl aşacağını çözüyor.

burada bu şekilde konuşmak ve yazmak için ayıracağınız vakti araştırmaya ayırın lütfen

Yt-to-Yt ile uğraşıp ünlem vs. gibi sorunlardan dert sahibi oluyorsanız hiç kazanamamaktan şikayet ediyorsanız tavsiyemi düşünebilirsiniz.
Herkeşe bol kazançlar...:)

1 Aydır kanal açmıyorum, Şubatta 2 kez para kazanmalarım kapandı.
Çok şükür hiçbirşey yapmasamda kazancım var.
Kafam rahat.
Botta var 1 kanal açmadığım aldığımdan beri.

Ben rahat adamım kafaya takmam hiçbirşeyi.
Kazancı sabitler gerisinide düşünmem.

'' Bu bir kazanç paylaşım resmi değil sadece alıntı ile cevap verdiğim kişilere yazdığım yazının gerçekliğini kanıtlamak adına attım. ''

Yani sizinde benim gibi sabit bir kazancı oturtmanız için tabiki taktik teknik geliştirmeniz lazım.
Onuda ben biliyorum zaten.
Sizide anlıyorum.

1 Aydır kanal açmıyorum, Şubatta 2 kez para kazanmalarım kapandı.
Çok şükür hiçbirşey yapmasamda kazancım var.
Kafam rahat.
Botta var 1 kanal açmadığım aldığımdan beri.

Ben rahat adamım kafaya takmam hiçbirşeyi.
Kazancı sabitler gerisinide düşünmem.

'' Bu bir kazanç paylaşım resmi değil sadece alıntı ile cevap verdiğim kişilere yazdığım yazının gerçekliğini kanıtlamak adına attım. ''

Yani sizinde benim gibi sabit bir kazancı oturtmanız için tabiki taktik teknik geliştirmeniz lazım.
Onuda ben biliyorum zaten.
Sizide anlıyorum.

Allah daha çok versin ancak size misilleme olarak cevap verecek değilim,
Benden alıntı yaptığınız kısmı genel olarak paylaştım, size yazdığım bir şey değildi.
Laf cımbızlama konusunda çok başarılısın.
İyi geceler.
Alıntı yapmazsan sevinirim...

Ünleme çare videoyap bot kullanmak , günlük 250 otomatik yükleme hakkını 1000-2000 e yükseltmek .. Ünlem sorunu çıkmadan Önce 250 videonun tamamı yükleniyordu ,nihayetinde 250 video yükleyebiliyorduk ..Otomatik kanal çekme hakkınızı 1000 e yüksletseniz en kötü ihtimal ile %60 i ünleme düşse günde 400 video yüklemiş olursunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri