Ünlemleri silmek işe yaramadı

• Kullanıcı CNZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Evet arkadaşlar an itibariyle, "$" olarak gözüken ve sonradan "!" e düşen videoları düzenli olarak anında silmeme rağmen kanalın para kazanması kapatıldı. Kanalımda başka hiçbir şekilde uyarı yoktu. Bu sorunu olan arkadaşlara örnek olur umarım. Başka nedeni olamaz çünkü tek kanalla çalışıyorum.

Şimdi tek derdim paramı alabilecek miyim? İçeride birikmiş olan paramın tamamı bu kanaldan geliyordu. Kanalı silmeden kurtarma yöntemi bulan varsa yardım etsin :)

Neden acaba bende ünlem olan videoları sildim bi sorun çıkmadı hiç

O zaman biz videomuzu cok izlenince silecekmiyiz, zaten amacimiz videonun izlenmesini saglamak bende de hep video cok izlenince umlem geliyor ama ben kanalin veya para kazanmanin unlemden kapandigini dusunmuyorum yoksa kimsr burda youtubenin yararina video yuklemiyor herkesin amaci para kazanmak ama her cok izlenen video kanalin aleyhine bir zarari olacaksa bizde yuklemezdik ben boyle dusunuyorum.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamamda zaten her çok izlenen videoya garanti - ! - işareti gelecek diye kimse birşey demiyorki.
Konuyu nerelere getiriyorsunuz.
Biz basitçe anlatıyoruz siz öyle olursa böyle olursa gibi Teorilerle geliyorsunuz.

Tekrar Ediyorum bu konuyu açan üye Belli izlenim aldıktan sonra ! alan videolardan dolayı para kazanması kapatılmış.

Fakat herkeste bu böyle olacak diye birşey yok.
YT'nin hiçbir işlemde Standartı olmadığı gibi bunda da belli başlı bir standartı yok.
Fakat ! alan videolar her zaman Risktir, zaten bunu sadece ben söylemiyorum.

Birde son olarak Tüm çok izlenimli videolara ! gelmiyor.
Bazen kafasına göre 2k üstü ( sınır yok izlenmede ) ! atıp Ticari Hakkı İspatlayın diyebiliyor Yt.
Bu kadar basit bir olayı İçinden çıkılmaz denklemlere nasıl bağlıyorsunuz anlamıyorum.

Tamamda zaten her çok izlenen videoya garanti - ! - işareti gelecek diye kimse birşey demiyorki.
Konuyu nerelere getiriyorsunuz.
Biz basitçe anlatıyoruz siz öyle olursa böyle olursa gibi Teorilerle geliyorsunuz.

Tekrar Ediyorum bu konuyu açan üye Belli izlenim aldıktan sonra ! alan videolardan dolayı para kazanması kapatılmış.

Fakat herkeste bu böyle olacak diye birşey yok.
YT'nin hiçbir işlemde Standartı olmadığı gibi bunda da belli başlı bir standartı yok.
Fakat ! alan videolar her zaman Risktir, zaten bunu sadece ben söylemiyorum.

Birde son olarak Tüm çok izlenimli videolara ! gelmiyor.
Bazen kafasına göre 2k üstü ( sınır yok izlenmede ) ! atıp Ticari Hakkı İspatlayın diyebiliyor Yt.
Bu kadar basit bir olayı İçinden çıkılmaz denklemlere nasıl bağlıyorsunuz anlamıyorum.

Bence bu olay o kadarda basit degil birazdan pc gecicem ozelden sorularimi sorayim :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Para kazanması kapanan, yani sebep olarak gösterilen kanalın durumunu da ekleyeyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri