Ünlemli kanalı değerlendirmek

kanunsuz_

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. 1 milyon izlemeli ünlemli kanalım var.Para kazanmaya kapatıldıktan sonra kanalı silip tekrar açmıştım parayı kurtarmak için bir kaç ay önce.sonra para kazanmayı açtığımda her video ünleme düştü.kanal ayda ortalama 100.000 görüntüleme alıyorç Bu kanalı sizce nasıl değerlendirebilirim ? kanalı silmeden önce 500 civarı abonesi vardı .abone sayısı sıfıra düştükten sonra şimdi tekrar 50 olmuş.Hit çekmek dışında bir işe yarar mı veya para kazanmaları açamazmıyım?

partnere taşıyabilirsin.

musicnation şu an ne durumda bilmiyorum ( ödeme blok konusunda ) ama aweden uzak dur. quizgroup iyi deniliyor, life da öyle.

Partner de ödemeler nasıl daha hiç partnere giriş yapmadım. yaklaşık 400 bin gösterim boşa gitti zararım çokmu :)

Mimlenmis bir kanal icin tavsiyesi olan var mı ?
Sürekli ünlem almaya basladım.
6 sn full siyah ekran bile ünlem :(

Benim de başıma çok geldi 3-4 kanalımda..Valla araştırdım biraz ama yapacak hiçbişey yok açıkçası..Tek çaresi beklemek.Sanırım bir süre sınırlaması koyuyolar ve o süre içinde istersen 1sn'lik video koy, istersen de en özgün videonu çek koy yine de nafile..ünlem kaçınılmaz.

eğer hiç bir yol bulamazsan yeni bir kanal oluştur ünlemli videoların içine bağlantılar koy en azından. çabuk izlenim alırsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri